EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la dubrava » 05 sep 2011, 11:07

nenek, omašio si jučer svoju Bosnu..hehe..al neka si :D
ja izgubio na Švabama, al to čisto kladioničarski i navijački.

Nego, što se tiče današnjeg dana i ove naše skupine, mislim da je situacija ovakva (pa neka me netko ispravi); Pobjedom BiH i Hrvatske, BiH nosi 4 boda, HRV 0, MKD 2, Grci ispadaju..
Pobjedom MKD i Grčke, MKd 4 boda, grčka 2, BiH 0, moji odoše domeka..
Pobjedom MKD i HRV, Mkd 4 boda, hrv 2, grč 0, bih otpada...
Pobjedom Bih i grčke, svi pod 2 boda, moji put putuje...

Mislim da sam dobro sračunao...

Pokazalo se točnim što sam prije rekao za hrv i što se znalo onog dana kad je izabran na mjesto trenera..vrankovć je uteg...on možda i igra neku napadačku igru, ali obrane nema, ne postoji..primiti preko 70 koševa u skoro svakoj tekmi je previše, too much..
ne bih da vrijeđam ni jednog navijača BiH ( a time na neki način i sebe), ali izgubiti od zemlje kojoj konstantno uzimaju najbolje igrače, koju trgaju u svakom pogledu, koja je i iznutra izmučena, nije se trebalo dogoditi ovako nešto hrvatskoj..pogotovo što bih nema nekog dobrog, klasnog centra...svaka čast još jednom BiH, iskreno mi je drago!
gdje bi Bih sad bila da joj je trener npr. repeša, a na parketu bogdanović, planinić itd itd, da sad ne nabrajam..
nadam se da će se jednog dana to stanje promijeniti...iskreno bih volio.
jooj što nisam bio dobar košarkaš...:D hehe
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 05 sep 2011, 11:13, ukupno mijenjano 2 puta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 05 sep 2011, 11:08

majestic24 je napisao/la:Sutra Turci dobivaju Spanjolce...vidjet cete!!!
XXX Sjajna prilika da španski savez zgrne milione.
I think I'm a pussy one.

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 05 sep 2011, 11:23

Ја " $ " " & ¥ .

$ " $,& & $ ? " - & првенству у " на ХРТ-у, & & $ - се " " & " за 3 ' :mrgreen: , " " ?, & ' све " на % ТВ - се $ $ $ ",а " " & прње $, & & $ :!:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 sep 2011, 11:42

1. Mirna zidarić
2. Dosadan si s tim kompleksima (jer ih ti sad pokazuješ samim napominjanjem), svatko ima pravo komentirati i prognozirati ishod nekog rezultata i reprezentacija, bio subjektivan ili ne, iako je poželjna objektivnost jer se radi o televiziji. nek si nam ti objektivan zato.

Al, slažem se s tobom u jednom. Očekujem večeras pobjedu naše reprezentacije protiv Makedonaca.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 sep 2011, 12:14

Mnogo vise sam ocekivao od Njemacke na ovom prvenstvu...dosad nista posebno nisu odigrali.Nowitzki takodje nije na svom uobicajenom nivou,duga NBA sezona je ipak ostavila traga...prolaze u drugi krug ali ne prenose ni bod tako da je tu za njih kraj.

Reprezentacija od koje sam takodje ocekivao mnogo vise je Slovenija...imaju oni 4-0 ali sve je to tanko,mislim da danas gube lagano protiv Rusije ako se nesto drasticno ne promijeni.

Spanija pa prazno mjesto a onda Francuska i Srbija...to je po meni trenutno stanje na ovom prvenstvu.

Pau Gasol opet dominira(blago receno),Navarro,M.Gasol i ostali po obicaju sve to dobro prate.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 sep 2011, 12:54

Sinoć poslije utakmice je bilo svega u svlačionici Hrvatske. Verbalno i fizički su se sukobili Markota i Žorić. U pokušaju da ih razdvoji udarac je dobio Draper
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 sep 2011, 13:37

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 05 sep 2011, 13:46

Sinoć je bilo zaista sjajno veče...pobjedili smo (Srbija) Njemačku zasluženo,,,,ključni igrači (Teo,Krle,Savan) su bili na nivou kad je zatrebalo...a nadam se(znam :D ) da će biti oi večeras..i pobjediće Francuze,,,,Šanse su po meni 52%-48% za Srbiju....Duda je zakon ;) ...Sjajna pobjeda Bosne,koju zaista nisam očekivao ,zasluženo ,čestitke od srca svim navijačima BiH...sa Makedoncima se "koljite" :mrgreen: :lol: za 2 boda i 2.fazu(šanse po meni su bih-mkd 40%-60%) ..Španija samo dokazuje da je 1.favorit za zlato,,,mada ukoliko potcjene neku ekipu,obiće im se too glavu ;) ...Ali strašnu ekipu imaju.

Ostali susreti...
Britanija-Poljska 45%-55%...Nadam se da Poljaci mogu uzet ovo,imaju motiv do neba...a u volio bih zbig Turske.
Izrael-Italija 50%-50%...Izrael pobjeđuje! 8-)
Finska-CG 41%-59%...Uzeće ovo Đetići...Finci su se ispucali previše...biće 10+ za MNE.
Gruzija-Bugarska 70%-30%..Gruzija dominira :D :D :D
Španija-Turska 90%-10%-...Em će izgubiti 20 razlike,em će ispasti sa EP..sportska pravda će stići Tursku 8-)
Letonija-Njemačka 20%-80%...Dirk će se malo iskaliti zbog dva vezana poraza,očekujem 20+...
Grčka-Hrvatska 65%-35%...Hrvati su svoje šanse propustili,a Grci ovjeravaju 1.mjesto...
Slovenija-Rusija 49%-51%..Malu prednost dajem Rusiji....al za nijansu..Od AK-47 sve zavisi...
Portugal-Litvanija 1%-99%...Lagana pobjeda domaćina.... :roll: :D
Ukrajina-Belgija 65%-35%..Bolja je Ukrajina...Belgija bez pobjede na kraju.

P.S....

"Od kada sam počinjao da se bavim trenerskim poslom i kada sam vodio juniore, Ivković je bio jedan od mojih idola", rekao je Bauerman. :D :D :D
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 sep 2011, 14:05

& & ? 1926 je napisao/la:Ја " $ " " & ¥ .

$ " $,& & $ ? " - & првенству у " на ХРТ-у, & & $ - се " " & " за 3 ' :mrgreen: , " " ?, & ' све " на % ТВ - се $ $ $ ",а " " & прње $, & & $ :!:

to je ona rekla ,mirna zidarić,ne svi hrvati

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 05 sep 2011, 14:46

Španija je velesila. Svaka im cast. Jedna je od rijetkih košarkaških reprezentacija koju je užitak gledati.
Odlična utakmica protiv Litvanije!

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 05 sep 2011, 14:49

Ide Pekovic danas preko 20, mora.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 sep 2011, 14:51

adnan24 je napisao/la:Mnogo vise sam ocekivao od Njemacke na ovom prvenstvu...dosad nista posebno nisu odigrali.Nowitzki takodje nije na svom uobicajenom nivou,duga NBA sezona je ipak ostavila traga...prolaze u drugi krug ali ne prenose ni bod tako da je tu za njih kraj.
Nisi imao sta da ocekujes od Nemacke,to sto su forumasi skloni preterivanju ,ukljucujuci i mene kad je Nemacka u pitanju,to je druga stvar. Nowitzki ne moze sam da igra,covek daje preko 20 poena po utakmici,sta vise ocekivati od njega,ne moze sam da pobedjuje? Onaj Kejmen(nije Kaman-provereno),njega nemacki novinari zovu "nemacki ovcar" :? lik ne moze da se poveze kao ni ostali u ekipi,zato je potpuno nerealno ocekivati od Dirka da sam pobedjuje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 05 sep 2011, 14:54

posebno drago bi mi bilo da ispadne Turska zbog onog izdajnika,malo sam ih i gledao i on(čkapi) se bori najvise od svih

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 05 sep 2011, 14:56

santos je napisao/la:posebno drago bi mi bilo da ispadne Turska zbog onog izdajnika,malo sam ih i gledao i on(čkapi) se bori najvise od svih
Boga mi, kako danas igraju ovi Poljaci, sve su prilike da će Turci proći dalje :oops:
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 sep 2011, 14:57

santos je napisao/la:posebno drago bi mi bilo da ispadne Turska zbog onog izdajnika,malo sam ih i gledao i on(čkapi) se bori najvise od svih
Nisam gledao nijednu njihovu tekmu,ali sam cuo da je on usrao motku na jednoj utakmici i da je direktan krivac za poraz,ako gresim nek me neko ispravi.On jeste uradio to sto je uradio (odlucio se da nastupa za njih).Ali njihova cela reprezentacija (75%) je sa nasih prostora ovde,ili Bosna ili jugozapadna Srbija.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 05 sep 2011, 14:59

Srbija rjesava sve redom.
"Cisti godinu u junu".

Drago mi je sto su sinoc iznadimali Kroate, samo zato sto su umislili da su neko. Gola voda su. BiH je losa, ali je bolja od Hrvata, sto je i pokazala.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 sep 2011, 15:04

Tribalian je napisao/la:
Nisam gledao nijednu njihovu tekmu,ali sam cuo da je on usrao motku na jednoj utakmici i da je direktan krivac za poraz,ako gresim nek me neko ispravi.On jeste uradio to sto je uradio (odlucio se da nastupa za njih).Ali njihova cela reprezentacija (75%) je sa nasih prostora ovde,ili Bosna ili jugozapadna Srbija.
Ma u toj utakmici ih je vratio sam. I na kraju pogrijesio.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 05 sep 2011, 15:18

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 05 sep 2011, 15:20

Auuu što Izrael k.ara Italijane-(74-54).... nema šta ,pravi sam prognozer :mrgreen:

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 05 sep 2011, 15:24

Tribalian je napisao/la:
nije isto,oni su 1 ili 2 generacija rodjenih tamo(uglavnom iz Sandzaka) dok je ovaj naucio kosarku u BIH ,otisao sa 17 god. ,igrao za SLO i zavlacio par godina da zeli da igra za BIH(sto je najgore) a kad je dobio mogucnost da se otkaci od Zmajceka odabrao Tursku

nisam redovno pratio ali ono sto sam gledao odigrao je dosta dobro, ali ono sto mi bode oci je njegova borbenost

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.