Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
neko od doktora je kriv sto je dao saglasnost da trenira,neko od njih je sigurno to moro dopustit,a i treneri su nam izgleda fala Bogu odlicni tako da se sve poklopilo,manje povreda kod nas u svim ligama gdje nas puste na cajru i trci ko lud,gdje pijemo,jedemo sta hocemo,koji oni krac ba rade tamo,mene samo to zanima,da mi je samo jedan kondicioni odgledat od pocetka do kraja
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa napisao sam vec da trebaju promjeniti kondicionog trenera, jer ako je u Cityu gori trening a manje povreda, a kod nas blazi a vise, definitivno nije nesto uredu.. Mozda namjerno sabotiraju???
@Bosco ma joj samo da njih dvojicu ne gledam, ljudi uveliko idu stopama Denislona ne vide se citavu utakmicu, jest Rosicky malo bolji, ali opet nedovoljno..

@Bosco ma joj samo da njih dvojicu ne gledam, ljudi uveliko idu stopama Denislona ne vide se citavu utakmicu, jest Rosicky malo bolji, ali opet nedovoljno..
Celik!3,2,2.
Fkt, pravi su strucnjaci ccc..
- CollegeGunner
- Kontakt:
Kako je Rosicky bolji kad Ramsey u skoro svakoj tekmi ima vise tacnih dodavanja i pretrcanih kilometara. Momak je vec sa svojih 20 godina kapiten svoje reprezentacije sto nije mala stvar. On je vjerovatno jedan od najvecih talenata svjetskog fudbala trenutno. Zbog par losih partija ove sezone, u kojima ionako skoro niko nije odigrao kako treba, ga porediti sa Denilsonom ili Rosickim koji vec godinama ne mogu odigrati kako treba je apsurdno.AllGunsBlazing je napisao/la: @Bosco ma joj samo da njih dvojicu ne gledam, ljudi uveliko idu stopama Denislona ne vide se citavu utakmicu, jest Rosicky malo bolji, ali opet nedovoljno..
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- vedofeelgood
- Kontakt:
Zao mi je zbog Jackija, al fakat -.- Pa Bože, haj nas jednom postedi ovih **** povreda. FAKAT vise ne znam sta reci, cuj samo logike e, lik treba da se vrati da igra, kad odjednom, taj isti lik nece igrat naredna 3 mjeseca. **** se svi redom tamo sto dijagnozu pucate. A mozda bi ga trebali odvesti Mušanu da mu napravi nogu

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
SUNDERLAND, Bendtner: "I will never move back to Arsenal"

Arsenal forward Niclas Bendtner, actually on loan at Sunderland, has declared to The Sun: "I don't want to ever move back to Arsenal. After my car accident I never had the chance to start. This has last one and a half year. Now I am focused on Sunderland, then we'll see. For sure I won't play again for Arsenal".

Arsenal forward Niclas Bendtner, actually on loan at Sunderland, has declared to The Sun: "I don't want to ever move back to Arsenal. After my car accident I never had the chance to start. This has last one and a half year. Now I am focused on Sunderland, then we'll see. For sure I won't play again for Arsenal".
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
a vala i ne trebas nam vise, koliko god je dobar bio, vise je loseg uradio nego dobrog
Paja se kleo majkom da je bolji od Džeke.cala je napisao/la:a vala i ne trebas nam vise, koliko god je dobar bio, vise je loseg uradio nego dobrog

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
za chamakha je izmislio fudbal...i on i Vela...wenger sere s njima dvojicom...i to pravo sere...cala je napisao/la:a vala i ne trebas nam vise, koliko god je dobar bio, vise je loseg uradio nego dobrog
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
**** kralju, chamackh je bio odlican u bordou, i mislim da wenger jos uvijek misli da moze proradit pa ga zato drzi umjesto bentnera, al sad imamo korejanca pa prema tome chamackh nam postaje novi benter ekipeamadeus21 je napisao/la:za chamakha je izmislio fudbal...i on i Vela...wenger sere s njima dvojicom...i to pravo sere...cala je napisao/la:a vala i ne trebas nam vise, koliko god je dobar bio, vise je loseg uradio nego dobrog
Samak ako ne proradi ove godine,definitivno ga treba nogirati
Ma ko ga yebe sad, ionako će samo imat epizodnu ulogu.ensadek je napisao/la:Samak ako ne proradi ove godine,definitivno ga treba nogirati
statist hahaBosco je napisao/la:Ma ko ga yebe sad, ionako će samo imat epizodnu ulogu.ensadek je napisao/la:Samak ako ne proradi ove godine,definitivno ga treba nogirati
- -Paja
- Kontakt:
Naravno da je bolji, igrao je u timu u kojem Dzeko ne bi mogao izboriti mjesto medju 25 igraca.Virtu4l je napisao/la:Paja se kleo majkom da je bolji od Džeke.cala je napisao/la:a vala i ne trebas nam vise, koliko god je dobar bio, vise je loseg uradio nego dobrog
Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
Dobro necemo sad dijamanta potcijenjivati, igrao bi u Birminghamu, tamo i lopata Zigic igra.ramiral je napisao/la:Jel' u Birminghamu?![]()
![]()
Dio Arsenala
Džeku bi grijeh bio sastaviti u B'hamu sa tamošnjom ekipicom, a da je bilo mogućnosti i sudbine danas bi bio glavni topnik Arsenala...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tek sam sad vidio da ste prodali Traorea QPR, pa ko su vama lijevi bekovi u ekipi?
Znam za Gibbsa, ali on je rođen povrijeđen.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Arshavin i Almunia se specijaliziraju za tu pozicijuRizah je napisao/la:Tek sam sad vidio da ste prodali Traorea QPR, pa ko su vama lijevi bekovi u ekipi?
Rođen s tobom da budem
Andre Santos, Gibbs i u krajnjem slučaju Vermaelen.Rizah je napisao/la:Tek sam sad vidio da ste prodali Traorea QPR, pa ko su vama lijevi bekovi u ekipi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.