FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 05 sep 2011, 22:21

LudLo 4 je napisao/la:Frajeru ne kontam te nimalo,prvo imas te "slatke" avatare,a sad osudjujes jednog frajera koji je zelio ti ili ne jedna mala "ikonica" navijaca Zeljinih.Kako mozes da ga osudjujes bez ikakvih dokaza ako imas bujrum reci nama svima.Pusti se suplje
Nista ja ne osudjujem samo kazem da bi volio da znam gdje je bio do sad!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 05 sep 2011, 22:24

Neki su ovdje pravi multietnićari... ;)

sheringham
Kontakt:

Post Postao/la sheringham » 05 sep 2011, 22:24

Kada covjek otvori malo ovaj forum i procita par postova nekih forumasa moze da izvuce dva zakljucka. Prvi je da su to djeca ili da su mentalno nedovoljno razvijene osobe. Pa kako ne mozete skontati nije ovo vise Juga kada si mogao dobiti godisnji ili slobodan dan kada hoces. A uostalom mozda se covjek bojao osude okoline u kojoj zivi zato sto ide navijati za "balijski" klub. Mozda je izgubio interes za pracenjem utakmica, a uostalom covjek je na terenu gledao nikica i ostale zvijezde, a sada treba doci gledati nasu kukuruz ligu. Manite se corava posla i ne pricajte o covjeku koji vecini moze biti otac.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 05 sep 2011, 22:31

pile87 je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Frajeru ne kontam te nimalo,prvo imas te "slatke" avatare,a sad osudjujes jednog frajera koji je zelio ti ili ne jedna mala "ikonica" navijaca Zeljinih.Kako mozes da ga osudjujes bez ikakvih dokaza ako imas bujrum reci nama svima.Pusti se suplje
Nista ja ne osudjujem samo kazem da bi volio da znam gdje je bio do sad!
Moram ti priznati da sam razocaran tvojim stavom i tvojim likom nakon ovih komentara,ajd te avatare sam nekako i svario,a da ovako pricas bez osnove,ne znam.Gdje je bio bio je,rat nit je tema ove price nit je vezan za Stoleta sta sad treba napadati sve u i oko Zelje gdje su bili 90-tih.Ohani malo

DOBRODOSAO STOLE !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2011, 22:37

pa eto, kad i ako saznaš javi nam, pa ćemo se izvinuti.

a do tad je kretenski nešto između redova insinuirati, onako ljigavo i bez petlje ni da otvoreno kažeš šta misliš. samo zato što je čovjek srbijanac i zato što si u tripu "pogledajte-me-koliki-sam-patriota". nema čak ni mahalskih priča da je čovjek ikad nešto loše uradio, a kamoli pravih dokaza. ti si taj koji ide u grlom u jagode.

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 05 sep 2011, 22:43

Podrzimo STOLETA, VOLE TE MANIJACI.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 sep 2011, 22:53

Mozda Stole nije vise u prilici putovati ,kao nekad.mozda nije dobrog zdravlja,mozda mu se ne svidja Alijin Zeljo,ko to zna.Ali isto tako mozda pile muda pojede sto bi opet jedna takva navijacka velicina mogla ugroziti novokomponovane garniture velikih i dokazanih manijaka.Opet kazem mozda,ono kad se nagadja ,pa hajde da se malo igramo toga.Sad malo ozbiljno,o dolsaku Stoleta se pricalo i prije nekih 7-8 godina,i covjek je dao neki interviju u ojem je pricao o svojoj ljubavi prema Zelji.Ljudi dragi nije ovom covjeku vise 30 godina,pa da on radi stvari koje je radio nekada.Tako da mislim da pitanje,gdje je bio do sada nije na mjestu,ko to zna sta se covjeku desavalo.Opet vam ponavljam,taj covjek je za Zelju uradio vise nego sto ce neki ikada.Voziti se 900 km,da bi gledao jednu tekmu,toliku kilometrazu nema vecina Zeljinih navijaca ukupno od kad navijaju.Kad kazem 900 km ,mislim na dolazak i put nazad.Tako gdje god da je bio,sta god radio,covjek je volio Jugu,volio Zelju,ako ima zelju opet da dodje,pa bujrum,to je njegov klub,moze doci,bez da ga iko pita gdje si bio,i sta si radio.Nije on pobjegao iz Sarajeva,nego je u njega dolazio.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 05 sep 2011, 22:59

Ko god se pojavi na ovoj temi i ne misli isto kao većina "gospode" forumaša neka se pripremi za salvu uvreda,psovki,vulgarnih riječi itd.Kad bi svi ljudi imali isto razmišljanje onda forumi nebi ni trebali postojati,dok to ova dječica skontaju proči će dosta vremena

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2011, 23:00

e večeras su sajber ratnici popili po dvije i po pive pa ih spucala agresiva...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2011, 23:04

KARL HAJNC je napisao/la:Ko god se pojavi na ovoj temi i ne misli isto kao većina "gospode" forumaša neka se pripremi za salvu uvreda,psovki,vulgarnih riječi itd.Kad bi svi ljudi imali isto razmišljanje onda forumi nebi ni trebali postojati,dok to ova dječica skontaju proči će dosta vremena
mudri starče:

ne bi.

proĆi.

i još nisam pročitao nijedan argument ZAŠTO tačno jedna legenda želje ne bi bila dobrodošla.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 sep 2011, 23:09

old school je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:e večeras su sajber ratnici popili po dvije i po pive pa ih spucala agresiva...
jooooooooj ni ti nisi popio ukislo mlijeko :(
Kako samo argumentuješ, to je strašno...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2011, 23:16

polako, u svoje ime ako si za stoleta iz bora čuo prije par sati. frajer je legenda sa velikim L, i nikakve, apsolutno nikakve đilda nema s tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2011, 23:18

još nisam pročitao nijedan jedini argument ZAŠTO stole ne bi trebao biti dobrodošao.

šta je uradio pa ne bi trebao biti dobrodošao čovjek koji je sa granice sa rumunijom dolazio da gleda želju? evo, čekam.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2011, 23:20

ChWilla je napisao/la:polako, u svoje ime ako si za stoleta iz bora čuo prije par sati. frajer je legenda sa velikim L, i nikakve, apsolutno nikakve đilda nema s tim.
iskreno reci priznaj koliko imas godina moze i na pp ;)
ni to ni đilda nemaju apsolutno nikakve veze s temom.

nego konkretno moliću, pošto si boldom napisao da ne bi trebao biti dobrodošao, ZAŠTO, šta je skrivio?

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 sep 2011, 23:25

barbarez je napisao/la:Mozda Stole nije vise u prilici putovati ,kao nekad.mozda nije dobrog zdravlja,mozda mu se ne svidja Alijin Zeljo,ko to zna.Ali isto tako mozda pile muda pojede sto bi opet jedna takva navijacka velicina mogla ugroziti novokomponovane garniture velikih i dokazanih manijaka.Opet kazem mozda,ono kad se nagadja ,pa hajde da se malo igramo toga.Sad malo ozbiljno,o dolsaku Stoleta se pricalo i prije nekih 7-8 godina,i covjek je dao neki interviju u ojem je pricao o svojoj ljubavi prema Zelji.Ljudi dragi nije ovom covjeku vise 30 godina,pa da on radi stvari koje je radio nekada.Tako da mislim da pitanje,gdje je bio do sada nije na mjestu,ko to zna sta se covjeku desavalo.Opet vam ponavljam,taj covjek je za Zelju uradio vise nego sto ce neki ikada.Voziti se 900 km,da bi gledao jednu tekmu,toliku kilometrazu nema vecina Zeljinih navijaca ukupno od kad navijaju.Kad kazem 900 km ,mislim na dolazak i put nazad.Tako gdje god da je bio,sta god radio,covjek je volio Jugu,volio Zelju,ako ima zelju opet da dodje,pa bujrum,to je njegov klub,moze doci,bez da ga iko pita gdje si bio,i sta si radio.Nije on pobjegao iz Sarajeva,nego je u njega dolazio.
idi spavaj popij mlijeko i pitaj svoje roditelje doslje odakle ti ovdje u mom gradu sarajevu koje je prezivilo svasta
To si ti duhovit,pa nesto raji djelis mlijeko i "uskislo" mlijeko.Znas sta mene moji roditelji naucise,da kad cujem ove seljacke izraze,da znam s kim imam posla.To ako je obicaj kod tebe i te neke fore sa mlijekom,hajde drago mi je da znam da ima i takvih tabijata.Nadam se da znas sta znaci tabijat.Hajde jarane ne kaki,i nemoj mi molim te pricati o patnji tvog grada.Ja sam ih dozivio jako puno na trgu heroja,tako da te seljacke fore ostavi za druge prilike.Ne razumijem kako neko moze uopste potegnuti takvu jednu pricu,a da nemas pojma o sagovorniku.Ne ozbiljno i jako plitko.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 05 sep 2011, 23:28

ChWilla je napisao/la:
old school je napisao/la: pa vodi legendu zelje kuci, jaooo legende, ako je on legenda STA JE DZEVAD BEGIC DZILDA,ZATO NA njegovm mezar na dan pogibije ode nas 20-30 zasto tu legendu ne postujete, naravno uvijek je bolje tudeg covjeka
jok eto nije legenda.

ko bolan ne poštuje đildu?
Mene je momak prosvijetlio, zaključujem da legenda može biti samo jedna. Švabo, Škija, Mišo, Đilda, Stole...Koga sve izbaciti, pitanje je sad, jer legenda može biti samo jedna.

I, zahtjevamo da se za svakog u klubu utvrdi gdje je bio zadnjih 20 godina! Ne želimo transparentan rad, ne zanima nas koliko dugujemo i koliko smo dobili od transfera, samo želimo znati gdje su bili zadnjih 20 godina. Amar, Buki, Dino, svi igrači...Ko je čistač/ica klupskih prostorija? Za nju ili njega da se posebno utvrdi!
Stole je neki ministar u Srbiji, i sjedi u tri Upravna odbora, zašto nije on dolazio na Grbavicu u zadnje vrijeme, a stadion mu ispred kuće? Zašto nije finansijski pomogao klubu, sram ga i stid bilo.
I, ne želimo na stadionu navijače izvan Sarajeva, došlje i papke iz raznih provincija! Od Starog grada do Ilidže, i to je to, iako je i Ilidža vrlo upitna.
I, čuo sam da je Stole zapalio sve svoje transparente o Želji i Osimu kad je počeo rat, ove nove slike su fotomontaža!

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 05 sep 2011, 23:28

Zbog ovakvih stvari sve je otislo u pm. Pustite vise ljude na miru odakle god bili, ako su navijaci Zelje, bujrum na Grbavicu neka ljudi vide, ako nisu tolike godine bile tu. Na jugu od 4 hiljade navijaca(prosjek po utakmici) sve balavurdija od 16 godina, koji ne zna gdje je supalj. Pustite stare navijace odakle god bili, neka dodju.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2011, 23:36

šta, moram ga ja lično znati, piti sa njim kafu da bi znao da je legenda? onda ni za koga ne znam, iskreno...

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 05 sep 2011, 23:36

ChWilla je napisao/la:
old school je napisao/la: a ti tog istog covjeka znas???
ne znam.

al' u neznanju ne pretpostavljam u startu da je četnik i da je pucao samo zato što je srbijanac, k'o neki.

i to još ne smiju ni napisati šta im je stvarno na pameti, nego hinjski između redova...
znaci NE ZNAS!!! i zasto pises ako uopste ne znas tog covjeka zasto pises da je on legenda?? argumenti pasice moj nisu na tvojoj strani, ne znas covjeka?? gollum jelde je tesko biti pametan pa napisati "pametan" post kao ti, za 20 godina koliko taj covjek izjavljuje ljubav mogao je to i pokazati nekako, javiti se ili nesto, ali ne slabo to, a i beograd je doduse udaljen 5 dana od sarajeva ;) ljubav nema granice, a u ovom slucaju to nije ljubav ;)
Majka ostavi dijete dok je imalo 3 godine iz razloga zato sto nije mogla biti s njim, ili su joj branili, pa kad ga vidi poslije 10 godina poceti ce plakati. Tako da to nema uopce veze s tim sto ti pises ...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 sep 2011, 23:38

Rasprava vam je fakat glupa...

Ne znam na osnovu čega osuđujete čovjeka!?

Ako hoće da dođe, nek dođe!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot] i 42 gosta.