EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

IgorBL
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la IgorBL » 04 sep 2011, 18:40

Turska i Grcka nisu nikad losiji bili. Ovo prvenstvo je donijelo vise ispodprosijecnih reprezentacija nego ijedno drugo...
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 sep 2011, 18:41

Gdje ti vidis mrznju?! Nemoj se provaljivati. Ja ne navijam za BiH, ali ni protiv... Gledam kosarku!
A Tomic odskace od obe reprezentacije. BiH nema centra. To ti je valjda jasno. Tomic je u sjajnoj formi i zato sam rekao da ce dominirati.
A to sto ti vidis mrznju u nazivanju Kikanovica i kompanije padavicarima, tvoj problem...
Vidim da gledas kosarku, sto jest jest.
Nadji temu SP 2010 sta sam ja pisao za Tomica, i kada su me zestoko napadali.

Edit: Turska ispada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DaBogda izgbubili sve do kraja. Preldziouglu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 04 sep 2011, 18:44

Tooooo Poljaci, **** bagru tursku lopovsku !!! Za ne poverovati, prvo im daju 2 slobodna, a niđe veze sa prekršajem, a onda ponovo drugo slobodno kad je Kanter promašio. Ubiše Poljaci dve muve jednim udarcem, Turke i FIBU. 8-)
I think I'm a pussy one.

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 04 sep 2011, 18:45

neno#4 je napisao/la:
Gdje ti vidis mrznju?! Nemoj se provaljivati. Ja ne navijam za BiH, ali ni protiv... Gledam kosarku!
A Tomic odskace od obe reprezentacije. BiH nema centra. To ti je valjda jasno. Tomic je u sjajnoj formi i zato sam rekao da ce dominirati.
A to sto ti vidis mrznju u nazivanju Kikanovica i kompanije padavicarima, tvoj problem...

Turska nije ispala ni teoretski. Ima 2 sanse: Prvo da pobjede Spance a mogu proci i da Britanci pobjede Poljake.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 04 sep 2011, 18:46

B o X je napisao/la:Poljaci dobiše Turke 84:83

Svaka im čast..ja im nisam davao 5% šanse.....Sad se Poljacima otvara šansa za 2.krug..ako sam u pravu :? :geek: ...Jer računam da će Turska izgubiti od Španije,i imaće 2-3..a ako Poljaci Tuku Britaniju,što je moguće,imaće isto 2-3 i idu dalje...bila bi to 1.razredna senzacija...A neka vala,da se Turcima vrati za onu krađu od prošle godine :twisted: :D
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 04 sep 2011, 18:48

Za tu kradju bi bio red da im mi vratimo, al' ne smeta mi ni ovako.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 sep 2011, 18:49

Thecoldfear je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Turska nije ispala ni teoretski. Ima 2 sanse: Prvo da pobjede Spance a mogu proci i da Britanci pobjede Poljake.
Gube od Spanaca. Samo je problem da li ce sada Deng i drustvo da odigraju protiv njih ozbiljno, jer su ispali.

Ostalo je samo ime.....

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 sep 2011, 18:52

Porazom od Poljske reprezentacija Turske se sasvim sigurno oprašta od drugog kruga EP-a...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 04 sep 2011, 18:53

Ja verujem u Poljake koji su tim, za razliku od Denga i kompanije. Uostalom ako su Turci razbili VB zašto ne bi i Poljaci ?
I think I'm a pussy one.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 04 sep 2011, 18:56

Tribalian je napisao/la:
CoDe je napisao/la: I nauči odakle dolaze največi košarkaši s ovih prostora balavče jedan .
E sad ,ja te molim da me prosvetlis i da mi kazes odakle dolaze najbolji kosarkasi sa ovih prostora? Hvala unapred.
Evo, ja ću vas obojicu prosvijetliti :mrgreen: Iz Dalmacije!! :) Molim :D

Ne mogu vjerovati za Turke da izgubiše.

Crnogorci danas ispali iz utrke za daljnji plasman. Prvo poluvrijeme su se držali, pola koša zaostatka, al onda u 2. pol. dolazi do raspada sistema. Grci rade 19-0 i mirno priveli utakmicu kraju. Al Grci i dalje ne igraju ništa posebno, šarolika ekipa..
Peković van forme u ove tri tekme.
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 04 sep 2011, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 04 sep 2011, 18:58

Texi je napisao/la:Ja verujem u Poljake koji su tim, za razliku od Denga i kompanije. Uostalom ako su Turci razbili VB zašto ne bi i Poljaci ?

Teško će biti....ali ,imaju moju veliku podršku :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 sep 2011, 19:00

Texi je napisao/la:Ja verujem u Poljake koji su tim, za razliku od Denga i kompanije. Uostalom ako su Turci razbili VB zašto ne bi i Poljaci ?
Svaka utakmica je posebna za sebe. CG dobila Makedoniju, Makedonija Grcku, a onda Grcka razbije CG.

Mada se ja ne mogu oteti dojmu da je Dule selektor da bi ovo drugacije izgledalo. Pekovic bi dusu ispovrac'o dok ne bi dosao na normalnu kilazu, a Cook se ne bi mogao indijanisati onako u pojedinim trenucima.

Bakic za ono sto je uradio bi dobio momentalni progon u svlacionicu, kao nekada kada je igrao House :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 sep 2011, 19:04

mnogo_smo_jaki je napisao/la:

Inace im tvoja podrska mnogo znaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 sep 2011, 19:07

dubrava je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
CoDe je napisao/la: I nauči odakle dolaze največi košarkaši s ovih prostora balavče jedan .
E sad ,ja te molim da me prosvetlis i da mi kazes odakle dolaze najbolji kosarkasi sa ovih prostora? Hvala unapred.
Evo, ja ću vas obojicu prosvijetliti :mrgreen: Iz Dalmacije!! :) Molim :D
Hvala tebi @ Dubrava. :D Samo ja to od njega hocu da cujem,znam na sta on aludira,samo da mi to potvrdi i argumentuje. ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 04 sep 2011, 19:10

Evo čitam na ino portalima,kako se Turci žale na suđenje...kukaju na sav glas...t :lol: :lol: :lol: ....A neka,neka,sve se plaća sve se vraća.... :twisted: ..A tačno sam znao da će Francuzi ono uradti Žabarima u 2.poluvrmenu..jednostavno bolja su,kvalitetnija ekipa..i to je to...Rusi rutinski,i očekivano..samo oni bi bez Kirilenka bili za sprdnju :mrgreen: ....Grci su ipak za klasu bolji od MNE i ovakvi kakvi su....za klasu...sigurno...šta bi tek bilo da igraju Papalukas,Dijamantidis,Sanuslis,Sofo???..Poderali bi ih 30 razlike,....treba CG još da uči... 8-)

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 04 sep 2011, 19:12

neno#4 je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:

Inace im tvoja podrska mnogo znaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...to će im biti dobar vjetar u leđa...jer tamo neki mnogo_smo_jaki lik iz bosne navija za njih protiv britanaca... :lol: :lol: :lol: ....e vidjećeš da će to biti ključ pobjede :mrgreen: :mrgreen:

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 04 sep 2011, 19:19

nek ispadnu ova turska ****
ova repka je **** ziva daba imena,dabe sve kad im Bose na klupi nema

a oni da se zale na sudenje?????pa nebi vidili finala u istambulu da im sudija nije bilo

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 04 sep 2011, 19:25

daidza je napisao/la:nek ispadnu ova turska ****
ova repka je **** ziva daba imena,dabe sve kad im Bose na klupi nema

a oni da se zale na sudenje?????pa nebi vidili finala u istambulu da im sudija nije bilo

slažem se i sa 1. i sa 2. i sa 3. :mrgreen:

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 04 sep 2011, 19:28

Kakvi su ovi Turci paćenici, pa to je neviđeno. Žale se na sudije, mada ima i drugih na Interbasket koji kažu da je stvarno bilo čudnih odluka u korist Poljaka. Mene najviše fasciniraju pojedini Turci koji i dalje ne priznaju da je prošle godine Srbija oštećena, čak tvrde da je ova utakmica sa Poljacima veća krađa.

Ne volim teorije zavere, ali sutra se dešava sledeće, Turci naravno gube od Španaca i prolaze u drugi krug bez bodova, tako što će sudije masakrirati Poljake u meču sa Britancima. U tom slučaju stvara se krug od tri repke sa skorom 2-3, ali Turci imaju najbolju koš razliku.
I think I'm a pussy one.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 04 sep 2011, 19:34

Texi je napisao/la:Kakvi su ovi Turci paćenici, pa to je neviđeno. Žale se na sudije, mada ima i drugih na Interbasket koji kažu da je stvarno bilo čudnih odluka u korist Poljaka. Mene najviše fasciniraju pojedini Turci koji i dalje ne priznaju da je prošle godine Srbija oštećena, čak tvrde da je ova utakmica sa Poljacima veća krađa.

Ne volim teorije zavere, ali sutra se dešava sledeće, Turci naravno gube od Španaca i prolaze u drugi krug bez bodova, tako što će sudije masakrirati Poljake u meču sa Britancima. U tom slučaju stvara se krug od tri repke sa skorom 2-3, ali Turci imaju najbolju koš razliku.

Buraz,ništa me čudilo ne bi..samo opet realno ni Polska nije toliko jača od Britanije...po meni su šanse za pobjedu možda 55%-45% za Polajke...ipak Britanija ima Denga,koij sam može ubaciti 30 poena Poljacima...ma samo nek bude fer suđenje,a biće ;) ...pa Poljska lijepo pobjedi..a Turska da se bori za plaman od 12 do 24 :twisted: :mrgreen:

P.S. Vidim da nam ovi forumaši na Interbasket.com daju 76% šanse protiv švaba,većina vjeruje u naši pobjedu,bar kroz komentare....eto,neka budu u pravu :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.