warden je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:To si u pravu, ako si neutralan onda će najviše tvojih simpatija ići prema tim timovima, kao što si rekao, u razvoju. Ići će također timovima gdje igra čovjek koji igra za tvoju domovinu, gdje ti je neki simpatičan igrač ( Ako si nastran

) itd.
Ali ovaj momak ( gore ) je napisao da je Arsenal uvijek najviše volio.
On je sve osim neutralnog..
Tako nekako ,ali to samo pokazuje da nije bio pravi fan (ne navijac ) Arsenala

Voliti nekog najvise u jednoj drzavi i biti pravi navijac nije isto. Ja mislim da sam samo pravi navijac FK Zeljeznicar, sve drugo nisam jer nije ni moguce biti pravi navijac 10 klubova.
Arsenal od malih nogu najvise volim od svih drugih u Engleskoj, valjda zbog lijepog fudbala ili me tada nesto drugo privuklo, ne sjecam se.
Moja ljubav prema Arsenalu se topi. Vjerovatno zato sto sebe vise volim i sto volim dobar fudbal. Volim Arsenal ali tekme Gradjana me sve vise privlace kao i sam klub.
Propustati Dzeku, Nasrija, Silvu, Aguera i ostale zbog Wegnerovih vjecnih talenata? Ne, niposto. U ovom prelaznom roku je imao preko 100 miliona na raspolaganju i koga je kupio? Nek uzivaju u parama koje nisu potrosili, nemam nista protiv ali nama obicnim smrtnicima bi bilo bolje da su doveli nekoliko zvucnih imena pa da Arsenal bude onaj stari.
Barcelona je najjaci klub na svijetu ali su u ovom prelaznom roku doveli jos VELIKIH igraca, dali su 70 miliona za samo dva igraca.
Arsenal ocigledno nece da ga volimo i zasto bi mi bili tvrdoglavi da ipak navaljujemo a ljudi nas godinama odbijaju od sebe?! Ogorcen sam i razocaran a slag na tortu je bilo onih 8:2 potiv meni nimalo dragog Uniteda. I poslije toga je bilo jos vremena da se dovede neko ali, Arsenal nece!
Kako navijaci, tako i sponzori, prije ili kasnije ce otici..... Gubitnicka politika, nazalost.
Arsenal mi je jos uvijek drag ali to ne znaci da cu danas sutra sebi uskratiti uzitak koji pruzaju Dzeko & co jer je slucajno tekma Arsenala u isto vrijeme? Ne pada mi na pamet!
P.S. Volim City, sve vise i vise.