Pogledaj par stranica unazad,neko je izbacio bio takvu stranicu.vevericabimbereket je napisao/la:jel ko zna ima li kakva stranica gdje se uzivo moze pratiti statistika utakmica i igraca pojedinacno??
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pogledaj par stranica unazad,neko je izbacio bio takvu stranicu.vevericabimbereket je napisao/la:jel ko zna ima li kakva stranica gdje se uzivo moze pratiti statistika utakmica i igraca pojedinacno??
mnogo_smo_jaki je napisao/la:
Ne bi da vam baksuziram,jer danas sam loše krenuo,,,Ali ima još tekmi do kraja,,,,a i pogodio sam Izrael
..A ne znam šta sam loše napisao gore...sami odlučujete o svojoj sudbini..pobjedite FJROM i idete dalje(A grci odrađuju dobro za vas ,evo +18 je ).
ma jucer mi nije ovu htjelo otvoriti stranicu,al evo sad radi..Tribalian je napisao/la:I evo za ove sto traze gde mogu sve statistike da prate.Koristite samo ovu stranicu za to i nema brige.
http://www.eurobasket2011.com/en/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzabe mu.Mislim da ce se Spanci odlepiti jos vise u cetvrtoj cetvrtini.Vidim da P. Gasol nije ni ulazio u igru. M.Gasol 12 poena,a R. Fernandez 11,ostali na jednocifrenom jos uvek.A kod Turaka samo Preldzic 18 poena,ovi svi daleko ispod.santos je napisao/la:evo Izdajnik najbolji kod Turske
I ja istodubrava je napisao/la:Trenutno žalim što sam moderator jer mi dođe da opsujem sve što se opsovati može i onom konju od trenera i onim konjima u savezu što ga postaviše i pojedinim igračima na terenu..
Daj si malo oduška...dubrava je napisao/la:Trenutno žalim što sam moderator jer mi dođe da opsujem sve što se opsovati može i onom konju od trenera i onim konjima u savezu što ga postaviše i pojedinim igračima na terenu..
Pocrkaće oni kad ih naguzimo za ono iz IstanbulaB o X je napisao/la:Ovi turski komentatori pocrkali u ovom studiju, koliko se deru, odmah reklame idu
crvenocrni je napisao/la:Spanci 2 kosa za 9 minuta zadnje cetvrtine, e jesu sila
Dogodilo se sada,mozda i boljedubrava je napisao/la:Trenutno žalim što sam moderator jer mi dođe da opsujem sve što se opsovati može i onom konju od trenera i onim konjima u savezu što ga postaviše i pojedinim igračima na terenu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.