odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Plivadon
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Plivadon » 03 sep 2011, 22:15

nime_tm87 je napisao/la:Konacno da se nakanim da napišem da me je prije jedno 3-4 mjeseca u guzvi na stepenicama neko nagazio patikom sa crnim džonom(nista mi mrze nema kad me neko nagazi). I haj ostala je fleka nekih proporcija 1 cm x 1cm dosad sam pokušao sa vimom sapunom i još svakakim hemijama, al samo je malo izblijedila mrlja je još uvijek tu i to na vrhu patike. Patika je bijela i nekako ta mrlja mi vise na qrc ide ruzno izgleda.:evil: Pokusacu jos sa vanishom, dajte mi i vi neke prijedloge cim da pokusam da ocistim. i da dodam jos da sam cetkom rib'o, ali samo izblijedi. pretpostavljam da mi treba nesto tipa razredivac il aceton, ali necu da pokusavam.
jarane uzmi ARX :) čisti sve živo :)

BTW. dajte mi recite gdje mogu nać duxericu da je extra do 60 maraka u slijedecim bojama
siva-bijela-plava....ili zelena umjesto plave ugl. da se te boje kombinuju....nikakvi veliki natpisi ne dolaze u obzir...
pozeljan rajfešlus :) Lokacija Sarajevo :D molim vas!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 11:16

Plivadon je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Konacno da se nakanim da napišem da me je prije jedno 3-4 mjeseca u guzvi na stepenicama neko nagazio patikom sa crnim džonom(nista mi mrze nema kad me neko nagazi). I haj ostala je fleka nekih proporcija 1 cm x 1cm dosad sam pokušao sa vimom sapunom i još svakakim hemijama, al samo je malo izblijedila mrlja je još uvijek tu i to na vrhu patike. Patika je bijela i nekako ta mrlja mi vise na qrc ide ruzno izgleda.:evil: Pokusacu jos sa vanishom, dajte mi i vi neke prijedloge cim da pokusam da ocistim. i da dodam jos da sam cetkom rib'o, ali samo izblijedi. pretpostavljam da mi treba nesto tipa razredivac il aceton, ali necu da pokusavam.

BTW. dajte mi recite gdje mogu nać duxericu da je extra do 60 maraka u slijedecim bojama
siva-bijela-plava....ili zelena umjesto plave ugl. da se te boje kombinuju....nikakvi veliki natpisi ne dolaze u obzir...
Čaršija i nadji nesto za sebe, a naces 100%! Ili odi u BBi pa ako ti upadne sjekira u med mozda i ubodes neku za 60-70 KM!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 04 sep 2011, 11:49

nime_tm87 je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:

Čaršija i nadji nesto za sebe, a naces 100%! Ili odi u BBi pa ako ti upadne sjekira u med mozda i ubodes neku za 60-70 KM!
nemoj allaha ti čaršije xD gledo sam u NY al slabo mi se koja sviđa :D neko sniženje šta li HAHA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 16:37

Što ne čarsije? Pa odi na Skenderiju u SPORT LIFE ili u Ferhadiju nacices nesto! Ja sam neki dan sebi uzeo duks Tom Tailor crni ,rajfeslus :D bez ikakvih sara i gluposti na sebi samo na desnoj strani pise Tom Tailor i jos nesto. Uglavnom kupio u onoj radnji kad izadjes tamo sa Ferhadije i udjes na onaj dio gdje je Sebilj na tom cosku je sve markirana odjeca Fred Perry, Adidas itd.
EDIT: Devil hvala skino sam acetonom. :D Takodje oprao patike isto kao nove.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 04 sep 2011, 17:18

nime_tm87 je napisao/la:Što ne čarsije? Pa odi na Skenderiju u SPORT LIFE ili u Ferhadiju nacices nesto! Ja sam neki dan sebi uzeo duks Tom Tailor crni ,rajfeslus :D bez ikakvih sara i gluposti na sebi samo na desnoj strani pise Tom Tailor i jos nesto. Uglavnom kupio u onoj radnji kad izadjes tamo sa Ferhadije i udjes na onaj dio gdje je Sebilj na tom cosku je sve markirana odjeca Fred Perry, Adidas itd.
EDIT: Devil hvala skino sam acetonom. :D Takodje oprao patike isto kao nove.
kol'ko para jebote xD sve mi nabroja a pare?

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 05 sep 2011, 07:54

Plivadon je napisao/la: kol'ko para jebote xD sve mi nabroja a pare?
Pa ne pita čovjek za cijenu kad kupuje. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 sep 2011, 14:40

Ima li gdje u Sarajevu kakvih dobrih akcija i snizenja obuce , patika...? Da ne trazim bezveze ako ima neko da preporuci sta dobro...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 sep 2011, 19:35

dr.van nostrand je napisao/la:Ima li gdje u Sarajevu kakvih dobrih akcija i snizenja obuce , patika...? Da ne trazim bezveze ako ima neko da preporuci sta dobro...
SPORT LIFE (Ferhadija, Skenderija) :arrow:

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 05 sep 2011, 19:38

dr.van nostrand je napisao/la:Ima li gdje u Sarajevu kakvih dobrih akcija i snizenja obuce , patika...? Da ne trazim bezveze ako ima neko da preporuci sta dobro...
cipelici (hotonj) :arrow: :arrow:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 sep 2011, 23:06

Zna li neko gdje se u Sarajevu ima uzeti tzv. vijetnamka jakna. Isto tako me zanima ima li igdje da se uzme harringtonka,a da nije sa one stranice adrenalin.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 17 sep 2011, 00:00

slika

Uskoro moja :D :D Nije ni skupa a u Sarajevu :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 17 sep 2011, 03:50

Emir ZENICA je napisao/la:slika

Uskoro moja :D :D Nije ni skupa a u Sarajevu :mrgreen:
kolko ce te goriva doc ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 17 sep 2011, 11:45

Nece nista,na kucnu adresu ce mi dovuci a mogu i ja otici :lol: :lol: :lol:
75 km ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 sep 2011, 18:34

Emir ZENICA je napisao/la:Nece nista,na kucnu adresu ce mi dovuci a mogu i ja otici :lol: :lol: :lol:
75 km ;)
Jel' iz radnje, il' je "spala sa kamiona" ? :mrgreen: . U svakom slucaju me zanima ako znas gdje mogu sebi nabavit ovakvu istu.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 17 sep 2011, 18:54

Iz radnje je . Sad cu ti na PP poslati gdje i sta :)
Volim te Celik ! ! !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 sep 2011, 19:03

Emir ZENICA je napisao/la:Iz radnje je . Sad cu ti na PP poslati gdje i sta :)
Hvala :)

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 17 sep 2011, 19:15

http://www.coolest-gadgets.com/wp-conte ... 00x300.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Cijena 30 KM,original 42 broj

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 17 sep 2011, 19:16

Ti prodajes ? Koliko ima rupa na njima ? :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 18 sep 2011, 13:48

Dres Jordan 23, Original, velična M, 180 - 182 visina, Cijena 25 KM.
http://www.****/mojpik" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 sep 2011, 22:28

slika

Jutros uzeo 6000 RSD. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.