FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ZOI1984
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZOI1984 » 02 avg 2009, 10:59

miky_hz je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ma dabogdo pokrepat ce ovi nasi nakon ove sedmice koja je pred nama,jos ako prodju dalje,to ce se odrazit na ligu nigdje nas nece biti...jbg realno klupa nam je previse tanka da bi pucali na svim frontovima,ovi ce vuci dokle mogu,a bogami mislim da se za nesto vise mora imati najmanje 16 ravnopravnih igraca koji u svakom trenutku mogu zamjeniti nekoga ko fali i sl ;) al hajd valjda ce to izaci na dobro,samo kolo po kolo lagano sutra Slobodu opalit na pocetku im odma slozit gol pa nek se onda zatvaraju...

ne budi pesimist ;) prema izjavama igrača možemo očekivati odličnu sezonu
Apsolutno nisam pesimist,veliki sam optimista gledajuci ovaj pocetak,jednostavno realno gledam pucat na 3 fronta sa nekih 12-13 igraca,nemogu ni puno vece ekipe...ali eto vjerujemo u najbolje
ja se slazem da nam fali par igraca jer je sezona duga al opet se tjesim jer ce se oporavit skoro i ihtijarevic i tako izdrzati do kraja polusezone a na zimskom prelaznom roku se obavezno pojacati...
sve ce biti lakse ako veceras dobro krenemo protiv slobode!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 02 avg 2009, 11:02

sretno pitari

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 02 avg 2009, 11:07

Sretno danas komsije :D :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

prijeratni mangup
Kontakt:

Post Postao/la prijeratni mangup » 02 avg 2009, 11:13

... re=related evo ovdje go sto je HADZIC dao protiv helsingborga 8-)

mirza_hordanje
Kontakt:

Post Postao/la mirza_hordanje » 02 avg 2009, 12:29

Larson ce nam biti jedna briga manje u cetvrtak.Samo da veceras dobijemo.

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 02 avg 2009, 12:48

Jaki smo k'o beton, i naravno očekujem pobjedu svog voljenog tima! Neće Buco zapinjati. Treba ga pozdraviti aplauzom kao i Dedu, par skandiranja, uvaliti im dvička i to bi im trebalo biti dovoljno.

U četvrtak Walther brani Sarajevo II dio

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 12:57

vjerovatni sastav: alaim, rizvanović, belošević, torlak, maksumić, dudo, janjoš, džakmić, muminović, avdić i hadžić
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 13:04

Gerrard je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:vjerovatni sastav: alaim, rizvanović, belošević, torlak, maksumić, dudo, janjoš, džakmić, muminović, avdić i hadžić
Ovaj sastav sigurno nece igrati u razgovoru sa par njih mislim da ce poceti Hamzagic i Pliska (koji bi trebao mjenjati Muminovica) :D

A vidim neko spominje cetvrtak , meni to apsolutno nije u glavi , po meni za tu utakmicu prvo treba uzeti veceras pa tek onda se naloziti na tu tekmu ;)

ovo sam ja pročitao u oslobođenju sad da li je istina ja ne znam ali ja sam za to da se hamzagiću i pliski ukaže prilika pa eto mogao bi i alaim sići sa gola a na njegovo mjesto doći hamzić
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 13:23

ako budu vako nastavili da se bore u svakoj utakmici, da izgaraju na terenu, onda će se početi vraćati gledaoci, tribine će biti punije i možemo očekivati puno veću posjetu na stadionu AFH-u

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 02 avg 2009, 14:01

Mirza_Hordas je napisao/la:ako budu vako nastavili da se bore u svakoj utakmici, da izgaraju na terenu, onda će se početi vraćati gledaoci, tribine će biti punije i možemo očekivati puno veću posjetu na stadionu AFH-u
ma qme i mi i vi treba da budemo uzor ostalim navijacima u drzavi kao sto smo to nekad bili.Ipak nasi timovi dolaze iz glavnog grada i treba puniti i Kosevo i Grbavicu, treba da se pokaze ko je najbolji :!:
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 02 avg 2009, 14:03

Danas braco u pamet !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 14:45

Larsson ne dolazi u Sarajevo

Helsingborg će u revanš utakmici trećeg pretkola Evropske lige UEFA-e na Koševu protiv Sarajeva biti lišen usluga svoje najveće zvijezde Henrika Larsona (Larsson), što bi našem predstavniku trebalo olakšati put do pobjede i prolaza u narednu rundu.

Švedski napadač morao je napustiti prvi meč u Helsingborgu nakon samo dvadesetak minuta igre, a pregledi su pokazali da zbog prijeloma kosti mora pauzirati najmanje osam sedmica.

Ljekarski tim Helsingborga objavio je da je sreća u nesreći to što Larsonu nisu ozlijeđeni ligamenti, pa će se nakon oporavka vratiti na teren bez posljedica.

znači 100% nema larssona, puno smo bliži prolazu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 14:49

Janjoš neće nikoga odmarati

Tri dana nakon Helsingborga, fudbaleri Sarajeva prisiljeni su vratiti se premijerligaškoj realnosti. Počinje nova sezona, a na otvaranju na Koševo dolazi Sloboda.

Povratak iz Švedske ostavio je dosta umora na igračima, ali trener Mehmed Janjoš smatra da njegovoj ekipi prijeti još jedna, možda i veća opasnost.

- Možda smo malo umorni, ali mislim da je najvažnije izbaciti četvrtak iz glava igrača. Ako budemo mislili na Helsingborg, bit će jako teško. Treba zaboraviti Evropu i okrenuti se utakmici, u kojoj je neuspjeh sve osim pobjede. Nema dilema, moramo ići na pobjedu. Dolazi nam vrlo neugodan protivnik, s trenerom koji se želi dokazati - kaže Janjoš.

Na Koševu večeras neće biti Adisa Jahovića. Napadač Sarajeva dobio je udarac u skočni zglob, ima veliku oteklinu, te ga očekuje strogo mirovanje do utorka. U špicu napada će ga, po svoj prilici, zamijeniti Alen Avdić.

Kada je riječ o ostalim fudbalerima, Janjoš nema namjeru ikoga odmarati iako ekipu četiri dana kasnije očekuje težak i važan meč sa Šveđanima.

- Moja je vizija da igraju najbolji. Ako u toku meča budemo imali dobar rezultat, onda ću mijenjati, ali moje je mišljenje da je Sloboda previše dobra ekipa da bismo na nju išli oslabljeni, a večeras moramo osvojiti tri boda - kaže Janjoš.

Govoreći o očekivanjima za sezonu, trener Sarajeva je istakao da je cilj Evropa.

- U svakoj varijanti i sa bilo kakvom ekipom moramo razmišljati o Evropi. Sve drugo je iluzorno. A kojim putem ćemo do Evrope, vidjet ćemo - kaže Janjoš.

Na klupi i dva juniora

Trener Sarajeva nastavit će tradiciju davanja šansi mladim snagama. Tako će se večeras na klupi ekipe prvi put naći juniori Kadić i Šehović.

- Ostat ćemo vjerni našim mladim snagama. Ne smijemo ih zapostavljati, jer je u njima budućnost - kaže Janjoš.

Sarajevo (20.00) Sloboda

Stadion "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu. Sudija: Ognjen Valjić (Banja Luka). Pomoćnici: Dario Tepavčević (Laktaši), Almir Čišić (Mostar).

SARAJEVO: Alaim, Rizvanović, Belošević, Torlak, Džakmić, Dudo, Muminović, Maksumić, Avdić, Janjoš, Hadžić. Trener: Mehmed Janjoš.

SLOBODA:
Mujkić, Krasić, Memišević, Crnogorac, Rekić, Malkić, Hasić, M. Mujić, Sarajlić, Bekić, S. Mujić (Slomić). Trener: Adnan Osmanhodžić.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2009, 14:54

Igraj Cala alee igraj Cala alee Horde su uz tebe ;) (momak koji najvise voli Sarajevo garantovano)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 14:58

da li će janjoš početi utakmicu sa sinom ima i pozitivnih i negativnih strana.........

pozitivna strana je u tome što je trio dudo - džakmić - janjoš jako uigran (a i ostatak tima) i sa tom formacijom smo pobjedili spartak i remizirali sa njima u revanšu a u švedskoj izgubili, primili gol čim je janjoš izašao iz igre tj. dobio crveni karton

a negativna strana je zato što bi se trebala dati šansa hamzagiću koji je u prvoj svojoj utakmici za sarajevo protiv spartaka na koševu pokazao da je odličan igrač

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2009, 14:59

Hebo te negativna strana izbaci Dudu stavi Hamzagica ,i eto taj si problem rijesio uz to maximalno pojacao ekipu ;)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 avg 2009, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 02 avg 2009, 14:59

miky_hz je napisao/la:Igraj Cala alee igraj Cala alee Horde su uz tebe ;) (momak koji najvise voli Sarajevo garantovano)
ko bolan?
smrad mali
i ja ga volim vise od njega pa ne igram
imamo najmanje 2 igraca na klupi koji su bolji od njega na toj poziciji

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 15:01

miky_hz je napisao/la:Hebo te negativna strana izbaci Dudu stavi Hamzagica ,i eto taj si problem rijesio uz to maximalno pojacao ekipu ;)

ali svi izbacuju janjoša zbog svoje agresivnosti na terenu, kod njega nema labavo, polomi protivničkom igraču nogu i to je to, tako je kod njega

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2009, 15:02

lolo d pitar je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Igraj Cala alee igraj Cala alee Horde su uz tebe ;) (momak koji najvise voli Sarajevo garantovano)
ko bolan?
smrad mali
i ja ga volim vise od njega pa ne igram
imamo najmanje 2 igraca na klupi koji su bolji od njega na toj poziciji
Ne zajebaji lolo nisam ti ja kriv sto neigras kad nemas talenat :mrgreen: momak igra za 10 srce na terenu ostavlja,a kad je zabijao skaricama golove,i one iz slobodnjaka,postigao najljepse golove na Kosevu ovu sezonu iako je vise defanzivno orijentisan...za mene uz Hameta najvaznija karika veznog reda...i nema potrebe da psujes igracima,treneru kome vec sve se to moze reci na jedan normalan nacin ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 avg 2009, 15:06

Mirza_Hordas je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Hebo te negativna strana izbaci Dudu stavi Hamzagica ,i eto taj si problem rijesio uz to maximalno pojacao ekipu ;)

ali svi izbacuju janjoša zbog svoje agresivnosti na terenu, kod njega nema labavo, polomi protivničkom igraču nogu i to je to, tako je kod njega
Ko ga izbacuje koji svi? dje su ti svi,sto oni ne vode Sarajevo ako znaju toliko o fudbalu?a sto se tice toga kakav je i treba svima noge da lomi,i treba da je agresivan dosta su nama svakojaki papci u sred Koseva noge lomili,sve ih treba udarati nogama u glavu,nek se zna gdje su dosli...ja bas gotivim te igrace sto igraju do kosti proce lopta igrac nece,zato ja gotivim Gattusa a bogami i kod navijaca Milana je najdrazi lik :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS i 96 gostiju.