Adnan Zahirović

Plivadon
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Plivadon » 04 sep 2011, 11:45

Bosco je napisao/la:Ma Zaha kralj, čudo kako je to nenafuran momak uprkos svom uspjehu,potvrdit će Zeničani moji ako meni ne vjerujete. Miran, staložen momak, uopšte se na njemu ne bi reklo da je reprezentativac i profesionalni fudbaler koji zarađuje tolike novce. Svaka mu čast.
odlike velikih majstora i ljudi ;) ubio me bog ako mali ne bude najbolji DMF Bosne i Hercegovine ikad ;)

nihco

Post Postao/la nihco » 04 sep 2011, 12:47

iskreno bi' volio da ste u pravu, decko djeluje pristojno i odgovorno.......ali zasto je izgubio mjesto u prvih n11 u rusiji?
Sent from my Commodore 64

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 16:41

Joj Adnane bjezi iz te Rusije kako znas i umijes. Ko je tamo uspio? tamo ce i Eto propast. Samo da kazem da je Zaha veliki majstor odgovoran da je Rahimic mlađi imali bi strasan par zadnjih veznih. :)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 sep 2011, 16:43

nime_tm87 je napisao/la:Joj Adnane bjezi iz te Rusije kako znas i umijes. Ko je tamo uspio? tamo ce i Eto propast. Samo da kazem da je Zaha veliki majstor odgovoran da je Rahimic mlađi imali bi strasan par zadnjih veznih. :)
On ne mora ici nigdje iz Rusije da bi uspio.
Il tebi igrac koji dogura do dresa Cska ili Zenita nije dovoljno dobar za reprezentaciju BiH,iako recimo Zenit u prvoj postavi ima 2 reprezentativca Portugala,1 reprezentativca Italije..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 sep 2011, 20:14

Kad moze Medo kod chifuta, moze Zaha i u Rusiji ;)

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 04 sep 2011, 20:46

samo da kazem da momak ima i lijepu djevojku:)))))))))))))))))

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 sep 2011, 20:50

neznalica je napisao/la:samo da kazem da momak ima i lijepu djevojku:)))))))))))))))))
Irina strašna! :mrgreen:

slika
Čelik Zenica 1945

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 05 sep 2011, 00:19

neznalica je napisao/la:samo da kazem da momak ima i lijepu djevojku:)))))))))))))))))
studirala sa mnom...super su oboje...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 05 sep 2011, 00:26

Iskreno, ovaj me momak pozitivno iznenadio. Svaka cast Susicu sto je prepoznao ovog igraca i uveo ga u ekipu. Ne znam puno o njemu, ali momku zelim sve najbolje!

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 05 sep 2011, 01:40

Jako dobar momak, trenirao samnom u teretani pricali smo 1000 puta o svemu i svacemu. Bilo je situacija da nema feninga i da u celiku plate nema 4-5 mjeseci, nikad se nije bunio ni nista. Sad su ga bukvalno otjerali iz kluba da zarade pare, da ne spominjem da su clanovi uprave ukrali pola para od transfera...objavljena duplo manja cifra od one koju je ruski klub platio.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 sep 2011, 01:43

Celikovac je napisao/la:Jako dobar momak, trenirao samnom u teretani pricali smo 1000 puta o svemu i svacemu. Bilo je situacija da nema feninga i da u celiku plate nema 4-5 mjeseci, nikad se nije bunio ni nista. Sad su ga bukvalno otjerali iz kluba da zarade pare, da ne spominjem da su clanovi uprave ukrali pola para od transfera...objavljena duplo manja cifra od one koju je ruski klub platio.
Što bi rek'o naš stari mudri narod, ma vidi mu se na čehri da je insan.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 sep 2011, 01:58

Da ga hoce Rahim ubaciti u njegov CSKA.Generala ima itekako da slusaju. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 sep 2011, 02:14

Celikovac je napisao/la:Jako dobar momak, trenirao samnom u teretani pricali smo 1000 puta o svemu i svacemu. Bilo je situacija da nema feninga i da u celiku plate nema 4-5 mjeseci, nikad se nije bunio ni nista. Sad su ga bukvalno otjerali iz kluba da zarade pare, da ne spominjem da su clanovi uprave ukrali pola para od transfera...objavljena duplo manja cifra od one koju je ruski klub platio.
Zanimljivo citanje to za pare i sve oko toga .. je.te kako se covjeku moze zivot da okrene i kako je mala razlika izmedju ponora i slave .. kakva Rusija momak ima da dogura daleko. Super insan !!
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 05 sep 2011, 02:31, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 05 sep 2011, 02:17

kimbo je napisao/la:
Zanimljivo citanje to za pare i sve oko toga .. je.te kako se covjeku moze zivot da okrene i kako je mala razlika izmedju ponora i slave .. kakva Rudija momak ima da dogura daleko. Super insan !!
A jos je ko dijete imao tesku operaciju na plucima, svasta mu se izdesavalo jedva ziv ostao i evo vidi sad profesionalni sportista i to kakav. Vjerujte Zaha je momak na svom mjestu...sretan sam zbog njega ko da sam ja uspio, a nit smo jarani nit bilo sta...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 sep 2011, 02:35

@Celikovac

Ma vidi se bola po cehri i nastupu u 5 minuta da je to fino dijete. Nego i vi Zenicani i mi svi BH navijaci moramo odati pocast Papetu sto dade ovom momku sansu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 05 sep 2011, 02:39

Nimla_RZ je napisao/la:
Irina strašna! :mrgreen:

slika
Ma brate što je strašna ? :? Meni je Djevojka pored toga što je lijepa nako normala čak šta više djeluje fina , pitoma, u svakom slućaju nije strašnaaaaaaa ;)
Pod prečku u devet banki.... :)

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 05 sep 2011, 07:18

Halix je napisao/la: Ma brate što je strašna ? :? Meni je Djevojka pored toga što je lijepa nako normala čak šta više djeluje fina , pitoma, u svakom slućaju nije strašnaaaaaaa ;)
Ma ne seri. Na to sam i ja mislio. :mrgreen: Strašna je.
Čelik Zenica 1945

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 05 sep 2011, 08:19

Nimla_RZ je napisao/la:
Halix je napisao/la: Ma brate što je strašna ? :? Meni je Djevojka pored toga što je lijepa nako normala čak šta više djeluje fina , pitoma, u svakom slućaju nije strašnaaaaaaa ;)
Ma ne seri. Na to sam i ja mislio. :mrgreen: Strašna je.
Pa tako reci majka mu stara,upravu si ako je na taj naćin Strašna onda yes yes Strašna kako je samo Strašna,Strašna je ,pravo je ma drama je Strašnaaaaaa :o
Zadnja izmjena: Halix, dana/u 05 sep 2011, 08:26, ukupno mijenjano 1 put.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 05 sep 2011, 08:23

Halix je napisao/la: Pa tako reci majka mu stara,upravu si ako je na taj naćin strašna onda yes yes Strašna kako je samo Strašnaaaaaaa :o
Pa kod nas se tako kaže :lol:
Čelik Zenica 1945

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 05 sep 2011, 08:34

Skonto sam dobro je :) ;)
Ali i Adnan je pored toga što je odlićan Fudbaler,zna se kako ja odradio ove dvije tekme za repku...
Svaka mu čast :) Fakat je Ihnsan,prava Ljudina !
Strašan je ! 8-)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.