FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 avg 2009, 21:35

Zagor je napisao/la:Evo jedan klip ne znam jesam li ikad bolji pogledao.

beton klip, jedan od najboljih
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 01 avg 2009, 21:45

belafonte je napisao/la:Posla Ale Henkea u penziju...
Henrik Larsson To Retire After Injury Blow - Report
The veteran striker is set to hang up his boots after another serious injury...

Henrik Larsson broke a knee-cap during his last match for Helsingborg and, although medical exams indicate that he would be out of action for just eight weeks, the 37-year-old has reportedly decided to call time on his career.

"Before the injury he was 95 per cent sure he would quit football at the end of Autumn, when the league ends. Now, he says it's enough," a **** close to the player has told Sportbladet.

Larsson, who won the Champions League with Barcelona in 2006, had been linked with retirement in recent days, after his coach, Bosse Nilsson, said that he planned to quit football at the end of the season.

"He has been thinking about this matter and he told me this was going to be his last year," Nilsson said.

"Henke has had serious injuries throughout his career, but the groin problems are not that easy to heal and the recovery time is longer."

Luís Mira, Goal.com
Fakat je Ale najludji,posla velikog larsona u penziju,moram ga zvat na iftar za ramazan,zasluzio je :D

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 01 avg 2009, 21:48

Mirza_Hordas je napisao/la:

beton klip, jedan od najboljih
hah,muzika sa NBA,prejako

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 01 avg 2009, 22:01

8-) 8-)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 avg 2009, 22:28

Gerrard je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Sutra smo bez Jahovica koji ima povredu , ali svakako ga cuvaju za cetvrtak Avdic ce to da rijesi sutra !

i naravno tu je pliska....mislim da bi se trebala dati prilika juniorima, naravno ne da budu u prvoj postavi nego da uđu u igru od 60 minute
Sutra nece biti zajebancije vjeruj mi , niko ne prica u klubu o Helsinborgu , svima u glavi je samo ova utakmica jer svjesni su da pobjedom , dizu jos vise ljude na noge , dok u slucaju kiksa pada donekle ta euforija za cetvrtak ... zato svi na sjever da pomognemo nasim momcima , i da se tebi ispuni zelja da mi do 60 minute vodimo sa 2 gola razlike , pa da priliku dobiju juniori ;)

2:0 do 60 minute a dalje bi mogli još koji gol zabiti :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 avg 2009, 23:47

očekujem da u prvih šest kola donesemo 16 bodova tj. 6 kola - 5 pobjeda i jedan remi

dobijemo slobodu, velež, travnik i laktaše na koševu, olimpik igra na grbavici isto ga dobijemo i od modriče izvučemo bod....mislim da bi bilo ovo realno i bilo bi dobro da se izdvojimo na samom početku prvenstva od ostalih timova

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 avg 2009, 23:52

Ma dabogdo pokrepat ce ovi nasi nakon ove sedmice koja je pred nama,jos ako prodju dalje,to ce se odrazit na ligu nigdje nas nece biti...jbg realno klupa nam je previse tanka da bi pucali na svim frontovima,ovi ce vuci dokle mogu,a bogami mislim da se za nesto vise mora imati najmanje 16 ravnopravnih igraca koji u svakom trenutku mogu zamjeniti nekoga ko fali i sl ;) al hajd valjda ce to izaci na dobro,samo kolo po kolo lagano sutra Slobodu opalit na pocetku im odma slozit gol pa nek se onda zatvaraju...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 01 avg 2009, 23:52

Mirza_Hordas je napisao/la:očekujem da u prvih šest kola donesemo 16 bodova tj. 6 kola - 5 pobjeda i jedan remi

dobijemo slobodu, velež, travnik i laktaše na koševu, olimpik igra na grbavici isto ga dobijemo i od modriče izvučemo bod....mislim da bi bilo ovo realno i bilo bi dobro da se izdvojimo na samom početku prvenstva od ostalih timova

ma ove godine "bosnjacki tim" osvaja prvenstvo, a po mom misljenju borba ce biti izmedju nas selje i veleza
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 avg 2009, 23:54

miky_hz je napisao/la:Ma dabogdo pokrepat ce ovi nasi nakon ove sedmice koja je pred nama,jos ako prodju dalje,to ce se odrazit na ligu nigdje nas nece biti...jbg realno klupa nam je previse tanka da bi pucali na svim frontovima,ovi ce vuci dokle mogu,a bogami mislim da se za nesto vise mora imati najmanje 16 ravnopravnih igraca koji u svakom trenutku mogu zamjeniti nekoga ko fali i sl ;) al hajd valjda ce to izaci na dobro,samo kolo po kolo lagano sutra Slobodu opalit na pocetku im odma slozit gol pa nek se onda zatvaraju...

ne budi pesimist ;) prema izjavama igrača možemo očekivati odličnu sezonu

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 01 avg 2009, 23:56

miky_hz je napisao/la:Ma dabogdo pokrepat ce ovi nasi nakon ove sedmice koja je pred nama,jos ako prodju dalje,to ce se odrazit na ligu nigdje nas nece biti...jbg realno klupa nam je previse tanka da bi pucali na svim frontovima,ovi ce vuci dokle mogu,a bogami mislim da se za nesto vise mora imati najmanje 16 ravnopravnih igraca koji u svakom trenutku mogu zamjeniti nekoga ko fali i sl ;) al hajd valjda ce to izaci na dobro,samo kolo po kolo lagano sutra Slobodu opalit na pocetku im odma slozit gol pa nek se onda zatvaraju...

ma ima poslje pauza za repku i nek odgode jedno kolo, al samo nek oni prodju dalje
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 avg 2009, 23:58

Apsolutno nisam pesimist,veliki sam optimista gledajuci ovaj pocetak,jednostavno realno gledam pucat na 3 fronta sa nekih 12-13 igraca,nemogu ni puno vece ekipe...ali eto vjerujemo u najbolje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 avg 2009, 00:46

miky_hz je napisao/la:

Apsolutno nisam pesimist,veliki sam optimista gledajuci ovaj pocetak,jednostavno realno gledam pucat na 3 fronta sa nekih 12-13 igraca,nemogu ni puno vece ekipe...ali eto vjerujemo u najbolje

uprava mora dovesti par igrača, mi sada imamo savršenu priliku da prođemo u 4. pretkolo europske lige što bi bio ogroman uspjeh i u ligi da osvojimo titulu i još kup eventualno da osvojimo

imamo ekipu koja je već podugo zajedno i svi se znaju tako da očekujem uspjehe

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 02 avg 2009, 01:45

Vrlo je bitno da nas dodje dosta i da se igracima na pravi nacin oduzimo za protekle uspjehe, a ujedno da ih na taj nacin motivisemo da u cetvrtak poginu i izbore povoljan rezultat!

SVI NA SJEVER!!!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 02 avg 2009, 01:50

aakiica_sa je napisao/la:Vrlo je bitno da nas dodje dosta i da se igracima na pravi nacin oduzimo za protekle uspjehe, a ujedno da ih na taj nacin motivisemo da u cetvrtak poginu i izbore povoljan rezultat!

SVI NA SJEVER!!!
arnele,jesi to ti? :D

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 02 avg 2009, 01:51

jesi to ti osmane??hahahahahhahahaha...sala.nisam...

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 02 avg 2009, 01:54

aakiica_sa je napisao/la:jesi to ti osmane??hahahahahhahahaha...sala.nisam...
jesi jesi....

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 02 avg 2009, 02:02

lolo d pitar je napisao/la:
aakiica_sa je napisao/la:jesi to ti osmane??hahahahahhahahaha...sala.nisam...
jesi jesi....
pasa...ti si lud...ili se zezas ili si lud!!! :D :D
odakle si,mozda te znam??

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 02 avg 2009, 02:03

aakiica_sa je napisao/la: pasa...ti si lud...ili se zezas ili si lud!!! :D :D
vidis da te znam ;)

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 02 avg 2009, 02:06

lolo d pitar je napisao/la:
aakiica_sa je napisao/la: pasa...ti si lud...ili se zezas ili si lud!!! :D :D
vidis da te znam ;)
ako zivis na malti i u blizini onda me znas,ma zbunio si se ti malo mescini... :) :)

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 02 avg 2009, 08:27

Vecaras svi na kosevo,jer ova utakmica ima dvostruku vrijednost.Igracima ce puno znaciti podrska pred revans sa helsingborgom,a i na otvaranju sezone moramo do bodova.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Evander, Vanja8 i 15 gostiju.