FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

avlami97
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avlami97 » 04 sep 2011, 15:54

brajla95 je napisao/la:Kadeti: FK Željeznicar 6:2 NK Čelik (Haskovic 3x,Lepir,Hadzovic,Kasic)
Juniori: FK Željeznicar 8:3 NK Čelik (Hodzic 4x,Hajdradinovic,Vila i 2 autogola)
Molio bih nekoga da mi kaže koliko je do sada Armin Hodžić postigao golova za ovih 5-6 prvenstvenih kola za juniore u jedinstvenoj premijer ligi za omladince.
Znam da ih je prošle godine u kadetima zabio 46-48 (nisam 100% siguran), ali je tada liga bila podijeljena po grupama i igrao je za kadete.
Kakav je sada njegov status u klubu? Bilo je priče da je on već igrač Liverpula.?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 04 sep 2011, 15:55

avlami97 je napisao/la: Molio bih nekoga da mi kaže koliko je do sada Armin Hodžić postigao golova za ovih 5-6 prvenstvenih kola za juniore u jedinstvenoj premijer ligi za omladince.
Znam da ih je prošle godine u kadetima zabio 46-48 (nisam 100% siguran), ali je tada liga bila podijeljena po grupama i igrao je za kadete.
Kakav je sada njegov status u klubu? Bilo je priče da je on već igrač Liverpula.?
I mene ovo interesuje ;) .
FK Željezničar
Chelsea FC

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 16:00

avlami97 je napisao/la:
brajla95 je napisao/la:Kadeti: FK Željeznicar 6:2 NK Čelik (Haskovic 3x,Lepir,Hadzovic,Kasic)
Juniori: FK Željeznicar 8:3 NK Čelik (Hodzic 4x,Hajdradinovic,Vila i 2 autogola)
Molio bih nekoga da mi kaže koliko je do sada Armin Hodžić postigao golova za ovih 5-6 prvenstvenih kola za juniore u jedinstvenoj premijer ligi za omladince.
Jeste igrač liverpoola i mislim da ce tamo otic kad napuni 18 godina. Sa njima je vec potpisao ugovor neki. Uglavnom izgubili(?) smo novog Dzeku.

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 04 sep 2011, 16:01

avlami97 je napisao/la: Molio bih nekoga da mi kaže koliko je do sada Armin Hodžić postigao golova za ovih 5-6 prvenstvenih kola za juniore u jedinstvenoj premijer ligi za omladince.
5 kola ja mslm 11 golova... a moze i sljedece godine igrat za juniore...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 16:04

VisokoTM87 je napisao/la:
I ovaj mali Vila je isto strasan kao i Lepir ne znam sta se ceka vise trebaju hitno da se potpisu neki ugovori s njima. Isto kao i sto Dinamo radi. Sa momcima od 12-13-14 godina potpisuju visegodisnje ugovore. Il barem stipendijski. Dobro je to sto uzimamo mlade igrace evo tipa Ramic iz ovih ostalih klubova, ali trebamo i da se oslonimo na nasu skolu i da izbacimo nekoga u prvi tim, pa ako ne ide onda vratimo u juniore ili na kaljenje u Famos.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 sep 2011, 16:15

nime_tm87 je napisao/la:
I ovaj mali Vila je isto strasan kao i Lepir ne znam sta se ceka vise trebaju hitno da se potpisu neki ugovori s njima. Isto kao i sto Dinamo radi. Sa momcima od 12-13-14 godina potpisuju visegodisnje ugovore. Il barem stipendijski. Dobro je to sto uzimamo mlade igrace evo tipa Ramic iz ovih ostalih klubova, ali trebamo i da se oslonimo na nasu skolu i da izbacimo nekoga u prvi tim, pa ako ne ide onda vratimo u juniore ili na kaljenje u Famos.
Hvala na odgovorima. Znam da se radi o vanserijskom talentu i drago mi je zbog momka, ali mi je normalno žao Želje. Ne znam da li su mu u ovih 11 golova, uračunata ova 4 gola protiv Čelika (dobili 8:3), ali bez obzira na sve trebao bi ostvariti dobru karijeru.
Samo kada se sjetim Dalibora Pandže igrača Sarajeva, koji je bio najbolji strijelac lige sa 17-18 golova i od Armina je bio stariji tada, godinu i pol-dvije, prodadoše ga u Dinamo, a pitari su ga dizali u zvijezde. Momka sada nigdje nema.
Nadam se da se takvo što neće dogoditi, prvenstveno, što se radi o neuporedivo većem talentu od Pandže.
Još jednom hvala na informacijama, nadam se da su pouzdane.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 16:24

Hvala na odgovorima. Znam da se radi o vanserijskom talentu i drago mi je zbog momka, ali mi je normalno žao Želje. Ne znam da li su mu u ovih 11 golova, uračunata ova 4 gola protiv Čelika (dobili 8:3), ali bez obzira na sve trebao bi ostvariti dobru karijeru.
Samo kada se sjetim Dalibora Pandže igrača Sarajeva, koji je bio najbolji strijelac lige sa 17-18 golova i od Armina je bio stariji tada, godinu i pol-dvije, prodadoše ga u Dinamo, a pitari su ga dizali u zvijezde. Momka sada nigdje nema.
Nadam se da se takvo što neće dogoditi, prvenstveno, što se radi o neuporedivo većem talentu od Pandže.
Još jednom hvala na informacijama, nadam se da su pouzdane.[/quote]

Eh najgore je kad sve prekaces hoces odmah u Liverpool ,Barcu. :D Treba sve polako postepeno tako se postaje igrac, skupljas iskustvo evo tipa Dzeko sve postepeno ucio, strpljivo marljivo radio i gdje je sad! A ovako ovi sto bi odmah u najjače lige svijeta ... :roll: ne znam vidjecemo.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 04 sep 2011, 16:50

Raja nisam bio u mogucnosti pratiti forum 15 tak dana,rikno mi kompjuter.Sta bi sa onim Ronaldinhom malim.Nje zadovoljio ili je opet bilo mrsko pare trazit po sefu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 sep 2011, 17:29

barbarez je napisao/la:Raja nisam bio u mogucnosti pratiti forum 15 tak dana,rikno mi kompjuter.Sta bi sa onim Ronaldinhom malim.Nje zadovoljio ili je opet bilo mrsko pare trazit po sefu.
Ronaldinjo prno u sisu ili nestao u vidu magle.elem nije zadovoljio, "kraj price" by osim :lol: :lol: :lol:

vala nisi puno sta ni propustio dok ti nije komp radio :lol: :lol: :lol:

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 04 sep 2011, 17:43

e da vidim nekog sa foruma ko bi odbio poziv liverpula sa 16 godina :shock:

Vila mi je komsija i on ce biti strasan igrac al ja mislim ni blizu are koji je po meni dosta ozbiljniji i potpuno je posvecen fudbalu...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 04 sep 2011, 18:08

nime_tm87 je napisao/la:
Momak ima stipendijski ugovor sa Željom by the way. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 sep 2011, 18:09

Ja mislim da samo ovim ugovorom obezbjedili plate za sljedeću godinu što je najbitnije po meni... :D

Normalno bit će tu još nekih para pa je normalno i očekivati da sljedeće prelazni rok očekujemo i neka ulaganja u igrače... :D

Uglavnom 40 milja mjesečno je odličan ugovor za naše uslove.

A što se tiče tekme u subotu, ja imam toliko vjere u ovu ekipu, negdje ćemo pročepiti sigurno, red je da to bude Zenica, jer se liga već polahko zahuktava i više ne smije biti kikseva...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 04 sep 2011, 18:16

Mislim da nastavljemo po starom nadam se da grijesim ali sa ovom ekipom tesko ce ici

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 04 sep 2011, 18:18

Srdjan Savic najvjerovatnije prelazi u Zvijezdu (Gradacac).

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2011, 18:20

safira je napisao/la:Srdjan Savic najvjerovatnije prelazi u Zvijezdu (Gradacac).
kasikara :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 04 sep 2011, 18:22

safira je napisao/la:Srdjan Savic najvjerovatnije prelazi u Zvijezdu (Gradacac).
koliko je provjerena ta informacija? šta god ko mislio, po meni je on koristan igrač u ovoj konkurenciji
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 04 sep 2011, 18:28

starigrad je napisao/la:
koliko je provjerena ta informacija? šta god ko mislio, po meni je on koristan igrač u ovoj konkurenciji
Pa nekih 80 posto da prelazi u Zvijezdu jer nije zadovaljan svojim statusom, a i protiv Olimpica nije bio nikako u konkurenciji koliko se sjecam.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 04 sep 2011, 18:33

safira je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
Pa nekih 80 posto da prelazi u Zvijezdu jer nije zadovaljan svojim statusom, a i protiv Olimpica nije bio nikako u konkurenciji koliko se sjecam.
struka zna najbolje, nezamjenljiv sigurno nije, ali je, isto tako sigurno, korisniji od pojedinih koji će ostati
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 04 sep 2011, 18:36

Pa nekih 80 posto da prelazi u Zvijezdu jer nije zadovaljan svojim statusom, a i protiv Olimpica nije bio nikako u konkurenciji koliko se sjecam.[/quote]
struka zna najbolje, nezamjenljiv sigurno nije, ali je, isto tako sigurno, korisniji od pojedinih koji će ostati[/quote]

Vidjet cemo jos sta ce biti, a ako ode to je lose.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 sep 2011, 18:39

vala sad da je neka igracina i da se ne moze bz njega nije, ako trazi vise nego sto vrijedi, sretno mu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.