Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Mora Pape dobar posao da radi kad miu je šef iznad glave, Ivica Švabo Osim, jer kod njega nema zabušavanja
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- NoName
- Kontakt:
Reprezentacija treba da ima podršku, Pape manje više. Njemu je to radno mjesto.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- molotovljev
Pape je dio reprezentacije,znaci ako on nema podrsku,nema ni reprezentacija,logicno zar ne?NoName je napisao/la:Reprezentacija treba da ima podršku, Pape manje više. Njemu je to radno mjesto.
F.K.SARAJEVO
- NoName
- Kontakt:
Ne, nije logično.molotovljev je napisao/la:Pape je dio reprezentacije,znaci ako on nema podrsku,nema ni reprezentacija,logicno zar ne?NoName je napisao/la:Reprezentacija treba da ima podršku, Pape manje više. Njemu je to radno mjesto.
- molotovljev
Ako pratis portal SafiraSafira.ba onda i nema logike.NoName je napisao/la:Ne, nije logično.molotovljev je napisao/la:Pape je dio reprezentacije,znaci ako on nema podrsku,nema ni reprezentacija,logicno zar ne?NoName je napisao/la:Reprezentacija treba da ima podršku, Pape manje više. Njemu je to radno mjesto.
F.K.SARAJEVO
Na primjeru Papete , može se vidjeti ko za koga navija. Zeljini navijači ( inače extra objektivno) da Pape bude prvak svijeta, ne bi mu dali podršku . Al et, taj isti Pape je legenda PSG-a i proglašen je najboljim igračem svih vremena, istog tog kluba...naravno, da Amar , niti je legenda kao igrač niti će još zadugo biti selektor. Starom mu svaka čast ali NE i njemu...jer nema apsolutno ništa sto bi ga vodilo ka selektorskoj poziciji.
- NoName
- Kontakt:
Ha?molotovljev je napisao/la:Ako pratis portal SafiraSafira.ba onda i nema logike.
[youtube][/youtube]
Dobar je Pape strucnjak pravo. Jedna od odlucujucih utakmica, a on stavlja RAHIMICA na stopera, kakav iskusan potez (ne daj Boze nikome) 
ti fakat pretjerujes, de popusti basafira je napisao/la:Dobar je Pape strucnjak pravo. Jedna od odlucujucih utakmica, a on stavlja RAHIMICA na stopera, kakav iskusan potez (ne daj Boze nikome)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nije dobar potez i šta onda??? A šta ako upali???safira je napisao/la:Dobar je Pape strucnjak pravo. Jedna od odlucujucih utakmica, a on stavlja RAHIMICA na stopera, kakav iskusan potez (ne daj Boze nikome)
Bio je i Barba na stoperu nekad kod Bake...
Ja sam bio za Papca na stoperu, Lulića lijevi bek, Mujdžu desni i Misketa mjesto Pjanića... mislim da je to bilo najlogičnije ali mene se ne pita..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NoName
- Kontakt:
Nemojte se džaba sekirati za odbranu, neće odbrana imati puno posla. Sve i da primimo 1-2 gola opet ćemo pobijediti jer ćemo zabiti 4-5. Bez brige, na kraju krajeva stručni štab ima najbolji uvid u te varijante, nešto ne vjerujem da su baš ovo odlučili tek tako - probalo se tu par varijanti.
Ja Papca ni za živu glavu ne bih dirao sa pozicije bočnog, sem što je zatvorio tu stranu fantastično, čovjek je radio odličan backup štoperima, samo neka odigra kao u Minsku i nema zime.
Ja Papca ni za živu glavu ne bih dirao sa pozicije bočnog, sem što je zatvorio tu stranu fantastično, čovjek je radio odličan backup štoperima, samo neka odigra kao u Minsku i nema zime.
Eh mogo je i Nadarevica pozvat,pa se ne bi sad mucili..
-
Vita_Novalis
- Kontakt:
ramiral je napisao/la:Nije dobar potez i šta onda??? A šta ako upali???safira je napisao/la:Dobar je Pape strucnjak pravo. Jedna od odlucujucih utakmica, a on stavlja RAHIMICA na stopera, kakav iskusan potez (ne daj Boze nikome)
Ja sam bio za Papca na stoperu, Lulića lijevi bek, Mujdžu desni i Misketa mjesto Pjanića... mislim da je to bilo najlogičnije ali mene se ne pita..
U tom slucaju dobijamo sredinu (salihovic,medunjanin,misimovic) koja je uzasno spora i koju bi bjelorusi na snagu znali zaustaviti. Odbrana nam nebi bila na nivou i mislim da u tom slucaju gubimo.
Sa brzim igracima naprijed mozemo razbiti bjeloruse i obezbijediti da odbrana ima sto manje posla.
Mislim da je Pape u pravu mada se bojim da Rahimic ne zna da iznese loptu.
- NoName
- Kontakt:
Nadarević već duže vrijeme ne pruža očekivane igre, tako da ne bih baš bio sretan da vidim njega u tandemu sa Pandžom. Njegova karijera je u silaznoj putanji, na žalost.L_blancos je napisao/la:Eh mogo je i Nadarevica pozvat,pa se ne bi sad mucili..
@Vita, naš problem i jeste što štoper pokušava da iznese loptu, to treba zaboraviti. Postoji dovoljan broj igrača koji mogu kvalitetno iznijeti loptu, dakle, Rahimić samo neka dobaci do Medunjanina, Salihovića ili Lulića i završio je svoj posao.
Ajde onda lijepo pogledajmo kakve partije pruzaju za svoje klubove Misimovic,Rahimic pa i Lulic koji je u svakom slucaju bolji u reprezentaciji.. Mislim da Nadarevicu treba reprezentativnih nastupa kako bi odrzao formu..NoName je napisao/la:Nadarević već duže vrijeme ne pruža očekivane igre, tako da ne bih baš bio sretan da vidim njega u tandemu sa Pandžom. Njegova karijera je u silaznoj putanji, na žalost.L_blancos je napisao/la:Eh mogo je i Nadarevica pozvat,pa se ne bi sad mucili..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bravo majstore , bas sam to htio da spomenem...Sliskovic nije izborio baraz ali je izborio jos bolju situaciju i po meni puno veci uspjeh od Cire jer mu je falio gol za DIREKTAN odlazak na prvenstvo...ramiral je napisao/la:A šta je bilo 2003 godine kad nam je gol falio do direktnog plasamana na prvenstvo pod vodstvom Bake Sliškovića???delko je napisao/la:jao jao sad kao Pape najbolji trener a nakon Rumunije je padalo i drvlje i kamenje po njemua i uopste otkako je dosao
po meni on nije neki trener i cini mi se da mu se posrecilo da je dobio ODLICNE igrace i samo ih uvrstio kao sto bi mogao da ne kazem svako od nas ali bilo koji trener
i sta ovaj rece Ciro pravio cirkus care BiH je uz Ciru prvi put i dosla do necega velikog a protiv Portugala je samo srece nedostajalo i nista vise
no kako god sutra na Bilinom bar 2-3 komada
ocekujem da se Dzekson raspuca
'aj BiH
Zar je to manje od baraža i dvije utakmice gdje se ne zna kako i šta će se desiti??
Pape treba tek da se dokazuje i suvisne su price o tome kako on ima ili nema kvalitet. Iskreno , zbog njega na klupi mi je dodatno za bogdu jos vise draga repka ali opet jos iskrenije mislim i duboko sam uvjeren da je Bazdarevic bolji trener od Papeta i u svakom trenutku bih opravdao njegovu smjenu pod uslovom da Mesa preuzme iako je Zeljovac. Ali spominjati glavatog brku i reprezentaciju u istoj recenici : EPIC FAIL
Pape , sretno tebi i momcima veceras pa dao Bog da nas usrecis i ostanes i iduci ciklus selektor.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- NoName
- Kontakt:
Samo pročitaj šta si napisao i sve će ti se samo reći. Nemoj da nam reprezentativci održavaju formu kroz ove utakmice. Ja govorim da je Nadarević par zadnjih utakmica odigrao loše upravo za reprezentaciju, prečesto je ispadao.L_blancos je napisao/la:Ajde onda lijepo pogledajmo kakve partije pruzaju za svoje klubove Misimovic,Rahimic pa i Lulic koji je u svakom slucaju bolji u reprezentaciji.. Mislim da Nadarevicu treba reprezentativnih nastupa kako bi odrzao formu..NoName je napisao/la:Nadarević već duže vrijeme ne pruža očekivane igre, tako da ne bih baš bio sretan da vidim njega u tandemu sa Pandžom. Njegova karijera je u silaznoj putanji, na žalost.L_blancos je napisao/la:Eh mogo je i Nadarevica pozvat,pa se ne bi sad mucili..
Pa i jeste jedina normalna opcija da Papac ide na stopera i Mujdza i Lulic na bekove, ali veliki strucnjak stavlja momka koji je zadnji vezni i koji nikada nije igrao stopera, na tu poziciju, a pored toga jako vazna utakmica. To je samo pokazatalje da on iz dana u dan pokazuje da nema pojma.ramiral je napisao/la:Nije dobar potez i šta onda??? A šta ako upali???safira je napisao/la:Dobar je Pape strucnjak pravo. Jedna od odlucujucih utakmica, a on stavlja RAHIMICA na stopera, kakav iskusan potez (ne daj Boze nikome)
Te greske u repki nisam primjetio. Postom iznad sam ti htio reci da losa forma u klubu ne mora nuzno znaciti i istu u repki.. Eto uzmi za primjer Podolskog,Klosea,Cassana...
Pa vjerovatno u konsultaciji sa stručnim štabom, kapitenima i samim Rahimićem je i odrađeno tako..
ostaje nam da vidimo i da iskritikujemo ako ne dao Uzvišeni Bog ne bude dobro... a nadati je se da neće
ostaje nam da vidimo i da iskritikujemo ako ne dao Uzvišeni Bog ne bude dobro... a nadati je se da neće
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.