Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 03 sep 2011, 01:15

braoolyo je napisao/la:Koji Djordjevic? Filip?
Za Aleksica mi se cini da je izgubljen, je li on jos uvijek tamo u Njemackoj? :roll:
A tek od Scepovica ne ocekujem nista... :lol:
-Da
-Ne(Sada je u Kavali)
-Ne mislim na Marka,od Stefana ce biti nesta. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 sep 2011, 08:12

Ma mi smo kurate srece sa napadacima,niti ce od Aleksica biti extra napadac,niti od Scepovica(obojice)...tu smo tanki u pm.Da nam je igrac tipa Dzeke u reprezentaciji i uz njega da igra jedan brzanjac to bi bio sou.
Nego kako mi stojimo na tabeli onih drugoplasiranih iz svih grupa?ne dao bog da budemo drugi sa najmanje bodova od ostalih,izvrsio bi Harakiri.Sto se tice Rajkovica,ne gotivim ga otkako me je otresao kao slinu na utakmici mog tadasnjeg kluba Teleoptika i njegovog OFK-a Beograda.Kratak opis ja desni vezni nanizem dvojicu i nalecem na Slobodana,guram loptu pored njega,a on smekerski kuk u mene i tu je bio let od jedno 2,3 sekunde i bolno prizemljenje :mrgreen: ,salu na stranu odlican igrac i koliko god da smo tanki u napadu,toliko smo nenormalno jaki pozadi.Prosto ne znas koga da stavis pre

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 sep 2011, 11:11

@sasagmp

nema najgoreg drugog! samo najbolji drugi ide direktno, a ostalih 8 drugih idu u baraz... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 03 sep 2011, 11:49

Aleksic mora da resi probleme u glavi ako misli da napravi ozbiljnu karijeru.

Rano je poceo sa sabanisanjem i nesportskim zivotom(jos dok je bio u Vojvodini) i sad ga nema nigde.

Scepovic ne igra u klubu tako da ne treba da cudi njegova losa forma.

Nema potencijal da bude vrhunski napadac ali moze da bude na reprezetativnom nivou.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 sep 2011, 18:00

Hvala Marconato na odgovoru,juce sam razbijao glavu o tome celu noc :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 sep 2011, 22:09

Nemoj da se brines, za to je zaduzen Zonpi... :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 sep 2011, 22:16

Ocekujem izjavu u Ponedeljak

Pizon : Ulogu favorita prepustam Farskim Ostrvima jer imaju igrace koji mogu iznenaditi. Mi moramo ici na pobjedu a i ako izgubimo nikom nista. Velike sile u Evropi znaju ponekad izgubiti kad se najmanje nadas.
Thomas Müller - Fußballgott

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2011, 22:36

slika-slika

SRBIJA-FARSKA OSTRVA
Utorak 6.septembar 2011
Stadion JNA,20:30
Prenos:RTS,RTRS

Predzadnja utakmica na domacem terenu.Utakmica koja se mora bez pogovora rutinski odraditi i mirno sacekati meceve koje ce da odrede nasu sudbinu,protiv Italije na Marakani i Slovenije na Stozicama.Da li smo kadri,da li imamo snage da odemo u baraz saznacemo u oktobru,da se sada ne gadjam predikcijama i najavama.
Nakon veoma dobre igre i minimalne ali istinski zasluzene pobede u Belfastu,dolazi nam selekcija koja ima 4 boda nakon sto su remizirali sa Severnom Irskom golom Holsta 1:1,te pobedili 2:0 Estoniju kuci golovima Benjaminsena i Hanssena.Svakako da su Farska Ostrva polu amaterska reprezentacija ali treba biti oprezan,znamo i da su nas namucili u proslim kvalifikacijama.
Farska Ostrva su se nasla u blagim problemima,nema im prvog golmana i jednog od najboljih igraca reprezentacije Gunnara Nielsena,tako da je Torgar na golu.
U odbrani nema iskusnih Frediksberga i Boa,u veznom jednog od najboljih igraca Petersena koji nastupa za danski Skive,te u napadu nema Jacobsena.Kao i u prosloj utakmici paznja treba da se obrati na Holsta igraca danskog Silkeborga veoma dobar veznjak,te na malog Edmudssona u napadu napadaca Newcastlea.

Kod nas nema Rajkovica zbog parnih kartona,nisam proveravao da li je jos neko odsutan,Kuzmanovic je imao onu blazu povredu u Belfastu ali sa njim je sve u redu.Oslabljeni jesmo od ranije nema Vidica,Zigica,Krasica,sada i Rajkovica ali videlo se i u Belfastu da se mogu nadomestiti.Ja bih voleo da Jovanovica vidim na klupi umesto njega na terenu Sulejmanija,ostalo jos ocekujem samo Bisevca umesto Rajkovica,mada nebi me iznenadio ni Vilotic koji je u reprezentaciji drugi covek.

SRETNO ORLOVI !!!!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 05 sep 2011, 01:24

Ne razumijem zašto reprezentacija igra na onom ruglu od stadiona? Ako se već ne igra na Marakani zašto ne u nekom drugom gradu?
Što se same utakmice tiče nema tu mnogo šta da se komplicira, 3 boda su sigurna, 2:0 najmanje.
YNWA!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 05 sep 2011, 12:21

Ma to Tole namestio da bi tebe nervirao,ali ne daj masonu da te iznervira...drzi se junacino :mrgreen:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 sep 2011, 12:35

HOPLIT je napisao/la:Ne razumijem zašto reprezentacija igra na onom ruglu od stadiona? Ako se već ne igra na Marakani zašto ne u nekom drugom gradu?
Što se same utakmice tiče nema tu mnogo šta da se komplicira, 3 boda su sigurna, 2:0 najmanje.
Vjerovatno je vec ranije odredjeno gdje ce se igrati a tad nije bilo vise stadiona sa reflektorima. Koliko znam jos samo Karadjordje ima reflektore, valjda ce se u buducnosti igrati koja utakmica i u NS.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 sep 2011, 14:54

braoolyo je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Ne razumijem zašto reprezentacija igra na onom ruglu od stadiona? Ako se već ne igra na Marakani zašto ne u nekom drugom gradu?
Vjerovatno je vec ranije odredjeno gdje ce se igrati a tad nije bilo vise stadiona sa reflektorima. Koliko znam jos samo Karadjordje ima reflektore, valjda ce se u buducnosti igrati koja utakmica i u NS.
Reflektori su jedini problem.Inace JNA stadion je toliko odvratan da je to strasno ( ne zelim nikoga da uvredim),ovakve utakmice sa Faranima se trebaju igrati ili u Nisu ili Kragujevcu ili Novom Sadu,ali eto fucking reflektori :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 05 sep 2011, 23:41

Ma vazno je da "rupa" ispunjava uslove...uz gledanje utakmice dobijes i besplatno cesanje jaja ako ulazis na istok ili jug.Mislim na savanu iza pomenutih tribina cija trava preti da nadvisi i avalski toranj kolika je.Naravno da ne zaboravimo propratne miomirise ala javni wc :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 sep 2011, 23:43

Tribalian je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:
Reflektori su jedini problem.Inace JNA stadion je toliko odvratan da je to strasno ( ne zelim nikoga da uvredim),ovakve utakmice sa Faranima se trebaju igrati ili u Nisu ili Kragujevcu ili Novom Sadu,ali eto fucking reflektori :roll:
Neko nekoga pravi budalama po pitanju reflektora to ti mogu reci.Zvanicno osvetljenje u Novom Sadu je 1400 luksa. :lol: A na Marakani i JNA po 1300,ne znam ko koga tu pravi budalom.A LP trazi 1300.Dakle u Novom Sadu se glat moze igrati LP,ali ne i kvalifikacione utakmice. :lol: :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 sep 2011, 12:03

Vreme odlicno za sada za fudbal,oblacno 20-ak stepeni ali nema kise sto je najbitnije a prema sajtovima i ne ocekuje se neka jaca,mozda neka ona rosna sto bi rekao narod ali nista je to.Nadam se da cemo veceras na JNA moci uzivati u jednoj dobroj utakmici i aBd pobedi Srbije.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 06 sep 2011, 13:21

Sve osim pobjede Srbije je ravno nacionalnoj katastrofi. Ako bi kojim slučajem odigrali nerješeno ili izgubili nadam se onda nekom odmoru od jedno pet godina u bilo kakvim reprezentativnim takmičenjima. :o
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 06 sep 2011, 13:35

ako veceras nezablica na textu 6-0 katastrofa po moj dzep
Thomas Müller - Fußballgott

Starac Fočo
Kontakt:

Post Postao/la Starac Fočo » 06 sep 2011, 20:34

Nije mi jasno o cemu razmislja ovaj savez!? Ove utakmice protiv Farana i slicnih treba igrati van Bg-a, npr. Kragujevac.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 sep 2011, 21:25

Nema reflektore.

Prosto mi je nevjerovatno da protiv Farskih Ostrva igramo sa dva zadnja vezna.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 sep 2011, 23:23

3:1

Sta reci,idemo prvo sa stvarima na kojima necu zaplakati a to je rezultat.Rezultatom sam u sustini zadovoljan,s obzirom da nam je trebala pobeda,sa obzirom da je Pizon na klupi,sa obzirom ko je igrao svi moramo biti zadovoljni sa ovih 3:1,iako smo mogli i mnogo vise da pobedimo ali Tosic i Kolarov pogodili stative,Lane dva puta 1 na 1 promasivao,Kolarov,Tosic,Pantelic,Kuzmanovic imali opasne suteve tako da je rezultat itekako mogao biti veci ali ja opet kazem zadovoljan sam sa ova tri gola i nova tri boda.

Utakmica sama po sebi solidna,pristojna,ne nekog visokog tempa,ne nekog trcanja u kojoj je Srbija bila apsolutno bolji rival kontrolisala je igru,lopta pa sigurno nekih 70-ak % u nasim nogama,oko 20 suteva ka golu od toga bar 10-ak u okvir gola,nasuprot tek par poluprilika Farana i jednom zaista prelepom akcijom kod gola kada je Subotic kasnio sa izlaskom a Holst cini mi se poslao sjajnu loptu preko njega za Benjaminsena koji mrljavo sutira,Jorgacevic je mogao i bolje reagovati i lopta ulazi u gol te se vraca neizvesnost jer je bilo 2:1 u tome trenutku.Ipak u nastavku u mirnijoj utakmici Kuzmanovic resava pitanje pobednika.

Ono cime sam nezadovoljan je izuzetno kukavicka taktika Pizona i onih koji mu sklapaju tim,jer samo potpuna budala moze izvesti protiv Farana 2 zadnja vezna,pa onda na startu drugog dela uvodi Racu umesto Dekija koji je dobio udarac u glavu pa je zbog toga izasao,ako je nesta suprotno onda je bolje da Pizon veceras da ostavku. :roll: I onda kao slag na tortu u 80.minutu uvodi se i treci zadnji Fejsa da bi uspeli da odolimo uraganskim napadima strasnih Farskih ostrva koji su uspeli cak jednom da predju centar. :roll:
Zaista sramotno je sta se radi od reprezentacije Srbije,vidi se itekakav plod coveka debila koji se odaziva na Tomislav Karadzic i ljudi okupljenih oko njega koji su za kratko vreme unistili ono sve sto je valjalo od reprezentacije Srbije,i sada joj zadaju poslednji udarac,a u medijima se predstavljaju kao spasitelji.Zaista smesno kako to zvuci. :oops:
Ali lako je to kada imas neobrazovanu postenjacinu na klupi koji je kao stvoren za manipulisanje sa njime isto kao sto je bio slucaj i u Crvenoj Zvezdi sa njim.Nazalost ja ne mogu da prizeljkujem da Srbija izgubi sve utakmice do kraja jer sam takav,ako imaju obraza ti ljudi ce otici sami,da se ne bi morali vuci neki radikalni potezi sto nikome ne treba u ovome trenutku,a Tole i kompanija neka vidi do cega je dovela,kada vide ovu danas sramotnu posetu na JNA,kada vide sve trebalo bi malo da sednu za stol,i pojednu poslednje pecenje na racun saveza i onda u miru odu ne iz FSS nego iz fudbala.

I onda na kraju kada vidim koliko ima indijanaca u Beogradu,to me jos vise dotuce od same lose igre i pomisli da kako igramo i kako je na klupi.Pet indijanaca sedi na dva metra od mene u Partizanovim dresovima i majicama i cim su videli da Pantelic ulazi u igru poceli su da psuju i selektora i Pantelica i sve sto ima veze sa Zvezdom,ali smo ih mi onda podjebavali celu utakmicu,da bi oni vec negde na poluvremenu otisli iz naseg vidokruga. :roll:
Pa onda indijanci zvizde na svaki los pas,psuju keve ma sve ono pravo indijanski kako smo navikli i to sve od likova dobro poznatih navijacima koji posecuju Marakanu a narocito JNA.Sramota zaista da se tako pomaze svojoj reprezentaciji,verovatno bi ti likovi i ostali kuci da gledaju ali onda im nije zanimljivo psovati televizoru jer tako ne iskazuju javno svoje seljacko ponasanje. :roll:

Neocekivano sada nam je Estonija pomrsila racune jer je Slovenija ispusila i nama bi bod bio dovoljan za prolaz dalje u naredne dve utakmice.Ovako Estonija je na 13 bodova i u zadnjoj utakmici gostuju Severnoj Irskoj koju su dobili danas 3:1,tako da mi ako zelimo siguran baraz moramo dobiti Italijane i da nas ne zanima taj mec u Belfastu. :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.