Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BH Patriot
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Nadam se da će sutra biti na visini zadatka, te da ćemo pomoću njegovih intervencija stići do pobjede !
Livin' La Vida Loca ;)
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Nasa reprezentacija nije primila gol u zadnje 3 utakmice.Blue_He4rt je napisao/la:Asmire sutra među dvije stative stani i pokazi who is the boss
Dali cemo nanizati i 4-tu

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- vevericabimbereket
- Kontakt:
koliko smo jaki govori i to da smo jedina reprezentacija na svijetu kod koje golman ne primi 3 utakmice zaredom gol,i opet mjenamo golmana..Dylan Dog je napisao/la:Nasa reprezentacija nije primila gol u zadnje 3 utakmice.Blue_He4rt je napisao/la:Asmire sutra među dvije stative stani i pokazi who is the boss
sretno asmire,iako mi je keno drazi..
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Nasa reprezentacija nije primila gol u zadnje 3 utakmice.Blue_He4rt je napisao/la:Asmire sutra među dvije stative stani i pokazi who is the boss
Bego ce nama to zaokruziti na 10-ku

Chelsea F.C.
- vevericabimbereket
- Kontakt:
Blue_He4rt je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Nasa reprezentacija nije primila gol u zadnje 3 utakmice.Blue_He4rt je napisao/la:Asmire sutra među dvije stative stani i pokazi who is the boss
Bego ce nama to zaokruziti na 10-ku,taman tamo nekad kad prođemo grupe u Poljskoj i Ukrajini.
ma probit ce njega pandza onaj,cim prvi korner:P
Jel ko primjetio da se Asmir najvise druzi sa Mravcem? 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovdje na početku izgleda k'o da ignoriše pitanje novinara. Ono, reci nisam te slušao lol
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Goalgetter
- Kontakt:
@RiNo .. Piplica mu nesto bio rekao, vidis da se okrenuo zato i nije cuo 

Svejedno, nepristojan je i zvace dok prica, malo emocija nije na odmet AsmireRiNo je napisao/la:Ovdje na početku izgleda k'o da ignoriše pitanje novinara. Ono, reci nisam te slušao lol
[youtube][/youtube]
ja se nadam da ce begovic sutra ostat' nezapazen, kao i hasagic u minsku...
- el-fighter
- Kontakt:
Nadam se da ce Begovic sutra pruziti dobru partiju i da ce od sada biti broj 1 u nasoj repci. Nezz da li Susic misli da Begovic ostane prvi golman ili da on i Keno brane po jednu utakmicu. Begovic je sigurno u formi i mislim da bi to ttrebao pokazati i sutra. Sa druge strane me pomalo i strah. Sta ce biti, ako napravi neku veliku gresku sutra. Da li ce ponovo biti izbacen i da li ce ga pljuvati svi oni koji ga sada hvale?.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
To pise i na naslovnoj u vijesti odakle je ovaj video, al' ajd bolje da se ima zbog cega pljuvati..Goalgetter je napisao/la:@RiNo .. Piplica mu nesto bio rekao, vidis da se okrenuo zato i nije cuo

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Zvace? Pa gdje ti vidis da zvace bolan... Nego nesto mozda ganja jezikom, mozda su bili na janjetini pa mu zapalo medju zubima...ZOI84 je napisao/la:Svejedno, nepristojan je i zvace dok prica, malo emocija nije na odmet AsmireRiNo je napisao/la:Ovdje na početku izgleda k'o da ignoriše pitanje novinara. Ono, reci nisam te slušao lol
[youtube][/youtube]

A emocije? Nemoj kruha ti prizivati iste, treba nam tih sto su hladni ko spricer. Cim se popalimo, ocerupaju nas ko kokosi... Bolje imati ove terminatore tipa Begovic...
Drago mi je radi njega sto ce braniti i nadam se da nece imati sutra priliku da nam pokaze sta zna i moze tj. da nece imati mnogo posla.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
aL glavni je Novinar " Selektor je najavio da cete stajati među stativama od prve minute " on nesta razgleda okolo BEGOVIC : "reci te " HHAHAHAH cc_dreamer_ je napisao/la:Zvace? Pa gdje ti vidis da zvace bolan... Nego nesto mozda ganja jezikom, mozda su bili na janjetini pa mu zapalo medju zubima...ZOI84 je napisao/la:Svejedno, nepristojan je i zvace dok prica, malo emocija nije na odmet AsmireRiNo je napisao/la:Ovdje na početku izgleda k'o da ignoriše pitanje novinara. Ono, reci nisam te slušao lol
[youtube][/youtube]
A emocije? Nemoj kruha ti prizivati iste, treba nam tih sto su hladni ko spricer. Cim se popalimo, ocerupaju nas ko kokosi... Bolje imati ove terminatore tipa Begovic...
Drago mi je radi njega sto ce braniti i nadam se da nece imati sutra priliku da nam pokaze sta zna i moze tj. da nece imati mnogo posla.
Sretno Asmire sutra, da nijedna ne prođe u našu mrežu...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vidi se, piše i u podnaslovu... ali opet hvala na informacijiGoalgetter je napisao/la:@RiNo .. Piplica mu nesto bio rekao, vidis da se okrenuo zato i nije cuo
Jašta nego pljuvati, zato sam i postavio videotanzla je napisao/la:To pise i na naslovnoj u vijesti odakle je ovaj video, al' ajd bolje da se ima zbog cega pljuvati..

100% sportski i krajnje opušten potpis
Ajde, ko ce tamo od tih twitterovaca priupitati Asmira da li je cuo za ovaj forum i da li nekada procita nesto o sebi?

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
TSorensen1 Thomas Sorensen
@
@asmir1 Thanks mate and the same to you. Would be nice to see Bosnia and Denmark at the Championships next summer.
3 hours ago
Beg je pozelio srecu Sorensenu protiv Norveske sutra, a ovaj njemu isto tako i kaze da bi fino bilo vidjeti obje repke na EP.
@
@asmir1 Thanks mate and the same to you. Would be nice to see Bosnia and Denmark at the Championships next summer.
3 hours ago
Beg je pozelio srecu Sorensenu protiv Norveske sutra, a ovaj njemu isto tako i kaze da bi fino bilo vidjeti obje repke na EP.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Intervencija za 10, ono dodavnje za Papca dokaz da se mora odazvati na prijateljske, nadam se da je to shvatio i da imamo golmana za narednih 10 godina.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.