Pa brate za koga cemo drugoga francuze nevolim spanija tu i tamo a turci su mi dragi od prosle godineDylan Dog je napisao/la:Mozda ti navijas.meho-medo je napisao/la:Sada kada nema Bosne navijamo za Tursku u daljem natjecanju
EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ja sigurno necu. Naprijed susjediDylan Dog je napisao/la:Mozda ti navijas.meho-medo je napisao/la:Sada kada nema Bosne navijamo za Tursku u daljem natjecanju
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Ja ne navijam vise ni za koga.meho-medo je napisao/la:Pa brate za koga cemo drugoga francuze nevolim spanija tu i tamo a turci su mi dragi od prosle godineDylan Dog je napisao/la:Mozda ti navijas.meho-medo je napisao/la:Sada kada nema Bosne navijamo za Tursku u daljem natjecanju
Turska je reprezentacija kojoj zelim sve najgore na sportskom planu.
Pitaj Emira Preldzica zasto.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ni ja...mak_033 je napisao/la:Ja sigurno necu. Naprijed susjediDylan Dog je napisao/la:Mozda ti navijas.meho-medo je napisao/la:Sada kada nema Bosne navijamo za Tursku u daljem natjecanju
Trebam navijat za onog izdajnika? Bože sačuvaj!
Pa kako Savaneee,ne verujem prosto da je ovo promasio.
Nema veze momci igramo dalje jako po olimpijsku vizu,nista ovaj poraz ne menja.

Nema veze momci igramo dalje jako po olimpijsku vizu,nista ovaj poraz ne menja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ne ne ne ne ne, kako ovo da nam se desi 

FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Prosto nevjerovatno, neobjasnjivo, neshvatljivo...
Opet ne sumnjam u prolaz u 1/4 finale, u drugom dijelu zrijeba nema ni jedna jaca reprezentacija od nas tako da je 1/2 finala realnost. Meni dovoljno.
Opet ne sumnjam u prolaz u 1/4 finale, u drugom dijelu zrijeba nema ni jedna jaca reprezentacija od nas tako da je 1/2 finala realnost. Meni dovoljno.

Tako je. Bravo Duda, bravo momci!braoolyo je napisao/la:Prosto nevjerovatno, neobjasnjivo, neshvatljivo...
YNWA!
Mi smo u 1/4 finalu ako dobijemo bar jedna utakmica mozemo samo dobit bolje suparnika. http://en.wikipedia.org/wiki/EuroBasket_2011_Group_F" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo momci ,bravo Dudo legendoHOPLIT je napisao/la:Tako je. Bravo Duda, bravo momci!braoolyo je napisao/la:Prosto nevjerovatno, neobjasnjivo, neshvatljivo...

Jel mi moze neko reci kad igramo sledecu i u kom terminu.Hvala unapred.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Srijeda, 18:00 protiv Litvanije. Morace se bjezati iz skole odmah treci dan.Tribalian je napisao/la: Jel mi moze neko reci kad igramo sledecu i u kom terminu.Hvala unapred.

Ko ti je kriv sto se nisi ranije rodio i zavrsio skolu na vreme,sad se pati.braoolyo je napisao/la:Srijeda, 18:00 protiv Litvanije. Morace se bjezati iz skole odmah treci dan.Tribalian je napisao/la: Jel mi moze neko reci kad igramo sledecu i u kom terminu.Hvala unapred.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jbg sto se mora mora se. 

Nema nista sladje nego pobjeci iz skole da bi gledao utakmicu, jos ako je uzivo...braoolyo je napisao/la:Srijeda, 18:00 protiv Litvanije. Morace se bjezati iz skole odmah treci dan.Tribalian je napisao/la: Jel mi moze neko reci kad igramo sledecu i u kom terminu.Hvala unapred.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
ja ga **** ko pobjegne da gleda snimakBliss je napisao/la:Nema nista sladje nego pobjeci iz skole da bi gledao utakmicu, jos ako je uzivo...braoolyo je napisao/la:Srijeda, 18:00 protiv Litvanije. Morace se bjezati iz skole odmah treci dan.Tribalian je napisao/la: Jel mi moze neko reci kad igramo sledecu i u kom terminu.Hvala unapred.
Thomas Müller - Fußballgott
Ja bih bio spreman dati pištolj Gordiću u ruke da me upuca, vjerujte da bi i to fulio.
FEDERER= KLOC
-
- Kontakt:
ako makedonija pobijedi u prvoj tekmi drugog kruga gruziju skoro je sigurna u četvrtfinalu,ko bi to očekivao prije prvenstva
moram posebno da poselamim sve zenske radnice u bh telecomu, jebbo im pas mater, tokom produzetaka 4 puta mi je konekcija pukla
znaci francuzi jedini u toj "novoj" grupi krecu sa cetiri boda, tako da se moze reci da su vrlo vrlo blizu cetvrtfinala. srbima ako teodosic ne proradi mogu se slikat', ovo veceras sto sam ja uspio pregledati je uzasno da uzasnije ne moze biti. nijemci su vjerovatno vec ispali, zao mi je sto sto dirk nece vidjeti olimpijade, ali realno ima mnogo mnogo boljih ove godine. drago mi je da su turci spance dobili danas i pokazali da ovi nisu nepobjedivi, nadam se da ce ih jos neko od dvojca srbija/francuska mlatnut' po usima.

znaci francuzi jedini u toj "novoj" grupi krecu sa cetiri boda, tako da se moze reci da su vrlo vrlo blizu cetvrtfinala. srbima ako teodosic ne proradi mogu se slikat', ovo veceras sto sam ja uspio pregledati je uzasno da uzasnije ne moze biti. nijemci su vjerovatno vec ispali, zao mi je sto sto dirk nece vidjeti olimpijade, ali realno ima mnogo mnogo boljih ove godine. drago mi je da su turci spance dobili danas i pokazali da ovi nisu nepobjedivi, nadam se da ce ih jos neko od dvojca srbija/francuska mlatnut' po usima.
Nemislim uzivo prijenos na TV, nego uzivo na stadion ili dvoranu ccc...don_burza je napisao/la:ja ga **** ko pobjegne da gleda snimakBliss je napisao/la:Nema nista sladje nego pobjeci iz skole da bi gledao utakmicu, jos ako je uzivo...braoolyo je napisao/la: Srijeda, 18:00 protiv Litvanije. Morace se bjezati iz skole odmah treci dan.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Može i bez ijedne pobjede jer sigurno otpadaju Finska i Gruzija(čak i ako pobjede Makedonce)kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ako makedonija pobijedi u prvoj tekmi drugog kruga gruziju skoro je sigurna u četvrtfinalu,ko bi to očekivao prije prvenstva
FEDERER= KLOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.