Izmisljen je novi navijacki papakometar koji najvisu skalu pokazuje na tekmama u Engleskoj,Njemackoj,Francuskoj itd.Medjutim neutralise se novcanim,zatvorskim i drugim sitnicama.Posto znamo da je to kod nas slabo zastupljeno,dolazimo do zakljucka.Reuf_Herco je napisao/la:OK, izvonjavam se ljudima koji zive na selu ili manjim mjestima, nisam na to mislio. Mislio sam na papanluk i malogradjanstvo, a toga svugdje ima. Ostalo stojim iza svega sto sam rekao. Utakmice reprezenacije u BiH su parade papanluka, malogradjanstva i kica. Trebamo se zapitati radi cega u vecim sredinama nema apsulutno nikakgovg intresovanja za reprezentaciju, osim gledanja na TV-u i citanju u novinama. To je uzrok sto nasa reprezentacija ima jako mali broj gledalaca na domacim utakmicama. Ja sam isao gotovo na svaku utakmicu ranije, ali na domace vise nemam namjeru ici, razocaram se gdje i sa kim zivim. Necu nikad zaboraviti prizor iz Zenice sad protiv albanije, ide neki kombio, otvorena su ona klizna vrata, prolaze onom cestom ispod istoka i jedan se dere "eeejjjjjjjj ono ti je sjeverrrrr, tamo su BHF" i to tonom kao da se nadrealisti zajebavaju. Uzas. Bilo me stid sto sam na istoj strani kao pomenuti. Sorry za skretanje sa teme, necu vise.
Asmir Begovic ponos svih nas i naj najbolji nas golman za kojeg se nadam da ga necemo izgubiti radi pojedinih kretena iz i oko reprezentacije.
Kakva drzava i zakon takvi i navijaci.