Dajem velika sanse moskovljanima u ovoj grupi,Inter mi se cini slabiji nego prethodnih godina,ostali su bez Eto'a,Lille koji je prodao par igraca iz prve postave,poput Ramia,Gervinha ili Cabayea,umjesto koga su kao zamjenu doveli Pedrettia
Puno zavisi od Hazarda,po meni najbolji mladi fudbaler svijeta,spominje se njegov prelazak u Arsenal,ako ostanu bez njega definitivo se nece moci nositi sa Cska.
Trabzonspor je usao u ligu prvaka kako je usao,ali bit ce neugodan protivnik,pogotovo pred svojim navijacima,ima tu par zanimljivih igraca poput Zokore,Halila Altintopa,Yilmaza,Colmana,Pawela Brozeka(to je onaj igrac sto je dao 2 gola nasoj reprezentaciji kad su se u Turskoj sastale "B" ekipe Poljske i BiH
Sto se tice Cska,meni se njihova ekipa jako svidja,nema tu puno novih lica,na golu je naravno Akinfeev,u odbrani vjecita trojka Ignashevich i braca Berezutsky,tu jos u zadnjoj liniji obicno bude solidni Nababkin ili izuzetno talentovani Schennikov,vezni red drze Mamaev i Dzagoev,o njemu ne treba trositi rijeci,tu su jos po krilima takodje odlicni Honda te Tosic i ponekad Gonzales,napad je najaci dio tima,tandem Wagner Love-Doumbia,Doumbiu malo koja odbrana moze zaustaviti,nema mjesta u prvoj postavi za jednog Necida,napadaca koji mene dosta podsjeca na Dzeku.
Odlicna ekipa bez slabe karike u ekipi i cvrsto vjerujem da prolaze dalje.