Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la SamoZeljo » 05 sep 2011, 02:34

Bosco je napisao/la:Ma nek navija niko mu ne brani, samo nek ne kaki i nek fino kaže da mu je City drag zato što imaju jaku ekipu koja može osvojiti prvenstvo i što on ne želi da se osjeća kao gubitnik na kraju sezone već kao pobjednik. Uvijek je lakše uz vjetar jel.
Bosco, tebi i mnogim drugim "navijacima" klubova koji su pravili rezultate mogu odgovoriti kratko i jasno.
Vi ste vrlo vjerovatno zbog dobrog fudbala i rezultata postali "navijaci" Arsenala (i ostalih velikih klubova PL) a sad kad neko zbog istog tog zeli postati navijac Gradjana, vama to nije OK? Kako vas nije sramota?
United, Arsenal, Chelsea, Liverpool..... su svoje navijace izvan engleske u 99% slucajeva dobili zato sto igraju dobar fudbal i prave rezultate a ne zato sto je nekog babo odveo na utakmicu pa dijete srcem zavolilo.
Sad kad neko zbog istog tog dobrog fudbala zavoli City, vi se fol bunite, to nije OK, nije pravi navijac,... a vi jeste pravi navijaci??? Mislis da je slucajnost sto niko od vas ne navija za Queens Park Rangers ili Bolton Wanderers??
Pisete gluposti. Pustite ljude da vole i navijaju kad hoce i koga hoce, ni vas niko ne dira!

Volim Arsenal, Volim City, simpatisem Liverpool, simpatisem Newcastle..... Moja stvar!

---------- The End - Kraj Price ----------

A mogao sam vam i ovako odgovoriti :D
Ima i United vec 20 godina ekipu koja moze osvojiti prvenstvo pa ja nikad i nimalo nisam navijao za njih. Znaci da to nije jedini razlog. Imao je i Chelsea pa nisam ni za njih, i necu nikad.
City je simpatican klub a ima i najbolje igrace od kojih je jedan i nas Edin Dzeko, zar mi treba vise razloga da volim taj klub?
Kad sam mogao gledati i voliti Hoffenheim i Wolfsburg a da mi niko ne zamjeri, mogu i City koji je svjetlosnu godinu ispred. :)

Hoces da kazes da su mnogi MILIONI navijaca Reala i Barcelone "pravi navijaci" a ne ljudi koji vole dobar fudbal i ljudi koji vole Ronalda, Messija i ostale?
Treba da shvatite da ljudi vole dobar fudbal i da je i Arsenal bas zbog toga privukao mnoge od vas a sad hocete to isto da uskratite ljudima koji vole City?
Arsenal je igrao dobar fudbal i nije cudno sto je privukao toliki broj ljudi i sponzora. Sada dolazi vrijeme kad ce mnoge ljude i sponzore izgubiti ako nesto ne promijene.

Samo FK Zeljeznicar 100% (i dozivotno) volim i smatram da sam pravi navijac tog kluba, za sve ostalo nisam siguran i necu da budem!
Jos uvijek mislim da nije moguce biti pravi navijac vise razlicitih klubova. Divim se ljudima koji to mogu biti.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 05 sep 2011, 03:04

SamoZeljo je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Ma nek navija niko mu ne brani, samo nek ne kaki i nek fino kaže da mu je City drag zato što imaju jaku ekipu koja može osvojiti prvenstvo i što on ne želi da se osjeća kao gubitnik na kraju sezone već kao pobjednik. Uvijek je lakše uz vjetar jel.
Bosco, tebi i mnogim drugim "navijacima" klubova koji su pravili rezultate mogu odgovoriti kratko i jasno.
Vi ste vrlo vjerovatno zbog dobrog fudbala i rezultata postali "navijaci" Arsenala (i ostalih velikih klubova PL) a sad kad neko zbog istog tog zeli postati navijac Gradjana, vama to nije OK? Kako vas nije sramota?
United, Arsenal, Chelsea, Liverpool..... su svoje navijace izvan engleske u 99% slucajeva dobili zato sto igraju dobar fudbal i prave rezultate a ne zato sto je nekog babo odveo na utakmicu pa dijete srcem zavolilo.
Sad kad neko zbog istog tog dobrog fudbala zavoli City, vi se fol bunite, to nije OK, nije pravi navijac,... a vi jeste pravi navijaci??? Mislis da je slucajnost sto niko od vas ne navija za Queens Park Rangers ili Bolton Wanderers??
Pisete gluposti. Pustite ljude da vole i navijaju kad hoce i koga hoce, ni vas niko ne dira!

Volim Arsenal, Volim City, simpatisem Liverpool, simpatisem Newcastle..... Moja stvar!

---------- The End - Kraj Price ----------

A mogao sam vam i ovako odgovoriti :D
Ima i United vec 20 godina ekipu koja moze osvojiti prvenstvo pa ja nikad i nimalo nisam navijao za njih. Znaci da to nije jedini razlog. Imao je i Chelsea pa nisam ni za njih, i necu nikad.
City je simpatican klub a ima i najbolje igrace od kojih je jedan i nas Edin Dzeko, zar mi treba vise razloga da volim taj klub?
Kad sam mogao gledati i voliti Hoffenheim i Wolfsburg a da mi niko ne zamjeri, mogu i City koji je svjetlosnu godinu ispred. :)

Hoces da kazes da su mnogi MILIONI navijaca Reala i Barcelone "pravi navijaci" a ne ljudi koji vole dobar fudbal i ljudi koji vole Ronalda, Messija i ostale?
Treba da shvatite da ljudi vole dobar fudbal i da je i Arsenal bas zbog toga privukao mnoge od vas a sad hocete to isto da uskratite ljudima koji vole City?
Arsenal je igrao dobar fudbal i nije cudno sto je privukao toliki broj ljudi i sponzora. Sada dolazi vrijeme kad ce mnoge ljude i sponzore izgubiti ako nesto ne promijene.

Samo FK Zeljeznicar 100% (i dozivotno) volim i smatram da sam pravi navijac tog kluba, za sve ostalo nisam siguran i necu da budem!
Jos uvijek mislim da nije moguce biti pravi navijac vise razlicitih klubova. Divim se ljudima koji to mogu biti.
nemoj tako Bosco kada se prebrojao i bacio kockice za koga ce navijati izdvojio je kluobe koji nisu atraktivni.Pa recimo z bubnju su bili klubovi pput Wigana,Stokea,Birminghama i kud srece njega bas Arsenal zapade.
Inace da se razumijemo svi fanovi Reala su poceli navijati za taj klub od Dolaska Zidanea i ostalih mega zvijezda, pa sta ???
Svi su za Barcu poceli navijati od dolaska Ronaldinha,pa sta ???
Svi su poceli navijati za City i Chelsea od kad su multi-milionerski klub pa sta ?
Ali zato svi pravi zaljubljenici u fudbal i odabrni ljudi su poceli navijati za Arsenal !
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 05 sep 2011, 07:59

Kojeg datuma City igra utakmicu LP-a sa Napolijem!?
Čelik Zenica 1945

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 sep 2011, 10:28

:lol: :lol: :lol: :lol: Jest tako je, kad je meni stari kupio dres Bergkampa, bas sam ja znao da je Arsenal jedan od najvecih klubova u Engleskoj, pocnes sa necim, ja sam sa tim, i to prije nekih 13-14 godina znaci skoro pa cijeli svoj zivot, ne racunam prvih 6-7 tad sam samo znao za Celik i nista vise.. Ja i dalje najvise volim Celik, ali volim i Arsenal, i svejedno mi kako nazivate mene, navijacem ili simpatizerem, pratim taj Arsenal i kroz poraze ali i pobjede isto kao i Celik, da se sretnu ova dva kluba u Ligi Prava(daj Boze, radi Celika) ja bih navijao za Celik, i bilo bi mi krivo ako Celik izgubi, ali to ne znaci da ja ne volim Arsenal, pa kad bi mi voljeli samo jedno jelo, jedno pice bas bi nam bilo zabavno..
Celik!3,2,2.

qayxsw
Kontakt:

Post Postao/la qayxsw » 05 sep 2011, 13:28

city će biti najveći klub u povijesti nogometa po broju osvojenih trofeja, osvojit će sve moguće trofeje za koje se natječe u narednih 7-8 godina najmanje

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 05 sep 2011, 14:11

qayxsw je napisao/la:city će biti najveći klub u povijesti nogometa po broju osvojenih trofeja, osvojit će sve moguće trofeje za koje se natječe u narednih 7-8 godina najmanje
pa bolje da im dadnu trofeje za nardnih 7-8 godina i da odgode sva takmicenja u kojima city nastupa.
Ono REALNO !
Stranger in the night. SIDA in the morning!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 sep 2011, 16:20

Nimla_RZ je napisao/la:Kojeg datuma City igra utakmicu LP-a sa Napolijem!?
Za devet dana, srijeda 14. septembar.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 05 sep 2011, 16:40

djonla je napisao/la:Ja sam oduvijek navijao za ekipe u kojoj igraju igrači iz BiH......bili oni reprezentativci ili ne......Man City sam gledao mozda 2-3 puta prije nego je Edin dosao, a od kako je dosao nisam bukvalno nijedne tekme propustio.....jednostavno mi je pojedinac(Bošnjak), važniji od kluba, iako kazu da niko nije veci od kluba xD od malena gotivim Bayern, ali kad su igrali protiv Wolfsburga, uvijek sam volio vidjeti Edina kako postize golove.....Hoffenheim, Stoke, sada Roma, Lazio......sad ce mi biti gust gledat talijansku ligu, odnosno ove 2 ekipe.....isto i za nase klubove....malo mi je draze Sarajevo(tokom sezone odem na 5-6 utakmica), ali kad je Zeljo igrao protiv Newcastlea, nosio sam sal Zelje i bio ponosan sto nas klub igra protiv jednog velikog engleskog kluba. Volim uspjehe nasih klubova, bez obzira Zeljo, Saraaevo, Olimpic, Celik, Velez......svi smo mi u 51129 kilometara kvadratnih

sorry na offtopicu
najjaci post...aferim!!! zivio!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 sep 2011, 16:50

slika :lol:
HZ87

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 sep 2011, 16:52

Pored tolikih zvijezda.....

slika

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 05 sep 2011, 17:00

SamoZeljo je napisao/la:Pored tolikih zvijezda.....

slika

.......on je najveca !
Chelsea F.C.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 sep 2011, 17:32

Supruga Roberta Mancinija obranila obiteljski dom od lopova

Supruga menadžera Manchester Cityja Roberta Mancinija hrabro je obranila obiteljski dom od lopova koji su pokušali provaliti...

Federica Mancini je tijekom boravka u Porto Cervu na Sardiniji usred noći čula kako lopovi pokušavaju ući u kuću kroz vrtna vrata. Odlučila im se suprotstaviti vičući kako je pozvala policiju koja je na putu. Zbunjeni razbojnici su odustali od plana i praznih ruku napustili posjed Mancinijevih.

Policija je potvrdila kako ih je gospođa Mancini naknadno pozvala na mjesto događaja i kako lopovi nisu ništa otuđili.

Trener Cityjevih nogometaša tijekom događaja nije bio u kući.
gdje li se ovaj kurvo 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 sep 2011, 17:49

Bosco je napisao/la:
revoX. je napisao/la:
Ma yebo ih $iti
Topdžije vidim da ste fakat ocajni "neznam zbog cega" i dosadno vam je, idite ba na svoju temu pa pricajte o svojim novim transferima Arteta,Benayoun,Mert. itd. a mi cemo ovdje o nashim. I nemojte vise provocirati. ishhh
Ma kad me ti eto tjeraš nešto mi se baš ne ide, iz inata.

Je li i ti navijaš za City otkad su postali jaki ili si ti dugogodišnji navijač pa pamtis kad su igrali Kinkladze i Trevor Sinclair ?
sinclair i sibierski bili ubitacni tandem :mrgreen: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 06 sep 2011, 02:30

U ovom prelaznom roku je Manchester City ( vjerovali ili ne :) ) potrosio najvise para na dovodjenje igraca.
Pogledajte cijelu listu top 25 klubova.

01. Manchester City : 92.535 M €
02. Paris Saint-Germain : 86.7 M €
03. Juventus : 85.75 M €
04. Chelsea : 85.7 M €
05. AS Roma : 78.635 M €
06. Atlético Madrid : 70.5 M €
07. Liverpool : 65.2 M €
08. Arsenal : 61.625 M €
09: Napoli : 60.8 M €
10. Málaga : 58 M €
11. Manchester United : 57.3 M €
12. Barcelona : 55 M €
12. Real Madrid : 55 M €
14. AC Milan : 46.5 M €
15. Bayern München : 44.1 M €
16. FC Porto : 37.5 M €
17. Intenazionale: 36.2 M €
18. Valencia : 34 M €
19. Genoa : 32.18 M €
20. Palermo : 31.5 M €
21. Benfica : 29.2 M €
22. Sporting Portugal : 28.4 M €
23. Sunderland : 27.9 M €
24. PSV : 25.75 M €
25. Lazio : 24.8 M €
25. Stoke City : 24.8 M €

P.S. Steta sto nije napravljena lista prodatih igraca, da i to vidimo i uporedimo.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 sep 2011, 10:21

Pa možeš to naći na http://transfermarkt.de/" onclick="window.open(this.href);return false; . ;)
FK Pjetlovi

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 sep 2011, 16:00

[youtube][/youtube]
8-)

slika

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 sep 2011, 21:06

reds je napisao/la:Pa možeš to naći na http://transfermarkt.de/" onclick="window.open(this.href);return false; . ;)
Ovakvu listu kao ovu? Ili mislis da ja sve sam nadjem i sabiram za svaki klub??
Ako je ovo drugo, znam da moze, ali ko bi sve sabrao? Ne pada mi na pamet. :)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 07 sep 2011, 21:26

Imaš prvih pet, ako je uopšte ovo na što misliš.

Atlético de Madrid: 84.950.000 €
FC Arsenal: 72.370.000 €
US Palermo: 70.700.000 €
Udinese Calcio: 69.550.000 €
FC Genua 1893: 56.800.000 €
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 07 sep 2011, 23:02

FERGIE IS A BLUE

slika

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 sep 2011, 04:48

Bertrand je napisao/la:Imaš prvih pet, ako je uopšte ovo na što misliš.

Atlético de Madrid: 84.950.000 €
FC Arsenal: 72.370.000 €
US Palermo: 70.700.000 €
Udinese Calcio: 69.550.000 €
FC Genua 1893: 56.800.000 €
Jeste, samo da je duza. :)

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, JackW i 6 gostiju.