Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la harishp » 04 sep 2011, 19:16

Reuf_Herco je napisao/la:OK, izvonjavam se ljudima koji zive na selu ili manjim mjestima, nisam na to mislio. Mislio sam na papanluk i malogradjanstvo, a toga svugdje ima. Ostalo stojim iza svega sto sam rekao. Utakmice reprezenacije u BiH su parade papanluka, malogradjanstva i kica. Trebamo se zapitati radi cega u vecim sredinama nema apsulutno nikakgovg intresovanja za reprezentaciju, osim gledanja na TV-u i citanju u novinama. To je uzrok sto nasa reprezentacija ima jako mali broj gledalaca na domacim utakmicama. Ja sam isao gotovo na svaku utakmicu ranije, ali na domace vise nemam namjeru ici, razocaram se gdje i sa kim zivim. Necu nikad zaboraviti prizor iz Zenice sad protiv albanije, ide neki kombio, otvorena su ona klizna vrata, prolaze onom cestom ispod istoka i jedan se dere "eeejjjjjjjj ono ti je sjeverrrrr, tamo su BHF" i to tonom kao da se nadrealisti zajebavaju. Uzas. Bilo me stid sto sam na istoj strani kao pomenuti. Sorry za skretanje sa teme, necu vise.

Asmir Begovic ponos svih nas i naj najbolji nas golman za kojeg se nadam da ga necemo izgubiti radi pojedinih kretena iz i oko reprezentacije.
Izmisljen je novi navijacki papakometar koji najvisu skalu pokazuje na tekmama u Engleskoj,Njemackoj,Francuskoj itd.Medjutim neutralise se novcanim,zatvorskim i drugim sitnicama.Posto znamo da je to kod nas slabo zastupljeno,dolazimo do zakljucka.
Kakva drzava i zakon takvi i navijaci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 04 sep 2011, 23:11

8-) 8-) 8-) 8-) http://twitter.com/#!/asmir1" onclick="window.open(this.href);return false;
asmir1 Asmir Begovic
Bosna pobjedila Hrvatsku 92:80, Bravo momci! Bosnia beat Croatia 92:80, well done lads!

asmir1 Asmir Begovic
Evo gledam kosarku Bosna protiv Hrvatsku. Dobra je utakmica. Hajmo Bosna! Watching the Basketball, Bosnia Croatia, good game. Come on Bosna!
15.10 - 15.06 ...

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 04 sep 2011, 23:15

skyisthelimit je napisao/la:8-) 8-) 8-) 8-) http://twitter.com/#!/asmir1" onclick="window.open(this.href);return false;
asmir1 Asmir Begovic
Bosna pobjedila Hrvatsku 92:80, Bravo momci! Bosnia beat Croatia 92:80, well done lads!

asmir1 Asmir Begovic
Evo gledam kosarku Bosna protiv Hrvatsku. Dobra je utakmica. Hajmo Bosna! Watching the Basketball, Bosnia Croatia, good game. Come on Bosna!

Gospodin, patriota i veoma dobar ambasador.
U mom svijetu važe moja pravila

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 sep 2011, 23:19

Bravo za Asmira. Da je malo visi, mogo je igrat centra. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 04 sep 2011, 23:20

Patriota!

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 04 sep 2011, 23:26

Pape stavi momka na gol u Zenici

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 sep 2011, 23:32

Asmir na gol protiv Bjelorusije !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 sep 2011, 23:39

Sportsport bi trebao preporucit twitter i ostalim igracima repke, sta bi clanaka mogli napisat o tome. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 05 sep 2011, 00:10

Svaka cast Begovicu, dokazana ljudina!!! Malo je ovakvih gromada u nasoj reprezentaciji i drustvu u opste!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 sep 2011, 00:25

Ovaj Beg me sve vise impresionira sa onim twitterom ... Covjek ima da postane NEXT BOSNIAN HERO !!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 05 sep 2011, 00:28

Zelim jedanaest igraca u reprezenaciji kao sto je ovaj Begovic!!!

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 05 sep 2011, 00:30

Goalgetter je napisao/la:Asmir na gol protiv Bjelorusije !
Kraj priče!!!
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 05 sep 2011, 00:39

Realno, haj malo da smirim situaciju, fakat cu biti objektivan.
Ne zna se po Susica sta je gore, sam je sebi zakuhao.
Kao prvo, ako stavi Hasagica i nedao Bog da on kiksa, navijaci ce izvidati i Papeta i Kenu.
Koliko god da mi je Hasagic mrzak, nije to zasluzio, ipak je puno dao za reprezentaciju, stvarno bi bilo ruzno za sve nas da se to desi.
Druga stvar, Begovic ako ostane na klupi vjerujem da se vise nece odazivati dok je Pape selektor i svi cemo ovaj put kriviti susica ne Begovica. Znaci gubimo vrhunskog igraca samo radi toga sto Hasagic MORA braniti.
Stav li Begovica na gol, pridobit ce raju koja to zaista i zeli da se desi, ali doci ce u sukob sa odredjenim klanom unutar reprezentacije 100%.
U glavnom, ovdje vec odavno nesto opasno smrdi. Ja bih bio najsretniji da su samo sportski motivi u pitanju, ali vise nego ocito je da to nije kljucni faktor u ovome svemu.
Mozda bi najbezbolnija opcija bila da se Hasagic povrijedi(naravno samo malo, da bude zdrav vec u cetvrtak) na treningu i da stvari same od sebe dodju na svoje.
Zadnja izmjena: Reuf_Herco, dana/u 05 sep 2011, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2011, 00:40

Najbezbolnija opcija je da nas ti malo popustiš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 sep 2011, 00:43

Reuf_Herco je napisao/la:Realno, haj malo da smirim situaciju, fakat cu biti objektivan.
Kao prvo, ako stavi Hasagica i nedao Bog da on kiksa, navijaci ce izvidati i Papeta i Kenu.
Koliko god da mi je Hasagic mrzak, nije to zasluzio, ipak je puno dao za reprezentaciju, stvarno bi bilo ruzno za sve nas da se to desi.
Druga stvar, Begovic ako ostane na klupi vjerujem da se vise nece odazivati dok je Pape selektor i svi cemo ovaj put kriviti susica ne Begovica. Znaci gubimo vrhunskog igraca samo radi toga sto Hasagic MORA braniti.
Stav li Begovica na gol, pridobit ce raju koja to zaista i zeli da se desi, ali doci ce u sukob sa odredjenim klanom unutar reprezentacije 100%.
U glavnom, ovdje vec odavno nesto opasno smrdi. Ja bih bio najsretniji da su samo sportski motivi u pitanju, ali vise nego ocito je da to nije kljucni faktor u ovome svemu.
Mozda bi najbezbolnija opcija bila da se Hasagic povrijedi(naravno samo malo, da bude zdrav vec u cetvrtak) na treningu i da stvari same od sebe dodju na svoje.
Dobit ce obadvojica po jednu tekmu smiri se malo druze do tekme !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 05 sep 2011, 00:49

kimbo je napisao/la:
Reuf_Herco je napisao/la:Realno, haj malo da smirim situaciju, fakat cu biti objektivan.
Dobit ce obadvojica po jednu tekmu smiri se malo druze do tekme !!!

Da se neljute najbolje stavit Avdukica na gol :lol: ako bjelorusi budu onako pucali a nadam se da ce moze i Mravac na gol ;)

Bilo bi lijepo kad bi i Begovic dobio jednu utakmicu da brani,zasluzio je mislio sam da ce vec u Minsku bit na golu ali....nadam se da ce branmit u Zenici
RIP SALE VILENJAK

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 05 sep 2011, 00:58

Ma kako igraju oni Bjelorusi, mozemo i bez golamana. Ja bih Begovica pridodao Dzeki u napada, neka udara loptu glavom kod prekida, visok je :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 sep 2011, 01:01

Sta cemo sa trecom opcijom ako Begovic stane na gol i izgubimo bodove njegovim kiksom.O tome naravno nisi pisao jer nije po tvom cejfu,iako je vjerovatna kao i one prve dvije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 05 sep 2011, 01:03

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/B ... 04539.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Hasagić je odlično odradio posao u Minsku, ali priliku će sutra dobiti Begović.

"Odlučio sam! U Zenici će braniti Begović. Hasagić je odlično odradio posao u Minsku i sada isto očekujem i od Begovića u Zenici", zaključuje selektor BiH.
Zadnja izmjena: biskitt, dana/u 05 sep 2011, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 sep 2011, 01:04

Begović mora branit u Zenici,,Keno je bio nesiguran u Minsku iako Bjelorusi nisu imali postene akcije na utakmici al ipak vidilo se da ne brani..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], fukara87, Scholl i 20 gostiju.