Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

revoX.
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la revoX. » 05 sep 2011, 01:04

amadeus21 je napisao/la:
RKO je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:jel Boyata u momcadi il je na pozajmici??? ja mislim da ce on bit extra stoper za par godina...odlican talent, veliki potencijal...

Cini mi se da je otisao na pozajmicu u Bolton. Boyatu je "unistila" utakmica protic Arsenala kad dobi crveni u 10-15 minuti i skrivi penal a City izgubi 3:0 ili tako nesto
al je takodje imao i dosta dobrih utakmica prosle sezone...
Da u Boltonu je dobar desni bek i po mogucnosti shtoper.
Svaka utakmica mu je bila na nivou, ali je malo igrao skroz i bolje mu je sto je otisao u Bolton jer ce pokazati sav svoj talenat sigurno u prvih 11
HZ87

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 sep 2011, 01:06

warden je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:To si u pravu, ako si neutralan onda će najviše tvojih simpatija ići prema tim timovima, kao što si rekao, u razvoju. Ići će također timovima gdje igra čovjek koji igra za tvoju domovinu, gdje ti je neki simpatičan igrač ( Ako si nastran :P ) itd.

Ali ovaj momak ( gore ) je napisao da je Arsenal uvijek najviše volio.
On je sve osim neutralnog..
Tako nekako ,ali to samo pokazuje da nije bio pravi fan (ne navijac ) Arsenala :geek:
Voliti nekog najvise u jednoj drzavi i biti pravi navijac nije isto. Ja mislim da sam samo pravi navijac FK Zeljeznicar, sve drugo nisam jer nije ni moguce biti pravi navijac 10 klubova.
Arsenal od malih nogu najvise volim od svih drugih u Engleskoj, valjda zbog lijepog fudbala ili me tada nesto drugo privuklo, ne sjecam se.
Moja ljubav prema Arsenalu se topi. Vjerovatno zato sto sebe vise volim i sto volim dobar fudbal. Volim Arsenal ali tekme Gradjana me sve vise privlace kao i sam klub.
Propustati Dzeku, Nasrija, Silvu, Aguera i ostale zbog Wegnerovih vjecnih talenata? Ne, niposto. U ovom prelaznom roku je imao preko 100 miliona na raspolaganju i koga je kupio? Nek uzivaju u parama koje nisu potrosili, nemam nista protiv ali nama obicnim smrtnicima bi bilo bolje da su doveli nekoliko zvucnih imena pa da Arsenal bude onaj stari.
Barcelona je najjaci klub na svijetu ali su u ovom prelaznom roku doveli jos VELIKIH igraca, dali su 70 miliona za samo dva igraca.
Arsenal ocigledno nece da ga volimo i zasto bi mi bili tvrdoglavi da ipak navaljujemo a ljudi nas godinama odbijaju od sebe?! Ogorcen sam i razocaran a slag na tortu je bilo onih 8:2 potiv meni nimalo dragog Uniteda. I poslije toga je bilo jos vremena da se dovede neko ali, Arsenal nece!
Kako navijaci, tako i sponzori, prije ili kasnije ce otici..... Gubitnicka politika, nazalost.
Arsenal mi je jos uvijek drag ali to ne znaci da cu danas sutra sebi uskratiti uzitak koji pruzaju Dzeko & co jer je slucajno tekma Arsenala u isto vrijeme? Ne pada mi na pamet!

P.S. Volim City, sve vise i vise. :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 sep 2011, 01:08

Znaci ekipe popu Sheffied Wednesday-a Nottinghama nemaju navijaca??? Jer su nekad bile jake, a sad su ispale????
Celik!3,2,2.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 sep 2011, 01:10

He manijak libo te ba navijaj za koga hoces pusti ti njih ba.
ha ya

P.S. Sve nas je vise simpatizera Citya na ovom forumu :twisted:
HZ87

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 05 sep 2011, 01:11

AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci ekipe popu Sheffied Wednesday-a Nottinghama nemaju navijaca??? Jer su nekad bile jake, a sad su ispale????
Svi klubovi odnosno svaki klub na svijetu ima svoje navijace!!!! Mi iz BiH mozemo biti samo simpatizeri nekog engleskog,poljskog,italijanskog,francuskog kluba......NIKAKO NAVIJACI
RIP SALE VILENJAK

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 sep 2011, 01:12

RKO je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci ekipe popu Sheffied Wednesday-a Nottinghama nemaju navijaca??? Jer su nekad bile jake, a sad su ispale????
Svi klubovi odnosno svaki klub na svijetu ima svoje navijace!!!! Mi iz BiH mozemo biti samo simpatizeri nekog engleskog,poljskog,italijanskog,francuskog kluba......NIKAKO NAVIJACI
Jesi siguran??? Sta ako je neko iz BiH otisao na utakmicu Arsenala u Beograd ili sad u Udine??? Jel onda postaje navijac??? Ili ako jednom ode na utakmicu u London??
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 sep 2011, 01:13

Ma nek navija niko mu ne brani, samo nek ne kaki i nek fino kaže da mu je City drag zato što imaju jaku ekipu koja može osvojiti prvenstvo i što on ne želi da se osjeća kao gubitnik na kraju sezone već kao pobjednik. Uvijek je lakše uz vjetar jel.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 05 sep 2011, 01:19

Ma yebo ih $iti, da Bog da Džeko u svakoj tekmi pogađao a oni se ne plasirali u Europu, bili negdje oko sredine tabele.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 sep 2011, 01:24

Bosco je napisao/la:Ma nek navija niko mu ne brani, samo nek ne kaki i nek fino kaže da mu je City drag zato što imaju jaku ekipu koja može osvojiti prvenstvo i što on ne želi da se osjeća kao gubitnik na kraju sezone već kao pobjednik. Uvijek je lakše uz vjetar jel.
Nije ni ta titula zagarantovana nista se ne zna lopta je okrugla :lol:
Mozda i Arsenal osvoji.

Jimmy from the hood je napisao/la:Ma yebo ih $iti, da Bog da Džeko u svakoj tekmi pogađao a oni se ne plasirali u Europu, bili negdje oko sredine tabele.
A i to je moguce :lol:
HZ87

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 05 sep 2011, 01:24

AllGunsBlazing je napisao/la:
RKO je napisao/la:
Jesi siguran??? Sta ako je neko iz BiH otisao na utakmicu Arsenala u Beograd ili sad u Udine??? Jel onda postaje navijac??? Ili ako jednom ode na utakmicu u London??

Otici jednom na utakmicu ne znaci biti navijac u pravom smislu te rijeci, pravi navijaci dolaze iz mjesta/grada odakle je i klub.Taj klub predstavlja njih postoji neka poveznica kontas?
Ti iz Sarajeva npr. navijat ces za Sarajevo,Zelju,Olimpic....neces za Slobodu,Zrinjski,Velez,onaj iz Visokog ce navijat za Bosnu Visoko a ne za Radnik iz Bjeljine....

Ja sam gledao gledao hokej Medvescak-Vieena pa nisam navijac Medvescaka.....
RIP SALE VILENJAK

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 sep 2011, 01:27

RKO je napisao/la:
Otici jednom na utakmicu ne znaci biti navijac u pravom smislu te rijeci, pravi navijaci dolaze iz mjesta/grada odakle je i klub.Taj klub predstavlja njih postoji neka poveznica kontas?
Ti iz Sarajeva npr. navijat ces za Sarajevo,Zelju,Olimpic....neces za Slobodu,Zrinjski,Velez,onaj iz Visokog ce navijat za Bosnu Visoko a ne za Radnik iz Bjeljine....

Ja sam gledao gledao hokej Medvescak-Vieena pa nisam navijac Medvescaka.....
Pa i ne bas, mozes ti biti odakle god hoces ako nisi za taj klub nisi, uostalom ukoliko si uclanjen u oficijalno drustvo navijaca, onda pomazes svom klubu putem clanarina isto kao i drugi, onda si navijac tog kluba, i ta razlika izmedju simpatizer i navijac, to samo kod nas ima, u pravom smislu rijeci ljudi otisli iz BiH u Srbiju, NAVIJALI za Arsenal, znaci da su navijaci,a simpatizeri su svi oni ostali ljudi na tribini koji ne daju(pa ne da ne daju vec jednostavno nije stalno podrska prisutna, mislim na glasovnu naravno) podrsku..
Celik!3,2,2.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 sep 2011, 01:28

RKO je napisao/la:
Bas tako.

Ja sam ovdje vec jednom naglas razmisljao i zamisljao kako to oni navijaju za svoje klubove u kucama i stanovima,.. Pit'o bune li se komsije radi decibela, bune li se radi dima od baklji i pucnjeva petardi,.. Niko mi nije odgovorio :mrgreen: .

Meni je uvijek smijesno kada vidim koliko emocije rade u raspravama u klubovima koji su od BiH udaljeni hiljadama kilometara. Pa na temi MU brane Nanija kao da im je brat :mrgreen: :lol: .

Drag je i meni MU, draga mi Valensia, drag mi Liverpul, Arsenal, Totenhem, Everton,.. Draga mi Engleska reprezentacija, Argentina,.. Al' da proljevam zuc radi njih, pa nisam poludio jbt :mrgreen: .

Al' to su nasi kompleksi i zelja da se poistovjetimo sa necim sto je veliko. Jbg, kada nemamo u svome dvoristu, onda moramo traziti diljem svijeta :mrgreen: .

Cak se vise ne nerviram za svoj klub i reprezentaciju,.. Davno shvatio da je to vrhunski krkanluk i klasicni mahalizam. Sve je to meni u srcu, al' sam srce stavio na rezervu dok te institucije na napuste ljudske otpadnici. Ja im dzepove puniti necu,.. Neka lovu za kurave uzimaju od nekog drugog :mrgreen: !? Ja cu te pare radije sirotinji podjeliti 8-) .

SamoZeljo,.. Posteno od tebe!! Samo da ne pocnes navijati za Sarajevo, Miljacka te ne bi mogla oprati :mrgreen: !!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 sep 2011, 01:33

Jeste vi smijesni, pa nije samo u Bosni ''fazon'' navijati za neki veci klub, imate udruzenja navijaca koja idu na utakmice u skoro svakoj drzavi, pa Hrvatsko udruzenje navijaca Arsenala ide na sve blize gostujuce utakmce i bili su i na domacim, uz to svi daju clanarinu za Arsenal, i sa pravom se mogu nazvati navijacima..
Celik!3,2,2.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 sep 2011, 01:34

Jimmy from the hood je napisao/la: Ma yebo ih $iti
Topdžije vidim da ste fakat ocajni "neznam zbog cega" i dosadno vam je, idite ba na svoju temu pa pricajte o svojim novim transferima Arteta,Benayoun,Mert. itd. a mi cemo ovdje o nashim. I nemojte vise provocirati. ishhh

@Valencia
svaka cast qme
HZ87

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 sep 2011, 01:39

revoX. je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la: Ma yebo ih $iti
Topdžije vidim da ste fakat ocajni "neznam zbog cega" i dosadno vam je, idite ba na svoju temu pa pricajte o svojim novim transferima Arteta,Benayoun,Mert. itd. a mi cemo ovdje o nashim. I nemojte vise provocirati. ishhh
Ma kad me ti eto tjeraš nešto mi se baš ne ide, iz inata.

Je li i ti navijaš za City otkad su postali jaki ili si ti dugogodišnji navijač pa pamtis kad su igrali Kinkladze i Trevor Sinclair ?

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 sep 2011, 01:41

Ma kad me ti eto tjeraš nešto mi se baš ne ide, iz inata. Je li i ti navijaš za City otkad su postali jaki ili si ti dugogodišnji navijač pa pamtis kad su igrali Kinkladze i Trevor Sinclair ?
JA IMAM 12 GODINA I NAVIJAM ZA DZEKUUU!!! I AGUERA!!!

Vozdra
HZ87

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 sep 2011, 01:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste vi smijesni, pa nije samo u Bosni ''fazon'' navijati za neki veci klub, imate udruzenja navijaca koja idu na utakmice u skoro svakoj drzavi, pa Hrvatsko udruzenje navijaca Arsenala ide na sve blize gostujuce utakmce i bili su i na domacim, uz to svi daju clanarinu za Arsenal, i sa pravom se mogu nazvati navijacima..
Pa dobro, ne sporim,.. Samo iznosim svoje misljenje. Sto ljudi, sto cudi.

Al' cisto sumnjam da bi ti mog'o osjetiti tu emociju i vibru kada bi bio sa navijacima Arsenala na nekom gostovanju, kao sto ja osjetim kada navijam sa drustvom iz svoje ulice za klub pored cijeg sam stadiona odrast'o, za koji je navijao moj dido, moj stari,.. To je u gene ukorjenjeno :mrgreen: .

Jednostavno, taj klub osjecam, osjecam navijace tog kluba,.. Osjecam ponos jer predstavlja moj grad i moju drzavu. Skoro svaki dan prodjem pored tog stadiona i uvijek bacim pogled. Uvijek mi gorak okus kada pomislim u sta se pretvorio, u klasicni seljakluk. Al' i takvog ga (vjerovatno) vise volim i osjecam nego svi vi Arsenal zajedno. To je moje subjektivno misljenje, imam takav utisak.

I sada se pitam,.. Kako se moze navijati za dva kluba!? Sta ako se nekada sastanu!? Jedno poluvrijeme za jedan, drugo za drugi klub!? Za jedan klub se navija, a drugi se mogu simpatisati. Tako ja mislim i dozivljavam, sto ne znaci da je drugacije vidjenje i misljenje pogresno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 05 sep 2011, 01:53

Ja sam oduvijek navijao za ekipe u kojoj igraju igrači iz BiH......bili oni reprezentativci ili ne......Man City sam gledao mozda 2-3 puta prije nego je Edin dosao, a od kako je dosao nisam bukvalno nijedne tekme propustio.....jednostavno mi je pojedinac(Bošnjak), važniji od kluba, iako kazu da niko nije veci od kluba xD od malena gotivim Bayern, ali kad su igrali protiv Wolfsburga, uvijek sam volio vidjeti Edina kako postize golove.....Hoffenheim, Stoke, sada Roma, Lazio......sad ce mi biti gust gledat talijansku ligu, odnosno ove 2 ekipe.....isto i za nase klubove....malo mi je draze Sarajevo(tokom sezone odem na 5-6 utakmica), ali kad je Zeljo igrao protiv Newcastlea, nosio sam sal Zelje i bio ponosan sto nas klub igra protiv jednog velikog engleskog kluba. Volim uspjehe nasih klubova, bez obzira Zeljo, Saraaevo, Olimpic, Celik, Velez......svi smo mi u 51129 kilometara kvadratnih

sorry na offtopicu

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 sep 2011, 02:07

slika
HZ87

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 05 sep 2011, 02:12

Fura vas da je dijete, lik je ljudina..
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], sarajevskiMarlboro, Severina007 i 3 gosta.