Safet Sušić - Pape

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 sep 2011, 23:46

harishp je napisao/la:
safira je napisao/la:Kakav otac, takav sin. Kazu stari ljudi ...
Elem, Susic Safet, sta o njemu reci ? Da cekamo srijedu i otpocnemo ?
Ako cekas poraz da ''odpocnemo'',popisam i tebe i onog ko te trpi na ovom forumu.
X
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 05 sep 2011, 23:57

Ipak se varate s tim, da jedva cekam kiks naprotiv sigurno i vise volio da prodjemo nego vi PATRIOTE, a samo mogu pomisliti da sir Amar Osim bude nekad selektor sta ce te vi pitarcici mali pisati i kako ce te se ponasati, kad vam sad mrznje izlazi iz usiju. Ovdje niko nikad nije napisao da nesto imam protiv Susica, samo sam naveo par cinjenjica da nije dovoljno iskusan da bi vodio reprezentaciju, jer to moras biti velika klasa trenera, da bi odveo iste na neko prvenstvo. Za trenera mislim da je redoslijed prvo da s nekim klubom uradi nesto konkrento, uzme neke trofeje i samim tim dobije neko iskustvo i rutinu, da bi mogao voditi reprezentaciju. Jednostavno ovaj covjek nije to i ja sam samo o tome pricao, a niko nece biti sretniji ako ovo sto sam ja pisao, bude suprotno. Samo su to veoma male sanse....

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 06 sep 2011, 00:00

safira je napisao/la:Ipak se varate s tim, da jedva cekam kiks naprotiv sigurno i vise volio da prodjemo nego vi PATRIOTE, a samo mogu pomisliti da sir Amar Osim bude nekad selektor sta ce te vi pitarcici mali pisati i kako ce te se ponasati, kad vam sad mrznje izlazi iz usiju. Ovdje niko nikad nije napisao da nesto imam protiv Susica, samo sam naveo par cinjenjica da nije dovoljno iskusan da bi vodio reprezentaciju, jer to moras biti velika klasa trenera, da bi odveo iste na neko prvenstvo. Za trenera mislim da je redoslijed prvo da s nekim klubom uradi nesto konkrento, uzme neke trofeje i samim tim dobije neko iskustvo i rutinu, da bi mogao voditi reprezentaciju. Jednostavno ovaj covjek nije to i ja sam samo o tome pricao, a niko nece biti sretniji ako ovo sto sam ja pisao, bude suprotno. Samo su to veoma male sanse....
A po cemu je brko veliki trener sa velikim iskustvom koji je vec osvajao trofeje pa je spreman za selektorsko mjesto molim te po cemu osim sto je skretnicar ko ti koje jos ima reference za slektora reprezentacija ??

p.s nemoj nabrajati titule u ovoj nasoj premier ligi posto svi znamo koliko kosta titula i kako se moze uzeti dobiti osvojiti kakvo jos potrebno iskustvo ima brko ostim se ste zna kvalitetno i iskusno podrignuti na press konferenciji ???

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 06 sep 2011, 00:12

fifa09 je napisao/la:
safira je napisao/la:Ipak se varate s tim, da jedva cekam kiks naprotiv sigurno i vise volio da prodjemo nego vi PATRIOTE, a samo mogu pomisliti da sir Amar Osim bude nekad selektor sta ce te vi pitarcici mali pisati i kako ce te se ponasati, kad vam sad mrznje izlazi iz usiju. Ovdje niko nikad nije napisao da nesto imam protiv Susica, samo sam naveo par cinjenjica da nije dovoljno iskusan da bi vodio reprezentaciju, jer to moras biti velika klasa trenera, da bi odveo iste na neko prvenstvo. Za trenera mislim da je redoslijed prvo da s nekim klubom uradi nesto konkrento, uzme neke trofeje i samim tim dobije neko iskustvo i rutinu, da bi mogao voditi reprezentaciju. Jednostavno ovaj covjek nije to i ja sam samo o tome pricao, a niko nece biti sretniji ako ovo sto sam ja pisao, bude suprotno. Samo su to veoma male sanse....
A po cemu je brko veliki trener sa velikim iskustvom koji je vec osvajao trofeje pa je spreman za selektorsko mjesto molim te po cemu osim sto je skretnicar ko ti koje jos ima reference za slektora reprezentacija ??

p.s nemoj nabrajati titule u ovoj nasoj premier ligi posto svi znamo koliko kosta titula i kako se moze uzeti dobiti osvojiti kakvo jos potrebno iskustvo ima brko ostim se ste zna kvalitetno i iskusno podrignuti na press konferenciji ???
Seljacke otrcane faze mozete kupiti titulu i slicna sranja. Prica ti je dijete od 16 godina. Liga kakva god je nasa je, pa da je i od govana, ali isto tako ja necu umanjiti ni jedan trofejem tom covjeku jer je osvojio jedini u BIH duplu krunu, a takodje pored toga je osvojio trofeja, napravio najveci BH USPJEH POSLIJE RATA, GDJE JE NAPUNIO KOSEVO 35.000, sto poslije njega samo uspjela reprezentacija protiv Danske. Tako da covjek je strucnjak, a za to ima argumente, a prosipanje seljackih prica ovo-ono, kupio, poguro ovaj, pomogao onaj je smijesno. Kad covjek nema nikakve argumenta pokusava da umanji uspjeh i da ga ponizi. Dok Susic nije nista nikad osvojio ni s tim iz ZIMBABVEJA pa je opet selekto, al isto tako ne treba umanjiti i to da je Susic mozda u bio najbolji igrac u jugi, al s trenerskim poslom, mislim da nema pojma. OTOM-POTOM

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 sep 2011, 00:25

kimbo je napisao/la:Pape nije Sarlatan pa da radi KOLEKTVNO ZAPALJIEVNJE PUBLIKE i pravi teferic od utakmice. Covjek suti i slaze kockice. Vrlo dorbo odradjeno sa golmanima , posteno i prema Hasagicu (zbog zasluga) i prema Begovicu zbog kvaliteta i odricanja za repku. BEG ce nam puno vise trebati u Zenici mislim. Isto tako supersto je odijelio kapitensku Dzeki , ipak Edin ima vjerovatno kredit kod sudija neki a i lijepo se ponasa na terenu.
Tako je. Brate mi tek izgledamo ko repka koja se moze nositi sa gotovo svima. Znamo i napasti i spustiti loptu kad treba. Zreli smo. Gospon Ciro,uz duzno postovanje naravno, je samo pravio cirkus od reprezentacije. Sine moj ovo,sine moj ono. Pa kolko djece ima da su mu svi sinovi? :lol: Sala naravno. JEl se znao uvuci pod kozu navijacima-jest.Novinarima-jest. Jel repka izgledala dobro? Protiv malih drzavica jest. Ozbiljne testove smo padali i to bas onako s merakom. Safet je ozbiljan trener i konacno je uklonio euforiju medu igracima. NAvijaci jos uvjek znaju bit euforicni ali to je izvan njegove moci. Nego kod Safea zapni,radi i vidjet ces rezultat. A kome je do manekenstva, allahimanet. Svaka Papetu cast.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 sep 2011, 00:47

Ovako ce biti sutra aBd:

[youtube][/youtube]
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 sep 2011, 00:49

Denizmare je napisao/la:Pitanje za admina:u cemu je fazon brisanja postova ljudi koji ukazuju na trollove,a ostavljanje glupih postova koji nemaju veze sa temom?????? Zar se tako vodi forum????
Nisi shvatio o cemu se radi?
Cilj svega ovoga?
F.K.SARAJEVO

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 06 sep 2011, 01:01

jao jao sad kao Pape najbolji trener a nakon Rumunije je padalo i drvlje i kamenje po njemu :) a i uopste otkako je dosao :) po meni on nije neki trener i cini mi se da mu se posrecilo da je dobio ODLICNE igrace i samo ih uvrstio kao sto bi mogao da ne kazem svako od nas ali bilo koji trener :) i sta ovaj rece Ciro pravio cirkus care BiH je uz Ciru prvi put i dosla do necega velikog a protiv Portugala je samo srece nedostajalo i nista vise :) no kako god sutra na Bilinom bar 2-3 komada :D ocekujem da se Dzekson raspuca :) 'aj BiH :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 sep 2011, 01:12

PAPE ODl...Zezam se. Sretno sutra Pape, posto znam da citas forum svaki dan. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 sep 2011, 01:13

delko je napisao/la:jao jao sad kao Pape najbolji trener a nakon Rumunije je padalo i drvlje i kamenje po njemu :) a i uopste otkako je dosao :) po meni on nije neki trener i cini mi se da mu se posrecilo da je dobio ODLICNE igrace i samo ih uvrstio kao sto bi mogao da ne kazem svako od nas ali bilo koji trener :) i sta ovaj rece Ciro pravio cirkus care BiH je uz Ciru prvi put i dosla do necega velikog a protiv Portugala je samo srece nedostajalo i nista vise :) no kako god sutra na Bilinom bar 2-3 komada :D ocekujem da se Dzekson raspuca :) 'aj BiH :)
ma i meni pape realno nije neki trener i svaka cast njegovoj igrackoj historiji al kao trener nema rezultata nikako a i samu taktiku je promasivao milion puta al eto sad je on i treba mu dati podrsku a ne srati o njemu cak ni nakon kiksa nekog...sto se tice cire ne moze niko reci da je samo manipulator jbga toliko je covjek u poslu a i imao je rezultate e sad sto je on dosao ovdje nas **** u zdrav mozak ne ide ...al opete covjek je u prvu kad je rekao da pjana i miske nemogu zajedno igrati sto mislim da bih pape upravo uradio , stavio bih on njih dvojcu da je u kojem slucaju miske standardniji u klubu al to bi bio raspad sistema al eto sutra pobjediti i to je mislim to , ih sto bih volio scenari kad bi odlucivali u zadnjoj utakmici za prvo mjesto tek tada bi igraci imali pravi ispit sto se tice ove generacije....

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 06 sep 2011, 01:27

bob je napisao/la:
delko je napisao/la:jao jao sad kao Pape najbolji trener a nakon Rumunije je padalo i drvlje i kamenje po njemu :) a i uopste otkako je dosao :) po meni on nije neki trener i cini mi se da mu se posrecilo da je dobio ODLICNE igrace i samo ih uvrstio kao sto bi mogao da ne kazem svako od nas ali bilo koji trener :) i sta ovaj rece Ciro pravio cirkus care BiH je uz Ciru prvi put i dosla do necega velikog a protiv Portugala je samo srece nedostajalo i nista vise :) no kako god sutra na Bilinom bar 2-3 komada :D ocekujem da se Dzekson raspuca :) 'aj BiH :)
ma i meni pape realno nije neki trener i svaka cast njegovoj igrackoj historiji al kao trener nema rezultata nikako a i samu taktiku je promasivao milion puta al eto sad je on i treba mu dati podrsku a ne srati o njemu cak ni nakon kiksa nekog...sto se tice cire ne moze niko reci da je samo manipulator jbga toliko je covjek u poslu a i imao je rezultate e sad sto je on dosao ovdje nas **** u zdrav mozak ne ide ...al opete covjek je u prvu kad je rekao da pjana i miske nemogu zajedno igrati sto mislim da bih pape upravo uradio , stavio bih on njih dvojcu da je u kojem slucaju miske standardniji u klubu al to bi bio raspad sistema al eto sutra pobjediti i to je mislim to , ih sto bih volio scenari kad bi odlucivali u zadnjoj utakmici za prvo mjesto tek tada bi igraci imali pravi ispit sto se tice ove generacije....
O tome i ja pricam, ali ovdje nece da skontaju to. Valjda cemo pobijediti sutra i olaksati sve ...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 sep 2011, 01:38

Pape, jesi l' živ? :D

Pošto znam da ovo čitaš, rekoh da priupitam za zdravlje.

Ništa bolje nema ni od prethodnika. :lol:
PS: Ne selektora (mada se tu može razmatrati :mrgreen: ), nego od njegovih obožavatelja.
Vom Jäger zum Gejagten

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 sep 2011, 01:41

Pape pošto znam da ovo čitaš,htio bih da te upitam za zdravlje,i tvoje gledanje na ovog šupka Strangle-a,jel isti Ćiro il' je gori ?

PS: NAdam se da sutra neće biti iznenađenja u prvom sastavu :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 06 sep 2011, 04:31

safira je napisao/la:Kakav otac, takav sin. Kazu stari ljudi ...
Elem, Susic Safet, sta o njemu reci ? Da cekamo srijedu i otpocnemo ?
Safira,
Ja sam zeljovac. Amara znam licno preko 30 godina. Da nemamo selektora i da se on bira onda bih i ja pisao o njemu. Ovako na Papetovoj temi pred vaznu tekmu pricati o bilo kome drugom (taman da je del Bosque) kao o mogucem selektoru je u najmanju ruku nepristojno.

Sretno zmajevi.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 06 sep 2011, 05:25

Bosnoooo mojaaa lijepa mila divna gizdavaaaa, aaaaaaaaaa u tebi je SAFET SUSIC majstor fudbalaaaa :mrgreen:

Ne mogu da spavam veceras, uzeo sam slobodan dan sutra i jedva cekam tekmu! Sutra ce mnogo toga biti jasnije....
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 06 sep 2011, 07:08

Zadnji puta ušao danas, čim se vratim u 3h od obaveza, jedem pravac Zenica na Zapad. Sretno nam, nemojte sjebat forum kad im budemo derali guzove!

JEDNA SI JEDINA!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 sep 2011, 08:07

A šta je bilo 2003 godine kad nam je gol falio do direktnog plasamana na prvenstvo pod vodstvom Bake Sliškovića???
Zar je to manje od baraža i dvije utakmice gdje se ne zna kako i šta će se desiti??
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 06 sep 2011, 10:55

Nevolim kad se pricaju ovakve nebuloze, falilo je tu puno vise od srece, istina prva utakmica je bila otvorena i mogla je zavrsiti 3:3 ali smo zato u revansu rasformirani od strane Portugala i treba Hasagicu zahvaliti sto tada nismo dozivili pravi debakl i to na nasem terenu. Pa jedina nasa "sansa" u revansu je bio sut Pjanica sa 30 m.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 sep 2011, 11:14

Pape legendo nasa, vodi nas do pobjede, kao sto si nekada parao protivnicke mreze i bacao protivnike u ocaj. Samo ti nas mozes odvesti na veliko takmicenje, jer ti si nasa legenda i ne bi bilo nista ljepse od toga da nas odvedes bas ti. IDEMO NAJLJEPSA ZEMLJO DO POBJEDE!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 06 sep 2011, 12:02

Napokon Pape dobiva nekakvu normalnu podršku. Ne stavljaju se više zastave Slovačke na avatar, a ni slika krave, ne spominju mu mjesto rođenja, ne prozivaju mu sina ni brata...

Sa Papetom na EP, a kasnije i na SP.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.