Cime te momak prosvijetlio mlijekom jel.Sta se nalozio ko levat zadnji.Cuj vam price za Zelju moze navijati sam oonaj ko hvata tramvaj 3.Cuj ,price ja cuo da je zapalio transparente.Da ti ja nesto kazem kralju.Kad je neko cetnik,ostaje cetnik za cijeli zivot.Nema apsolutno nikakvog razloga da on sada mijenja svoje misljenje,ako je to zaista uradio.Ista vam je prica,kao kod velikog broja Beogradjana povodom koncerta DIne Merlina.Znas sta su tamo ljudi culi,da u Dininoj kafani stoji zabranjen ulaz cukama i Srbima.Pa ti zamisli dokle to ide,a ovaj niti ima kafane niti je to pisalo ikada.Ja ti govorim da je prije par godina objavljen intervju sa covjekom i ni rijeci o tome nije bilo,niti mu je to ko spomenuo.CUj gdje bio 20 godina,eto trebao je vama podnositi racune,i dolaziti vam sa granice sa Rumunijom u Sarajevo svaki drugi vikend.Ako imate konkretne dokaze protiv covjeka,recite dokazite,nemojte srati bezveze.Ovaj se stari skolarac,napalio i pominje Dzildu.Dzilda je legenda grada i to mu nikada niko nece moci oduzeti.Sad je problem sto je neko rekao za nekog srbina da je legendarni navijac.Ocito mu smeta taj Srbin,jer komentar mu je bio,sta su ti isti radili njegovom gradu,a ne razmisli sto ga je neko od raje nazvao legendarnim navijacem,i zbog kojih postupaka.Evo vi mi recite jos mnogo primjera kao sto je bio Stoletov,i ja cu reci to nije nista posebno.Nemojte brkati pojmove bezveze.Ocito da prosvjetljivanje mlijekom uzrokuje samo navalu proljeva i sranja po forumu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE