FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
tu su negdje stole iz bora i nele karajlić, baš su im ono slične životne priče. ne može ih čovjek razlikovati dok se podrobnije ne udubi 

mislim budi čovjek, stisni damu, pa reci otvoreno da misliš da stole nije možda četnik. a ne tako uvijenim aluzijama...
-
- Kontakt:
Što mu ova bradetina dobro stoji,podsjeća me na gospodu "s brda " 92-95santos je napisao/la:neznam da li je ko postavio,Stole![]()
[youtube][/youtube]
dobro si to uočio, k'o da te obučavao vaš prijeratni klupski psiholog...
KARL HAJNC je napisao/la:Što mu ova bradetina dobro stoji,podsjeća me na gospodu "s brda " 92-95santos je napisao/la:neznam da li je ko postavio,Stole![]()
[youtube][/youtube]
bas nikad nemas nista pametno reci
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Upravo to i mislim! I iz takvih razloga bih volio da znam sta i kako, nazalost niko od nas ne moze potvrditi sta je i kako.Imas kamaru likova koji su "volili" Zelju a rokali su po gradu ili onih koji su bili u upravi fks a rokali nemilice.Nikad ne bih volio dovesti navijace naseg kluba u ravan sa tim ljudima.Sto se mene tice ko nije okrvavio ruke bujrum!ChWilla je napisao/la:mislim budi čovjek, stisni damu, pa reci otvoreno da misliš da stole nije možda četnik. a ne tako uvijenim aluzijama...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- the scouser
- Kontakt:
Hajde ne jedi go.vna. Da je kojim slucajem nos'o trans Sarajevo, volim te, Stole iz Bora, prič'o bi da te podsjeća na Mojsija. Covjek fino kaze "navijajte za Jugoslaviju, ostavite politiku za neke druge stvari", a ti si se naš'o porediti ga sa gospodom s brda.KARL HAJNC je napisao/la:Što mu ova bradetina dobro stoji,podsjeća me na gospodu "s brda " 92-95santos je napisao/la:neznam da li je ko postavio,Stole![]()
[youtube][/youtube]
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ti hoćeš reći da kod tebe postoje sumnje samo zato što je čovjek iz Bora i što se zove Stole Aranđelović?pile87 je napisao/la:Upravo to i mislim! I iz takvih razloga bih volio da znam sta i kako, nazalost niko od nas ne moze potvrditi sta je i kako.Imas kamaru likova koji su "volili" Zelju a rokali su po gradu ili onih koji su bili u upravi fks a rokali nemilice.Nikad ne bih volio dovesti navijace naseg kluba u ravan sa tim ljudima.Sto se mene tice ko nije okrvavio ruke bujrum!ChWilla je napisao/la:mislim budi čovjek, stisni damu, pa reci otvoreno da misliš da stole nije možda četnik. a ne tako uvijenim aluzijama...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
- Kontakt:
I čovjek se nakon 20 godina sjetio svog želje,a mi ko merhametli ljudi " BUJRUM "....Dok god smo ovakvi,bičemo gaženi sa svih strana...
karl hajnc smrdi
....
Zadnja izmjena: LudLo 4, dana/u 05 sep 2011, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ne razumijem sta kome ovdje nije jasno.Intervju je iz 91 godine,svi su tada voljeli Jugoslaviju.Covjek je iz Srbije,imidj mu takav kakav jeste,mnoge podsjeca na cetnika.Ali cetnici nisu voljeli Jugoslaviju,cetnici su imali svoja obiljezja.Taj Srbin je volio Zelju mnogo vise od mnogih muslimana,gdje je bio 20 godina,nije nicija stvar.Propaganda je uradila mnoge stvari,po Srbiji su se prosipale price kako se srpskom djecom hrane lavovi,pa me ne cudi da covjek ima strah.COvjek je volio Zelju i Jugoslaviju,covjek je ostao bez te drzave,bez tog Zelje.Mislim da nikom nije duzan polagati racune,a sve ono to je radio nekada ,je puno vise nego sto ce neki ikada.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
pa mogao si to i odmah reći čisto da znamo na čemu smo. a ne okolo okole pa na mala vrata.pile87 je napisao/la: Upravo to i mislim! I iz takvih razloga bih volio da znam sta i kako, nazalost niko od nas ne moze potvrditi sta je i kako.Imas kamaru likova koji su "volili" Zelju a rokali su po gradu ili onih koji su bili u upravi fks a rokali nemilice.Nikad ne bih volio dovesti navijace naseg kluba u ravan sa tim ljudima.Sto se mene tice ko nije okrvavio ruke bujrum!
i mislim, valjda bi ti trebao dati neke argumente za tu tvoju teoriju, a ne mi protiv...? ili je samo zbog imena?
Ne nego zato sto poznajem ili bolje receno poznavao sam dosta njih koji su isli samnom na Zeljine tekme i nije mi ni na kraj pameti bilo da bi mogli otici na brdo i rokati po gradu, paliti stadion itd.gollum je napisao/la:Ti hoćeš reći da kod tebe postoje sumnje samo zato što je čovjek iz Bora i što se zove Stole Aranđelović?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
hahahaha smiješan si dječače,imaš li još kakvih epitetalech je napisao/la:karl hajnc smrdi

KARL HAJNC je napisao/la:I čovjek se nakon 20 godina sjetio svog želje,a mi ko merhametli ljudi " BUJRUM "....Dok god smo ovakvi,bičemo gaženi sa svih strana...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Eto, mene podsjeća na one iz Gornje Maoče. Stole, vehabijo!
Ne mogu vjerovati da ste započeli raspravu o ovom.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
gollum je napisao/la:Eto, mene podsjeća na one iz Gornje Maoče. Stole, vehabijo!
ma nisam, nego mi interesantno kako karl hajnc razmislja

a imas li ti curu, zenu ? bilo sta... ne znam kako opstanu pored tebe. fukusima je mila majka za tvoja usta... mislim da ti zenska ima 43 zuba u glavi.. provjeri to. zajebana je radioaktivnost.KARL HAJNC je napisao/la:hahahaha smiješan si dječače,imaš li još kakvih epitetalech je napisao/la:karl hajnc smrdi![]()
![]()
Frajeru ne kontam te nimalo,prvo imas te "slatke" avatare,a sad osudjujes jednog frajera koji je zelio ti ili ne jedna mala "ikonica" navijaca Zeljinih.Kako mozes da ga osudjujes bez ikakvih dokaza ako imas bujrum reci nama svima.Pusti se supljepile87 je napisao/la:Ne nego zato sto poznajem ili bolje receno poznavao sam dosta njih koji su isli samnom na Zeljine tekme i nije mi ni na kraj pameti bilo da bi mogli otici na brdo i rokati po gradu, paliti stadion itd.gollum je napisao/la:Ti hoćeš reći da kod tebe postoje sumnje samo zato što je čovjek iz Bora i što se zove Stole Aranđelović?
||| FKZeljeznicar |||
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.