Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 03 sep 2011, 20:50

[youtube][/youtube]

Stivi G ! 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 sep 2011, 21:10

Sasha L.F.C. je napisao/la:[youtube][/youtube]

Stivi G ! 8-)
Kad smo već kod Gerrarda i Napolia...

[youtube][/youtube]

Vraća se da objasni neke stvari. 8-)
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 sep 2011, 21:12

gerrard ce nam biti najvece pojacanje za ovu sezonu
You are someone else I am still right here

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 sep 2011, 21:14

fera je napisao/la:gerrard ce nam biti najvece pojacanje za ovu sezonu
Slažem se.
2x smo jači sa njim. ;)

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lquho ... o1_400.gif" onclick="window.open(this.href);return false; :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 sep 2011, 23:06

Sigurno se neće žuriti sa Stevenom, odlično nam ide vezni red. Njegovim povratkom ( Kada bude 100% spreman ) ćemo naravno dobiti, kao što @fera reče, najbolje pojačanje ove sezone.

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 03 sep 2011, 23:48

Gerrard nam dosta znači ,ali ne treba ga ubacivati dok baš ne bude 100% spreman ,jer i ovako nam je vezni red vrlo dobar.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 sep 2011, 00:04

Mislim kako će Suarez i Gerrard pružiti više nego što je kapiten pružio sa Torresom.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 sep 2011, 01:04

Javio mi se momak, prodaje ovaj dres Liverpoola. Ako je neko zainteresovan neka mi se javi preko pp, pa da se dogovorimo oko cijene. :D

Kupio bih ga ja nego sam tanak sa lovom. Dres je fantastičan, blago pravo.

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2489_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 sep 2011, 09:29

Jimmy from the hood je napisao/la:Javio mi se momak, prodaje ovaj dres Liverpoola. Ako je neko zainteresovan neka mi se javi preko pp, pa da se dogovorimo oko cijene. :D

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2489_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jedino da potrosim ove pare za tuzlu sto imam :D
You are someone else I am still right here

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 04 sep 2011, 13:07

Zvuči gay, ali sam poželio vidjeti Gerarda u šorcu i dresu :mrgreen: Kada je bio mart mjesec :shock:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 sep 2011, 13:39

fera je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Javio mi se momak, prodaje ovaj dres Liverpoola. Ako je neko zainteresovan neka mi se javi preko pp, pa da se dogovorimo oko cijene. :D

jedino da potrosim ove pare za tuzlu sto imam :D
Isti sam ti brate, neam za zrak :mrgreen: Kupio bih ga ja, grmi dres.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 04 sep 2011, 13:56

Meni se ne sviđaju stari dresovi, samo nove hoću. :mrgreen:

Pepe Reina

"I'm a Scouser now and I'll stay for another five years''
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 sep 2011, 13:57

Han!$;Lfc je napisao/la:Meni se ne sviđaju stari dresovi, samo nove hoću. :mrgreen:

Pepe Reina

A ja opet ljubitelj ovih starih, Bgm.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 04 sep 2011, 19:34

Han!$;Lfc je napisao/la:Meni se ne sviđaju stari dresovi, samo nove hoću. :mrgreen:

Pepe Reina

:D ja tugujem za starim

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 sep 2011, 19:49

Ja se samo nadam da je gerrard 1000000% otkacio tu povredu, da ne bude vise infekcija i slicnih djavola :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 sep 2011, 19:53

Sada kada se kapiten vrati kao što neko reče dobili smo najveće pojačanje.Ako mu je vjerovati za ono što je rekao da će biti kao "stari Gerrard" ili čak još bolji.Ja mu vjerujem i nadam se da će tako biti,jer Liverpool bez njega nije onaj 'pravi' Liverpool.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 sep 2011, 20:09

Meireleš: Nisam izdajnik niti sam u Čelsi prešao zbog novca

Fudbaler sredine terena Raul Meireleš rekao je da novac nije bio glavni razlog njegovog prelaska iz Liverpula u Čelsi.

Meireleš je za londonski klub potpisao poslednjeg dana prelaznog roka, što je iznenadilo i naljutilo navijače Liverpula.

"Ovakve stvari se dešavaju u fudbalu. Mogu samo da kažem da mi je prošla sezona u Liverpulu zaista bila sjajna. Deo navijača Liverpula me sada gleda kao izdajnika i misle da mi je glavni motiv bio novac. To nije tačno, a detalje ću otkriti kada se stvari još malo slegnu", rekao je Meireleš engleskim medijima.

Prošle sezone portugalski fudbaler je za Liverpul odigrao 44 utakmice i postigao pet golova.

"Ceo transfer u Čelsi realizovan je veoma brzo. Nisam ja jedini odgovoran zbog toga. Ipak, nikada neću prestati da volim Liverpul i neću zaboraviti prijatelje koje sam tamo stekao", naveo je on.

Meireleš je priznao i da se raduje što će u Čelsiju ponovo sarađivati sa trenerom Andreom Viljas-Boašom. Njih dvojica su svojevremeno radila zajedno i u Portu.

"Drago mi je što je on želeo da me dovede u Čelsi. Učiniću sve da pomognem Čelsiju u osvajanju trofeja", dodao je Meireleš, koji je za reprezentaciju Portugala odigrao 47 utakmica i postigao osam golova.

DOWNING: DOBRO SMO POČELI

Stewart Downing vjeruje da će mu igranje pod Kennyjem Dalglishem pomoći da podigne formu i pruži dobre igre za klub i reprezentaciju.

Krilo Liverpoola ostavilo je dobar dojam u pobjedi protiv Bugarske, te je siguran starter u momčadi Fabia Capella za utorak i utakmicu protiv Walesa.

Nakon impresivnog početka karijere na Anfieldu, Downing smatra da mu je dolazak u Liverpool dao vjeru da može uspjeti i na reprezentativnom planu.

"Osjećam se kao engleski reprezentativac i moj će cilj uvijek biti odigrati utakmice na visokom nivou."

"Došao sam u strašan klub. Zaista uživam u Liverpoolu, a igranje pod sjajnim menadžerom kakav je Dalglish, može me učiniti samo boljim nogometašem."

"Početak sezone je sjajan, najprije sa Liverpoolom, a sada i s Engleskom. U reprezentaciji imamo dobar miks mladosti i iskustva i pokazatelji za budućnost su sjajni nakon ovog što smo napravili u Bugarskoj."

GERRARD: NAŠ CILJ ZA 2011/12.

Steven Gerrard želi da Liverpool uoči posljednjih 10 kola bude u utrci za naslov prvaka Engleske, no ističe kako je primarni cilj ulazak u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Kapetan, čiji se povratak očekuje sredinom rujna, svjestan je visokih očekivanja nakon dobro odrađenog prijelaznog roka i 3 pobjede u prva 4 nastupa u novoj sezoni.

Vjeruje da je plasman među prve 4 momčadi realan cilj, te se nada što dužem boravku u kup natjecanjima, nakon što je Liverpool prošle sezone iz oba rano ispao.

"Najbitnije za klub jest da budemo među prve četiri ekipe. Veoma je važno da vratimo Ligu prvaka na Anfield.

Moramo ići utakmicu po utakmicu, te oko Božića pogledati gdje se nalazimo. Tada će stvari biti jasnije."
"Želimo biti u utrci za prvo mjesto kada dođemo do posljednjih 10 kola. To je plan."

"Ispadanje od Northamptona u Liga kupu bilo je neprihvatljivo, u tom natjecanju želimo otići do kraja. FA Kup vrlo je važno natjecanje. Imali smo nekoliko dobrih rezultata u tom natjecanju, a ja se opet želim naći u finalu. Vrijeme je da odemo na novi Wembley."

Liverpool je nakon dobrog završetka prošle sezone doveo 7 novih igrača i stručnom stožeru priključio Kevina Keena.
"Pozitivne stvari krenule su od samog vrha. Vlasnici su bili sjajni, maksimalno su poduprli Kennyja. On i Comolli odradili su sjajan posao u prijelaznom roku."

"Riješili su se nekolicine igrača koji nisu bili u kadru, a imali su visoke ugovore. S druge strane, doveli su sjajne igrače koji su gladni uspjeha i dobrih nastupa za klub."

"Zadovoljan sam kvalitetom ove momčadi i zbilja sam uzbuđen oko tekuće sezone. Želim imati dobre suigrače i jedva čekam izvesti dečke na teren."

"Stvari izgledaju dobro nakon prve tri ligaške utakmice. Također, počeli smo dobro i prošli u sljedeće kolo Liga kupa. U momčadi vlada pozitivan duh i moramo što duže izdržati u takvom raspoloženju. Jedini način za to jest da nastavimo pobjeđivati."

Gerrardova posljednja utakmica bila je u ožujku protiv Manchester Uniteda, nakon toga je zaradio ozbiljnu ozljedu prepona. Sada, kada je na pragu povratka, ne skriva svoju glad.

"Uzduđen sam zbog povratka na teren. Želim osjetiti prvu pobjedu i atmosferu u svlačionici nakon utakmice. Nakon toga će sav uložen trud i male prepreke biti isplative, jer zaistavolim igrati za ovaj klub." 8-)
FK Pjetlovi

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 04 sep 2011, 23:58

Charlie Adam se povrijedio :cry:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 05 sep 2011, 00:12

Rizah je napisao/la:Charlie Adam se povrijedio :cry:
Kad? Gdje? Kako? Kolika je ozbilnost povrede? :o :o :o :o Nosilac igre u proslim tekmama sigurno.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 sep 2011, 00:15

Rizah je napisao/la:Charlie Adam se povrijedio :cry:
nishta strashno, sad ce Shelvey dokazati svoju klasu
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, galia95, HariTz i 14 gostiju.