pa tog si momka prvog optuzioAmauri je napisao/la:I ti vjerujes u ovo ironicno cestitanje, pa da je Celik dobio vidio bi ti pljuvanja a ovako nemaju argumenata pa zato se prave fininick je napisao/la:amauri de ne seri i ne brukaj nas,ljudi su normalno cestitali![]()
Jedino postujem sve sto napise momak pod nickom Rz88 ovo ostalo ne vrijedi nimalo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nikad u zivotu, vrati post-ove unazad pa vidi koga sam optuzionick je napisao/la:pa tog si momka prvog optuzioAmauri je napisao/la:I ti vjerujes u ovo ironicno cestitanje, pa da je Celik dobio vidio bi ti pljuvanja a ovako nemaju argumenata pa zato se prave fininick je napisao/la:amauri de ne seri i ne brukaj nas,ljudi su normalno cestitali![]()
Jedino postujem sve sto napise momak pod nickom Rz88 ovo ostalo ne vrijedi nimalo

I ne zakuhavaj, nece ti uspijeti to

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Evo da napišem i ja koju...utakmice standardna za naše lige,dakle ispod prosjeka....nema tu neke kvalitete ni kod nas ni kod Čelika...izjednacena igra oba tima mahom na sredini terena bez nekih velikih šansi i bez neke velike igre...bili smo spretni kod tog jednog prekida (kornera) kad je Mešanovic zabio gol,ustvari ugurao loptu u gol i to je to...Osim je donio disciplinu u Želju,nema više zayebancije na terenu,ali i on je siguran svjestan da se ekipa mora pojacati sa još nekoliko kvalitetnih igraca...ne znam koga bi izdvojio od igraca jer su se borili i trcali za razliku od prethodnih godina kad su se vukli po terenu...Manijaka oko 500,solidno navijanje ali može i mora mnogo bolje...da je uprava preuzela na sebe da organizuje autobuse bilo bi sigurno duplo više ljudi,ovako niko nece da garantuje hoce li neko demolirati bus i kasnije placati...raja je išla sa autima i kombijima i jedan bus u kojem se natrpalo 100 ljudi.
Zenicka publika manje-više korektna bez psovanja markala,šehida i sl.
Ja sam prezadovoljan sa 3 boda,ali još sve ovo daleko od idealnog...ali eto Amar dodje na klupu i odmah sa prvog gostovanja donese 3 boda.
Ja sam prezadovoljan sa 3 boda,ali još sve ovo daleko od idealnog...ali eto Amar dodje na klupu i odmah sa prvog gostovanja donese 3 boda.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Bas tako majstore fali nama jos jedan dobar napadac bili bi kudikamo efikasni al eto najvili su da ce dovoditi jos igraca i to renomiranih, nadam se do Sirokog pa vidicemo, odlican pocetak sezone prvo pa musko na pravom smo kolosjeku bice ovo i puno bolje.
Najbilji opis tekme. Iskrene cestitke zelji ali samo na pobjedi, ne na igri jer nisu Bog zna sta pokazali. Nadam se da nije bilo belaya negdje pri povratku manijaka. Sretno u nastavku....drop je napisao/la:Evo da napišem i ja koju...utakmice standardna za naše lige,dakle ispod prosjeka....nema tu neke kvalitete ni kod nas ni kod Čelika...izjednacena igra oba tima mahom na sredini terena bez nekih velikih šansi i bez neke velike igre...bili smo spretni kod tog jednog prekida (kornera) kad je Mešanovic zabio gol,ustvari ugurao loptu u gol i to je to...Osim je donio disciplinu u Želju,nema više zayebancije na terenu,ali i on je siguran svjestan da se ekipa mora pojacati sa još nekoliko kvalitetnih igraca...ne znam koga bi izdvojio od igraca jer su se borili i trcali za razliku od prethodnih godina kad su se vukli po terenu...Manijaka oko 500,solidno navijanje ali može i mora mnogo bolje...da je uprava preuzela na sebe da organizuje autobuse bilo bi sigurno duplo više ljudi,ovako niko nece da garantuje hoce li neko demolirati bus i kasnije placati...raja je išla sa autima i kombijima i jedan bus u kojem se natrpalo 100 ljudi.
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
kako ih nije stid,Sramota..
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
-
- Kontakt:
nemoj pretjerivat,,to su osim sabana i jos 3,4 momka psovala...opet ponovljam obostrano se psovalo,niko nije cvijece,ni mi,ni vi.....Dzoka The maniacs je napisao/la:**** li im majku robijasku i kaze te nemoj te dirat robijase,osim pojedinih, Pa meni tako da psuju sestru mrtvu,allahami Bacio bi im bombu na tribinu baa.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
internet huliganDzoka The maniacs je napisao/la:kako ih nije stid,Sramota..

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
nemoj tako livada,znam kako mu je,posto imam sestru mrtvu.
a što onda psuješ svima robijašima mater, možda neko nema majke od nas......
Čini drugima ono što želiš da se tebi čini, očigledno to nije kod tebe tako. Pišei realno nije svako takav.
Opet kažem čestitam Želji, idemo dalje, odo sa ove teme.
edit:
Da u pravu si, ali nemoj biti kao oni, budi bolji čovjek od njih. Razumijem te u potpunosti, ali nemoj tako, bolje za tebe, gore za njih.
Čini drugima ono što želiš da se tebi čini, očigledno to nije kod tebe tako. Pišei realno nije svako takav.
Opet kažem čestitam Želji, idemo dalje, odo sa ove teme.
edit:
Da u pravu si, ali nemoj biti kao oni, budi bolji čovjek od njih. Razumijem te u potpunosti, ali nemoj tako, bolje za tebe, gore za njih.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 02 avg 2009, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
rz88 proccitaj, pojedinim ne, a to se odnosi na one koji nisu psovali!
...ispravka drug pojedinc je to radio i zna se koji a vecina robova je normalna...ali ti takvim stavom s bombama stvaras samo kontraefekatDzoka The maniacs je napisao/la:**** li im majku robijasku i kaze te nemoj te dirat robijase,osim pojedinih, Pa meni tako da psuju sestru mrtvu,allahami Bacio bi im bombu na tribinu baa.
Nema vise :P
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
izbriso sam komeentar,VOlim te Zeljo...Izvini te ako sam koga uvrijedio,a explodiro sam jednostavno ,,Sramota Kakvog Vodju imate!
-
- Kontakt:
Samo da kažem da sam pozitivno iznenađen realnošću i ljudskošću momaka iz Zenice koji se javljaju na ovoj temi. Stvarno vam svaka čast. Ne iznenađuje me da ima ovih kloceva koji i na pohvale uzvraćaju vrijeđanjem. Ali, ovo prvo me fakat iznenadilo.
Sad ima da padne rekord posjećenosti Grbavice u sljedećem kolu! Zagarantovano!!!
Dzoka, i na Grbavici ima likova koji psuju Šehiću mrtvu sestru kad loše brani. Šta da onda očekuješ od njihovog vođe?! Samo mi je smiješno što svi ti huligani u javnosti samo mir i ljubav promovišu. Tako je i taj Šaban neki dan na TV-u prič'o kako se, jadan, zgrožava raznih nekorektnosti.
Inače, navijači Veleža su cijelu utakmicu u Vrapčićima psovali Šehiću mrtvu sestru. Normalnome neobjašnjivo!
Sad ima da padne rekord posjećenosti Grbavice u sljedećem kolu! Zagarantovano!!!
Dzoka, i na Grbavici ima likova koji psuju Šehiću mrtvu sestru kad loše brani. Šta da onda očekuješ od njihovog vođe?! Samo mi je smiješno što svi ti huligani u javnosti samo mir i ljubav promovišu. Tako je i taj Šaban neki dan na TV-u prič'o kako se, jadan, zgrožava raznih nekorektnosti.
Inače, navijači Veleža su cijelu utakmicu u Vrapčićima psovali Šehiću mrtvu sestru. Normalnome neobjašnjivo!
- storm_raider
- Kontakt:
OOOOO Svaka cast..
Ne smijem ni da zamislim koliko ce biti ljudi protiv Sirokog.
Idemo svi na Grbavicu.!!!

Ne smijem ni da zamislim koliko ce biti ljudi protiv Sirokog.
Idemo svi na Grbavicu.!!!

Sport je lijek za tijelo i duh.
jarane,vidiš i sam da se ljudi sami ograđuju od tih primitivaca koji su psovali...psovali su Šehiću majku i naši navijaci (licno sam svjedok bio u par navrata) tako da tu nema neke razlike..primitivaca ima na sve strane...nije se rodio ko je nama ugodio,mi bi i Messiju našli manu...prema tome,samo opušteno burazDzoka The maniacs je napisao/la:izbriso sam komeentar,VOlim te Zeljo...Izvini te ako sam koga uvrijedio,a explodiro sam jednostavno ,,Sramota Kakvog Vodju imate!

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Radi ovakvi stvari porodicni ljudi nikad nece doc na tekme nase lige.
Da sa djetom i zenom na tekmu dodju da gledaju. da se fino i sigurno osjecaju.
Zato je kod nas 5000 extra dobra cifra na tekmama a ne 12000 kao sto bi trebala bit
Treba nas na guzit sve redom
Da sa djetom i zenom na tekmu dodju da gledaju. da se fino i sigurno osjecaju.
Zato je kod nas 5000 extra dobra cifra na tekmama a ne 12000 kao sto bi trebala bit
Treba nas na guzit sve redom
Manijak do smrti....
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Da iznenadjujem se Koliko ima Dobrih Likova Ovih sa Foruma da ih nabrojim Rz88,Knele,phil Jackosn,Drop,virtual,
Miky,kinone... i jos neki

Dzoka The maniacs je napisao/la:Da iznenadjujem se Koliko ima Dobrih Likova Ovih sa Foruma da ih nabrojim Rz88,Knele,phil Jackosn,Drop,virtual,
Hvala, mada se ne smatram nekim finim likom, al' dobro.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
....meni je isto drago sto se vodi normalan dialog izmedju ze i sa....jednostvno bili ste bolji na terenu a i na tribinama i ljudima je kod nas(ZE) vise pun k.... da se pretvraju da su kod nas stvari okk kad nisu.....vama puno srece u nastvku sezone a mi kada rijesimo stvari kod sebe tek tada cemo biti pravi...pozzz
Nema vise :P
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.