EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
BiH nije dobra nešto posebno ali nije ni loša s tim da joj svako krade talente i da bjeze u druge reprezentacije .
Da imamo jednog centra kakav je Tomić ni vi ništa ne bi bili bolji vjeruj mi ali eto to je sad stvar ako , da šta .
Turska će proči dalje izgleda .
Da imamo jednog centra kakav je Tomić ni vi ništa ne bi bili bolji vjeruj mi ali eto to je sad stvar ako , da šta .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Za koga pricas da ne bi bio bolji,ne kontam te nista?CoDe je napisao/la:BiH nije dobra nešto posebno ali nije ni loša s tim da joj svako krade talente i da bjeze u druge reprezentacije .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Uvijek su bili velesila,ali i uvijek su vazili sa luzere tako da me nebi iznenadilo da odu do finala i tamo izgube.Realno Francuzi i Srbi im predstavljaju nekakvu prijetnju,Litvanija je sinoc pokazala da ipak nije dorasla Spaniji mada i na njih treba racunati ,ipak su domacini i kada ih krene sut za 3 poena kadra su svakog pobjediti.BernardBarnjak je napisao/la:Španija je velesila. Svaka im cast. Jedna je od rijetkih košarkaških reprezentacija koju je užitak gledati.
Odlična utakmica protiv Litvanije!
Nadam se da ce Furija razbiti Turke danas .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
CoDe je napisao/la:BiH nije dobra nešto posebno ali nije ni loša s tim da joj svako krade talente i da bjeze u druge reprezentacije .
Boga mi Poljaci vode

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Crnogorci presli u vodjstvo
A Italijani su trenutno na -6 .

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Crnogorci presli u vodjstvoA Italijani su trenutno na -6 .
Ma pobjeđuju Montenigersi ,,,,1-1

Šta ovi Izraelci sebi dozvoliše, e moji jadnici...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Ja gledam i nevjerujem...B o X je napisao/la:Šta ovi Izraelci sebi dozvoliše, e moji jadnici...
18-0 4/4

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hajmo Poljaci, hajmo Italijani 

-
- Kontakt:
1-18mirza_9 je napisao/la:Ja gledam i nevjerujem...B o X je napisao/la:Šta ovi Izraelci sebi dozvoliše, e moji jadnici...
18-0 4/4![]()
![]()

84-84
24-5
ovi Izraelci gori od nas
I sad će da izgube u produžetku
24-5
ovi Izraelci gori od nas
I sad će da izgube u produžetku

Bargnani u zadnjoj sekundi trojku. 

Izrael bez poena iz igre u 4/4, produžeci. 

Deng i Freeland odveli Turke u drugi krug. 
Deng 28 pts, 14 skokova.
Freeland 27 pts, 11 skokova.

Deng 28 pts, 14 skokova.

Freeland 27 pts, 11 skokova.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
A i ovih Talijana hinjaka ,u zadnjoj sekundi protiv Izraela za 84-84 ...sad će pobjediti...ovi Izraelci kao retardirani u 4/4 ..5-24
.....Malta bi dala više koševa
....A Poljaci pobjediše sami sebe,vidi se da nemaju iskustva velikih utakmica...88-81,,,a 2 min do kraja su mogli pobjediti...al donro je i ovo,sad će turci sa nama u grupu ,pa da im vratimo milo za drago

hodža je napisao/la:link za MNE-FIN ???
-
- Kontakt:
http://balticpicks.com/livestream.php" onclick="window.open(this.href);return false;hodža je napisao/la:link za MNE-FIN ???
ima li sta bolje????mnogo_smo_jaki je napisao/la:http://balticpicks.com/livestream.php" onclick="window.open(this.href);return false;hodža je napisao/la:link za MNE-FIN ???
-
- Kontakt:
Hz-Sa je napisao/la:ima li sta bolje????mnogo_smo_jaki je napisao/la:http://balticpicks.com/livestream.php" onclick="window.open(this.href);return false;hodža je napisao/la:link za MNE-FIN ???
to je jedino što radi...vidi,traži negdje drugo...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.