FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

JoinUnion
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JoinUnion » 02 avg 2009, 15:04

drop je napisao/la:
Compact je napisao/la:
emchoz je napisao/la:Znamo mi da je Željo vrh ove lige ali Galacticosi nisu baš prikladan naziv.

Osim kaže pobjedila je disciplina i to je ono što se vidjelo na utakmici protiv Olimpika. Za ljepotu moraćemo da pričekamo još malo, glavno je da se vrate navijači na stadion i bolje da se kupi godišnja karta kako bi se skupila neka svotica sa kojom bi se nešto moglo napraviti.
Čime možeš potkrijepiti tu svoju blamagu da je željo vrh lige? :lol:

Trebate reći ovom amaru da sredi brkove. Nisu ni tamo, ni vamo. Malo mi liči na Čak Norisa :lol:
a šta si ti?? neki stilista??modni kriticar?? red carpet?? brico? berberin? ti imaš vremena da se baviš i Amarovim brkovima :o :shock: :oops:
pa zar je dotle došlo??
Osobno Emerik Gudelj :D Pustite covjeka nije mu lako

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 avg 2009, 15:06

hahahaha Emerik Gudelj :lol: :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 02 avg 2009, 15:09

To što ne kapiraš šta je blamaga, je još veća blamaga! :lol:

Što se tiče amara nisam ja stilista, niti kritičar, nego mu neće dati da uđe na neki od evropskih stadiona kada se plasirate u Evropu!

Kako najviše titula? Jedna u bivšoj Jugi, dvije u Federaciji, to su tri!
Kup-ova meni se čini dva!
Što se tiče blamage o navijačima, mi smo za Vas pokret! I mogu ti reći da je prije rata beskoristan oblik društvenog ponašanja bilo navijati za želju.
Za reprezentativce smo možda tu negdje bare-bare!

Kada se sve sabere, vi bi kakili na prazan stomak!

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 02 avg 2009, 15:10

drop je napisao/la:hahahaha Emerik Gudelj :lol: :lol: :lol:
**** te nije Emerik nego Ciro auuuuuuuuu kad malo bolje razmislim mozda je i Platini pa nam nece dati u evropu radi brkova Amarovih

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 avg 2009, 15:15

sad treba da mi ismijavamo izgled i imidž Janjoša...mislim,stvarno nema potrebe za ismijavanjem necijeg imidža i takvim stvarima...cime se bave ovi pitarski pacenici,pa to je zaista žalosno i tužno :oops: :cry:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 02 avg 2009, 15:16

Compact je napisao/la:"Povratak Galaktikosa sa Grbavice", jel'de da ovo malo smiješno zvuči? :lol:
Brat bratu ovo trenutno smijesno zvuci.Ako se radilo kako treba sve ce doci na svoje.Zavrsite ovu beskorisnu raspravu jer bogom je dato da se nikada necemo dogovoriti i neka necemo.Zato ne vrtite se u krug u ne spamajte vise.
AMAR OSIM!!!

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 02 avg 2009, 15:44

Jeste li vidjeli cocalica sto pjeva salallalalalall manijak je on. i to veliki
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 02 avg 2009, 15:49

Dzoka The maniacs je napisao/la:Jeste li vidjeli cocalica sto pjeva salallalalalall manijak je on. i to veliki
Ja sam oduševljen tolikim izljevom manijaštva od strane Cocalića.

tarik_sa
Kontakt:

Post Postao/la tarik_sa » 02 avg 2009, 15:50

slika

Zagor
Kontakt:

Re: Zeljo TV

Post Postao/la Zagor » 02 avg 2009, 15:51

Evo jedna laž koja je objavljena u ovoj emisiji.

sa našeg foruma:
Jesenji prvaci Jugoslavije u sezoni 1966/67, što je APSOLUTNA LAŽ, jer je to sezona kad je Sarajevo osvojilo prvu titulu prvaka države, a tabela poslije jesenjeg dijela sezone je izgledala ovako:
1. Sarajevo 24
2. Partizan 20
3. Dinamo 20
4. Željezničar 18
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 avg 2009, 15:55

dobro je navijanje bilo,ali može i mora bolje...ne znam kako ce ko shvatiti ovo,ali veliki minus za upravu što se nije potrudila da organizuje barem 5-6 autobusa za navijace....žao mi je momaka koji su ostali pored makijata kad je kolona krenula...raja išla svojim autima,kombijima,nekoliko ludaka i sa skuterima do zenice.
Onaj fol sa maskama je propao jer je kretenska murija svima oduzela maske na ulazu.
Ne konatm što su nas sabili u onaj čošak ko životinje kad je skoro pola sjeverne tribine bilo prazno...ko fol neka tampon zona,a tamo neki penzioneri sjede...nidje veze.

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 02 avg 2009, 15:58

ali veliki minus za upravu što se nije potrudila da organizuje barem 5-6 autobusa za navijace...
valjda za udruzenje :D :D
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 avg 2009, 15:59

LIvada je napisao/la:
ali veliki minus za upravu što se nije potrudila da organizuje barem 5-6 autobusa za navijace...
valjda za udruzenje :D :D
greška ,do mene :D ...na to sam mislio.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 02 avg 2009, 16:02

Kakva uprava drop brate..Ko je upucen a moje je misljnje da bi ti trebao biti zna kakva je situacija s prevozom i zasto je takva,zato ne brkajte loncice!
AMAR OSIM!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 avg 2009, 16:06

csh je napisao/la:Kakva uprava drop brate..Ko je upucen a moje je misljnje da bi ti trebao biti zna kakva je situacija s prevozom i zasto je takva,zato ne brkajte loncice!
ma znam jarane,ispravio sam se odmah u slijedecem postu...znam da svaka auto-prevozna kuca nece da rizikuje da mu neko demolira autobus i da je teško naci prevoznika jer ima pijanih i drogiranih...ali može uprava garantovati i ako treba pokriti štetu ako bi bilo eventualnog demoliranja autobusa...mogla je nešto uciniti i pomoci navijacima....ali nema veze...ustvari i bolje je ovako SAMI ZA SEBE i vozdra.

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 02 avg 2009, 16:08

Sa-x
Na povratku navijači su nas dočekali na Grbavici'

Izuzetno je važno uzeti kompletan plijen na startu, još ako tome dodamo da se radi o jednom od najtežih gostovanja onda ovaj trijumf još više dobiva na težini. Svjesni smo da je svaki sljedeći dvoboj za nas najvažniji. Jednostavno, ako želimo doći do cilja trebamo nastaviti sa pobjedama.

Razgovarao: Edin Isanović

Samir Bekrić bio je asistent jedinog gola u Zenici na utakmici Čelik - Željezničar. Tim sa Grbavice zabilježio je gostujuću pobjedu (poentirao Alen Mešanović) nakon nešto više od dvije godine i najavio da će ove sezone biti u vrhu bh. nogometa. Poslije prvog kola moglo bi se reći da su se predviđanja čelnih ljudi kluba obistinila, "Plavi" su krenuli jednom novom stazom.

Veznjak Željezničara za Sarajevo-x.com govori o ambicijama u ovoj sezoni, atmosferi u plavoj svlačionici, dojmovima saradnje sa novim šefom struke...

Uspješno je apsolviran težak ispit na Bilinom polju. Kakvu ocjenu biste dali prikazanoj igri?

Izuzetno je važno uzeti kompletan plijen na startu, još ako tome dodamo da se radi o jednom od najtežih gostovanja onda ovaj trijumf još više dobija na težini. Igrali smo disciplinovano i pametno. Imali smo i veliku podršku navijača koji su nas nosili svih devedeset minuta. Na kraju smo zajedno slavili. Zaista neopisiv osjećaj... Tu nije bio kraj sreći. Kada smo se kasno navečer vratili na Grbavicu dočekalo nas je nekoliko stotina poklonika plave boje. Preplavile su nas emocije. Na licima navijača bilo je vidljivo koliko su sretni i koliko vole svoj klub. Vjerujem da će u ovoj sezoni imati dosta razloga za slavlje.

Vi ste asistirali kod pogotka?

Da. Iz korenera sam ubacio loptu koju je u mrežu pospremio Mešanović. Do kraja meča ostali smo koncentrisani i sačuvali prednost. Nismo mogli ni zamisliti bolji početak. Ipak, treba biti oprezan, jer jedna utakmica može sve preokrenuti.

Koliko visoko možete ove sezone?

U našoj svalačionici vlada euforična klima. Mislim da možemo do naslova. Titula je cilj, mada će biti teško. No, ako budemo vjerovali u to i svakoj utakmici tako pristupali siguran sam da možemo dotaći vrh. Pripreme smo odradili jako dobro. Svjesni smo da je svaki sljedeći dvoboj za nas najvažniji. Jednostavno, ako želimo doći do cilja trebamo nastaviti sa pobjedama.

Koje klubove vidite kao konkurente?

Po mom sudu to su Sarajevo, Široki Brijeg i Zrinjski. Mogao bih tu još dodati i Slaviju. Biće zanimljivo prvenstvo.

U ekipi ima novih imena. Jesu li pohvatali konce?

Svakako. To su profesionalci koji su se lako adaptirali. Odlično sarađuju sa saigračima. Naša najveća snaga leži u činjenici da svi radimo za ekipu i igramo za ekipu. Konkurencija je snažna, ali i uvijek dobro došla.

Logično se nameće pitanje o dojmovima saradnje sa strategom tima sa Grbavice, Amarom Osimom?

Svi znamo koliko je uspjeha imao naš trener. Posjeduje veliki autoritet. Nama igračima vratio je samopouzdanje i dozvolio slobodu u igri. Vidite da je rezultat odmah došao. Pred nama su veliki izazovi i mislim da i mi njemu moramo pomoći, kao što će i on nama. U Želji su očekivanja uvijek ista. Traži se rezultat i dobre igre.

Mnogo se govorilo o Vašem odlasku sa Grbavice. Da li definitivno ostajete u Dolini ćupova?

U klub su stigle dvije ponude, ali ja imam ugovor sa Željezničarom. Sve zavisi od toga šta će odlučiti čelni ljudi kluba. Najviše bih volio osvojiti titulu, pa tek onda nastaviti karijeru u nekoj evropskoj ligi.

Za kraj nam recite da li su Vas iznenadili razultati naših klubova u Evropskoj ligi?

Moram priznati da jesu. Realno gledajući teško je neko mogao očekivati da će Slavija eliminisati Aalborg. Sarajevo je izbacilo Spartak, a Široki je dosta muke priredio Šturmu. Ponekad previše podcjenjujemo našu ligu. U prvoj utakmici trećeg pretkola tim sa Koševa je napravio povoljan rezultat u Švedskoj. Smatram da uz podršku navijača mogu preskočiti ovu prepreku. Želim im mnogo sreće u uzvratu.

Korektan intervju, svaka čast!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 avg 2009, 16:13

evo da se i ja javim nakon sincne ludnice...sve je receno do sad nema se sta dalje govorit...sljedeci je siroki i nesmijem ni da pomisljam sta ce biti na juznoj tribini :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 02 avg 2009, 16:14

zna li neko gdje mogu skinuti ovu himnu zelje ti boju da si nebu ti boju dao si moru.....itd :mrgreen:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 02 avg 2009, 16:16

Nije Bekrić asistir'o. Čini mi se da je Mešić mangupski glavom prebacio loptu na drugu stativu.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 02 avg 2009, 16:26

Compact je napisao/la:"Povratak Galaktikosa sa Grbavice", jel'de da ovo malo smiješno zvuči? :lol:
Cuj galaktikosa sa grbavice :D ,pa ovi na sportsport.ba ne da navijaju za zelju,nego su vise postali providni u tome ,promjenite naziv portala u zeljozeljo.ba ;) bdw cestitke na prvoj gostujucoj utakmici nakon 2 godine ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAZIN, Hrasno15, JimmyPage, seha77 i 64 gosta.