NK Zvijezda Gradačac

zvjezdas
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvjezdas » 04 sep 2011, 21:44

Došao ovaj ili onaj sami sebe provaljujemo.Mislim da politika kluba je takva da za ovu sezonu imamo tim za sredinu tabele,mada teško.Kao što su najavljivali tek bi za sljedeću sezonu mogli dovoditi kvalitetna pojačanja na svim pozicijama za euro scenu.Valjda se dotle može napraviti stadion za evropske utakmice.Iskreno,Zvijezda i sa zvučnim pojačanjima teško može izboriti europu pored poznate četvorke,ali zato ima kup,otom-potom.U subotu ako ne budu ozbiljni i ne budu dali vise od realnih mogućnosti biće teško.Neka je i izgubiti ali ako je to plod protivničke kvalitete,ali izgubiti nezalaganjem kao protiv Širokog,Zrinjskog...je stvarno poražavajuće.Nadam se muškoj pobjedi pa makar sa jednim golom.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 04 sep 2011, 23:03

emir_dj je napisao/la:izgleda da nije... hama je Dzin bio upravu.... a i avazov sport je slagao....
Jbg,jarane nisam ni htio ni imao namjeru lagati,nazvase me teletom teladi,ovcarom ovce,i svasta njesta,he he

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 04 sep 2011, 23:53

Dzin je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:izgleda da nije... hama je Dzin bio upravu.... a i avazov sport je slagao....
Jbg,jarane nisam ni htio ni imao namjeru lagati,nazvase me teletom teladi,ovcarom ovce,i svasta njesta,he he
Najaktivniji/a u temi:
NK Zvijezda Gradačac
(47 post(ov)a / 77.05% od postova korisnika)

Svaka ti čast za ovo Dzine, vidi se da ti je Zvijezda u srcu :D :D :D :D :D :D :D :D
Dragon Town

piroman001
Kontakt:

Post Postao/la piroman001 » 05 sep 2011, 01:06

biće to dobro ba treba se samo uigrati...i vratiti par ove naše djece...gledao sam danas doru protiv omladinca ide on ali ne kao u zvijezdi treba ga vratiti obde je uvijek ginuo i danas je bio najbolji u redovima bratstva al nema s kim...ušao je i omeragić..i musa je dobro igrao...okrenuti se malo prema svojo djeci...**** ovo sve je prolazno...
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 sep 2011, 01:07

emir_dj je napisao/la:
moranjak je napisao/la:u nas stvarno se na ovom forumu hlupeta....sad savic dolazi smijesnooo...... :lol: :lol: :lol:
jos malo i dzeko ce nam doc... a fakt sam bio siguran za damjenovica, ali izgleda samo provala...
Ja nacuo da vam se i CURGUZ vraca za trenera,,,,,,

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 05 sep 2011, 16:21

pabizo je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:
moranjak je napisao/la:u nas stvarno se na ovom forumu hlupeta....sad savic dolazi smijesnooo...... :lol: :lol: :lol:
jos malo i dzeko ce nam doc... a fakt sam bio siguran za damjenovica, ali izgleda samo provala...
Ja nacuo da vam se i CURGUZ vraca za trenera,,,,,,
aha , vratice nam se i rade jovicic da nam formira ponovo ekipu za lige sampiona

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 sep 2011, 16:55

jesul stigli igraci. hocel veceras trenirat 8-)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 05 sep 2011, 19:03

zmaj_Bosne je napisao/la:
Dzin je napisao/la:
Najaktivniji/a u temi:
NK Zvijezda Gradačac
(47 post(ov)a / 77.05% od postova korisnika)

Svaka ti čast za ovo Dzine, vidi se da ti je Zvijezda u srcu :D :D :D :D :D :D :D :D
A zasto,bas je neko sumnjao da nije. :D

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 05 sep 2011, 20:02

Medijski se niđe ne prezentira susret koji treba da se odigra, da to ga neće opet razgoditi? Nadam se da će negdje izać da igramo da se skupi publike. Mislim da je se ovo trebalo odigrati još prošle sedmice, bilo bi više publike. Što se tiče same utakmice nadam se da će sve proteći u fer i korektnoj atmosferi bez iti jednog nepotrebnog starta jer sad povrede ne trebaju niti jednim niti drugim

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 sep 2011, 20:45

nadamo se svi da ce sve biti fer i korektno.ja mislim da ce zvijezda glat dobit tako da nece biti potrebe za nekim tenzijama.moja prognoza 4-1 :D

Nova sezona nova nafaka

piroman001
Kontakt:

Post Postao/la piroman001 » 06 sep 2011, 01:22

sony_91 je napisao/la:Medijski se niđe ne prezentira susret koji treba da se odigra, da to ga neće opet razgoditi? Nadam se da će negdje izać da igramo da se skupi publike. Mislim da je se ovo trebalo odigrati još prošle sedmice, bilo bi više publike. Što se tiče same utakmice nadam se da će sve proteći u fer i korektnoj atmosferi bez iti jednog nepotrebnog starta jer sad povrede ne trebaju niti jednim niti drugim
daj ba sony šta laprdaš šta će se medijski prezentirati utakmica s kamberima,to je vama zanimljivo nama to uopšte nije bolje bi bilo gledati trening nego hrpu seljaka u gradu..da je petak sigurno bi bilo više publike :lol: :D
ko da igra zvijezda željo :) kamberi da privuku publiku,alo ba oni isti što su govorili da će igrači zvijezde biciklom na utakmicu u kambere prošle godine..dijete drago mlad si još..a nisam baš siguran da će se i odigrati pošto ste vrijeđali drugog čovjeka zvijezde na utakmici s gračanicom..tako da je sve moguće,pošto će on to tek sutra čuti..uglavnom ako se bude igralo siguran sam da za vas neće biti penala i jedno tri do pet razlike u korist zvijezde...jadnici jedni 8-)
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 06 sep 2011, 08:57

Drago mi je sto ce se tekma igrati nadam se da ce biti dobra tekma sa dosta publike neka bude fer igra i da prodje bez povreda moja prognoza 3:1 za zvijezdu 8-)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 sep 2011, 09:16

piroman001 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Medijski se niđe ne prezentira susret koji treba da se odigra, da to ga neće opet razgoditi? Nadam se da će negdje izać da igramo da se skupi publike. Mislim da je se ovo trebalo odigrati još prošle sedmice, bilo bi više publike. Što se tiče same utakmice nadam se da će sve proteći u fer i korektnoj atmosferi bez iti jednog nepotrebnog starta jer sad povrede ne trebaju niti jednim niti drugim
daj ba sony šta laprdaš šta će se medijski prezentirati utakmica s kamberima,to je vama zanimljivo nama to uopšte nije bolje bi bilo gledati trening nego hrpu seljaka u gradu..da je petak sigurno bi bilo više publike :lol: :D
ko da igra zvijezda željo :) kamberi da privuku publiku,alo ba oni isti što su govorili da će igrači zvijezde biciklom na utakmicu u kambere prošle godine..dijete drago mlad si još..a nisam baš siguran da će se i odigrati pošto ste vrijeđali drugog čovjeka zvijezde na utakmici s gračanicom..tako da je sve moguće,pošto će on to tek sutra čuti..uglavnom ako se bude igralo siguran sam da za vas neće biti penala i jedno tri do pet razlike u korist zvijezde...jadnici jedni 8-)
Zbog takvih kao što si ti nikad ova dva kluba neće moći uspostaviti odnose, više će ti publike, iako se radi o prijateljskom susretu, privući Omladinac nego pola premijerligaša. Utakmica još nije sigurna. Što se tiče tog vrijeđanja ja nisam čuo za to, bi sam na tribini ali nisam čuo ništa. Što se tiče same utakmice rezultat je najmanje bitan, naravo Zvijezda je objektivno jača, ali bitno je da pokažemo da i u našim redovima ima kvalitetnih igrača koji mogu igrati u Zvijezdi
Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 06 sep 2011, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 06 sep 2011, 11:59

...

piroman001
Kontakt:

Post Postao/la piroman001 » 06 sep 2011, 12:30

sony_91 je napisao/la:
piroman001 je napisao/la:
Zbog takvih kao što si ti nikad ova dva kluba neće moći uspostaviti odnose, više će ti publike, iako se radi o prijateljskom susretu, privući Omladinac nego pola premijerligaša. Utakmica još nije sigurna. Što se tiče tog vrijeđanja ja nisam čuo za to, bi sam na tribini ali nisam čuo ništa. Što se tiče same utakmice rezultat nije ni najmanje bitan, naravo Zvijezda je objektivno jača, ali bitno je da pokažemo da i u našim redovima ima kvalitetnih igrača koji mogu igrati u Zvijezdi
ima mi ko i reći...čuj više omladinac...ahahahahahaha,majko draga ti stvarno živiš u zabludi...vi čujete što treba,a pravite se na nečujete ono što vaši navijači skandiraju iako bi garant i ti išao s njima samo te stid...koji ba igrača ima u omladincu? šta lupetaš to da ima bili bi u zvijezdi...i s vama nikad neće biti dobri odnosi ne zbog nas nego zbog vas i vaše nekulture kad je zvijezda u pitanju...i zato nemoj na tu temu više ima tamo svoj seoski forum i razguli...p.s. da ne bude zabune seljak nije ko je sa sela,nego ko se ponaša seljački...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 sep 2011, 14:55

jos jednom bi pozdravio odluku da se ova utakmica odigrai kazem da se odnosi i moraju i trebaju popravit.zvijezda ima svoj drugi tim bosnu al jarane sramota je da bosna u koje god je selo otisla primila je tri cetiri komada a sve zvijezdina djeca znaci da drugi tim treba biti rang vise odnosno da klub uprava i sve ostalo bude na jednom visem nivou.mislim da sada u omladincu ima par igraca za zvijezdu a tako isto i par iz zvijezde za omladinca.mislim da bi svima bilo bolje ;) bit ce mi merak otic u srijedu na tekmu

Nova sezona nova nafaka

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 sep 2011, 18:37

Što dižete toliko prašinu oko jedne prijateljske utakmice,pa nije Liga Prvaka.Ako bude 200 ljudi na stadionu to je odlično sa obzirom na okolnosti.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 06 sep 2011, 18:43

neutralan__ je napisao/la:Što dižete toliko prašinu oko jedne prijateljske utakmice,pa nije Liga Prvaka.Ako bude 200 ljudi na stadionu to je odlično sa obzirom na okolnosti.
ahahah nemoj se ljut al jesil dobro tu utakmicu prijateljsku svi cekaju ja mslm oko 2 h do 3 da ce bit posjeta

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 sep 2011, 18:45

mirza_rd je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Što dižete toliko prašinu oko jedne prijateljske utakmice,pa nije Liga Prvaka.Ako bude 200 ljudi na stadionu to je odlično sa obzirom na okolnosti.
ahahah nemoj se ljut al jesil dobro tu utakmicu prijateljsku svi cekaju ja mslm oko 2 h do 3 da ce bit posjeta
:shock: Ako misliš na 2-3k onda stvarno svaka čast ako tako bude.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 06 sep 2011, 18:47

neutralan__ je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:
:shock: Ako misliš na 2-3k onda stvarno svaka čast ako tako bude.
a jbg plakata po gradu ima znaci velik broj ce da bude

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.