Ima i JenkinsonBosco je napisao/la:Andre Santos, Gibbs i u krajnjem slučaju Vermaelen.Rizah je napisao/la:Tek sam sad vidio da ste prodali Traorea QPR, pa ko su vama lijevi bekovi u ekipi?
Znam za Gibbsa, ali on je rođen povrijeđen.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ima i JenkinsonBosco je napisao/la:Andre Santos, Gibbs i u krajnjem slučaju Vermaelen.Rizah je napisao/la:Tek sam sad vidio da ste prodali Traorea QPR, pa ko su vama lijevi bekovi u ekipi?
Znam za Gibbsa, ali on je rođen povrijeđen.
Potpuno je covjek u pravu.L_blancos je napisao/la:Arsenal ima vec dugi niz godina problem u radu,tj u samom rezimu treninga..
Shvatal iko da je Rosicky bio vjerovatno najbolji igrac Bundes lige u svoje vrijeme,i tek je trebao da dozivi prave uspjehe u Arsenalu,ali jok.. Pa onda Cesc,dobar je on bio,ali kakav je talent sigurno bi dosta vise pokazao od onog sto jest.. Da spomenem i Arshavina,gdje on propade..RvP je imao potencijal da bude najbolji napadac svijeta,Chamakh jedan od najboljih napadaca francuske lige,Eduardo je u najgorem slucaju igrac kvalitetom na razini Modrica,Vela svojevremeno najveca nada Meksickog fudbala.. Niko nije dostigao ono sto se ocekivalo od njega,da je bogdom Arsenal znao raditi sa tim igracima bili bi na vrhu sigurno..
Sto jest jest,imaju njuh za talent i dovedu uvijek strasne potencijalne igrace,ali nikad nisu znali radit sa njima..
Sad bi Rosicky bio jedan od najboljih veznjaka svijeta..
Cesc najbolji centralni vezni uz Xavija,mogao boljeL_blancos je napisao/la:Arsenal ima vec dugi niz godina problem u radu,tj u samom rezimu treninga..
Shvatal iko da je Rosicky bio vjerovatno najbolji igrac Bundes lige u svoje vrijeme,i tek je trebao da dozivi prave uspjehe u Arsenalu,ali jok.. Pa onda Cesc,dobar je on bio,ali kakav je talent sigurno bi dosta vise pokazao od onog sto jest.. Da spomenem i Arshavina,gdje on propade..RvP je imao potencijal da bude najbolji napadac svijeta,Chamakh jedan od najboljih napadaca francuske lige,Eduardo je u najgorem slucaju igrac kvalitetom na razini Modrica,Vela svojevremeno najveca nada Meksickog fudbala.. Niko nije dostigao ono sto se ocekivalo od njega,da je bogdom Arsenal znao raditi sa tim igracima bili bi na vrhu sigurno..
Sto jest jest,imaju njuh za talent i dovedu uvijek strasne potencijalne igrace,ali nikad nisu znali radit sa njima..
Sad bi Rosicky bio jedan od najboljih veznjaka svijeta..
Fabregasova forma je u zadnjim mjesecima provedenim u Arsenalu padala i nikako to nije bio onaj Cesc od proslih sezona,Arshavin je zadrzao formu iz Zenita,ali nakon sto se adaptirao na rad u Arsenalu odmah je pao u sivilo.. Tim za povrede potvrdjujes moju tezu,ni jedan iole ozbiljniji klub ne moze svojim rezimom rada tj treninzima dopustiti da mu se toliki broj igraca konstantno ozljedjuje.,. Wilshire je krenuo lose,ima covjek potencijal,ali sve su veci izgledi da ce i on postat rob povreda,ili citaj loseg rada osoblja Arsenala..Faraon iz Visokog je napisao/la:Cesc najbolji centralni vezni uz Xavija,mogao boljeL_blancos je napisao/la:Arsenal ima vec dugi niz godina problem u radu,tj u samom rezimu treninga..
Sad bi Rosicky bio jedan od najboljih veznjaka svijeta..kako
![]()
Arshavin nije mogao bolje odigrat,zadnju sezonu(najgoru) 20-tak asist,10 golova
RvP jedan od najboljih napadaca svijeta,da ga povrede ne yebu najbolji
Chamack je flopina.Najbolji napadac francuske![]()
Ne kontam ovo za Eduarda da je na razini Modrica.Nakon onakvog loma noge da si Messi ne pomaze
Vela 20-tak godina tek treba da dostigne svoje
Sagna,Vermalen,Fabregas,Clichy,Nasri,Walcott,Wilshire ne znaju ni s njima jelde,da ne pominjem nepobjedive
Na nivou Wigana ?Profesor je napisao/la:
Nadam se da ce Arteta biti nas "mozak" sad kad Jacka nema. Jos da Ramiz, koji je velika radilica, proradi i sa Songom kao destruktivcom, mislim da cemo igrat na nivou.
Fifi ba,gdje ti vidis da ja spominjem doktore ba,si ti dobar..AllGunsBlazing je napisao/la:Citam blankosov post do dijela kad je rekao da je Wilshere krenuo lose, ne znam sta je mislio igracki ili povredama, ali ni u jednom segmentu nije krenuo lose, prvo druga sezona u EPL, u prvoj dobar, u drugoj odlican ne vidim los pocetak, a onda u povredama 2 godine je odigrao bez povreda, tako da ni tu nije lose, ako misli na ovu sezonu, sranja se desavaju, jest Shava bas propao samo imao 20 asistencija i 10 golova,a da trebao je imati 2123 asistencije i 113512 golova, onda ne bi propao, al najbolje u svemu prica o povredama, i onda odjednom skoci na nekakve padove u sivilo, da nije i za to kriv doktor??? A i ja budala se zamaram ovakvim postovima, covjek jos uvijek gleda fifi ..
Ako si trenirao ikad ijedan sport znat ces da nije tako..AllGunsBlazing je napisao/la:Svejedno kakve veze imaju Chamakh, Arshavin, Eduardo sa tim???? Da i Robin??? On je ionako staklen, tako da nema veze uvijek je povrijedjen, i to bas i nije do osoblja vec do srece..
cala je napisao/la:dijelom je upravu blancos, jer da je peh bila bi jedna sezona sa povredama al ja otkad znam za sebe rvp povrijedjen, fabregas se isto svako malo povrijedjivao, walcott, evo sad i wilshere, onda o diabiju da ne pricam, al bas kao da imaju noge od stakla, znam da doktori oko toga nemogu bas nista, veliki dio toga je opcenita fizicka sprema i zagrijavanje pred tekme i na treninzima, valjda ih aw ili ko vec to radi stedi previse, pa kaze nemojte puno trcat oznojit cete mi se pa eto belaja, ubij ih nogama na treningu al makar nek su stabilni, ima i povreda sto nisu za to vezane, ostri startovi itd, ali moje misljenje je da su barem 60% za to krivi treninzi
reprezentacija ???Bosco je napisao/la:Imam jako loše vijesti, **** ih led da ih ****. U **** materinu više.
Vermaelen mora na operaciju lijevog članka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.