Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 02 sep 2011, 20:49

Kolo Toure će u prvih 11, vrlo brzo.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

qayxsw
Kontakt:

Post Postao/la qayxsw » 03 sep 2011, 00:01

najjači klub na svijetu, ponosan sam što u njemu igra i Dijamant, kome smeta nek pati

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 03 sep 2011, 14:17

Welcome back, Kolo 8-)

Hart
Richards - Kolo - Kompany - Clichy
Silva - De Jong - Yaya - Nasri
Dzeko - Aguero
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 sep 2011, 19:23

Zbog njega svi prate City"

Manchester Evening News danas donosi zanimljivu priču u kojoj o napadaču Manchester Cityja samo u superlativima govori trener FK Željezničar, Amar Osim.

Edin Džeko počeo je furiozno novu sezonu u Engleskoj. Postigao je šest golova u tri utakmice, miljenik je navijača, najbolji igrač Premiershipa u proteklom mjesecu i, nadasve, dobro mu ide. Kako u dresu Cityja, tako i u najdražem dresu - nacionalnom.

Blago rečeno, krenulo ga. No, prvog strijelac najjače lige na svijetu tek čekaju najbolje partije, bar tako misli Amar Osim, menadžer Plavih s Grbavice, čovjek koji ga je uvrstio u prvu momčad Želje. Bilo je to sada već davne 2003. godine. Potom je Dijamant prešao u češke Teplice. Jirži Plišek, aktuelni trener Sarajeva, doveo ga je za svega 35.000 eura, a onda ga je učio Felix Magath, koji ga za 3.5 miliona eura dovodi u Wolfsburg.

Džeko i Grafite zajedno u sezoni 2008/09 postižu 54 pogotka i ruše sve rekorde. Vukovi postaju prvaci Njemačke. Potom su uslijedili mnogobrojni upiti za njegove usluge. Redom su ga željeli Bayern, Milan, Manchester City... Upravo City ga je na kraju uspio dovesti u svoje redove.

Došao je u januaru ove godine, no na početku se mučio. Iako je postigao nekoliko golova, dežurni kritičari već su ga "smjestili" u puno slabiju ligu. Ali, njegovi nastupi na otvaranju nove sezone nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zajedno sa Silvom, Aguerom i Nasrijem igra u životnoj formi.

"Uvijek mu je potrebno vremena. Džeko je igrač koji dosta ovisi o onima oko njega, pa mu je potrebno vremena za prilagodbu. Nije igrač individualac, koji će driblati posljednjih pet igrača poput Lionela Messija, već je timski igrač. Roberto Mancini je uvijek znao da je Džeko sposoban, a navijači tek sada počinju da se uvjeravaju koliko je doista dobar", kaže Amar Osim i dodaje:

"Ljudi ovdje još uvijek pričaju o njemu, iako je samo nekoliko godina bio u prvoj momčadi Želje. Zbog njega svi prate City. Džeko je vrlo učinkovit napadač. Ako mu se ukažu tri šanse, on će postići dva gola. Iako nije najbrži napadač, uvijek je na pravom mjestu u pravo vrijeme".

Inače, Osim mlađi je napustio kormilo Želje samo nekoliko mjeseci nakon što je u prvom timu zaigrao Džeko.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 sep 2011, 03:13

revoX. je napisao/la:slikaslika
strasno! :shock:
Stvarno zastrasujuce. Imaju dva tima koja se mogu boriti za najvece trofeje!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

P.S. Ovaj tim me sve vise i vise privlaci. Njihove tekme najvise iscekujem iako sam Arsenal uvijek najvise volio..... Jbg. kvalitet!
Nesto kontam, i da nije Dzeke, prije ili kasnije bi zavolio ovaj tim.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 sep 2011, 11:45

Ccc, tako dižeš ruke od Arsenala. :|

Imaju Englezi nadimak za takve: glory hunters jel'?

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 sep 2011, 15:28

Bosco je napisao/la:Ccc, tako dižeš ruke od Arsenala. :|

Upravo.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 sep 2011, 15:38

Bosco je napisao/la:
Pa to je nekako svim neutralinim navijacima u krvi ,recimo meni je draza Borussia Dormtund od Bayern ,sad City od Liverpool-a etc,etc jer mi smo samo fanovi u svemu tome (osim timova za koje navijamo ,npr Zeljo ,Inter itd ., ) zato razumijem ja ovog momka ,nekako timovi koji su u fazi razvoja dobivaju vecu podrsku sa strane ,pa tako i sam City ,pa svakodneveno cujes pun grad navijaca City-a tebi Jimmy i sl je tesko to shvatit al mozda je tebi Malaga draza recimo od Barce upravo zbog tih ambicija etc ,etc ..
IO SONO INTERISTA

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 sep 2011, 15:41

To si u pravu, ako si neutralan onda će najviše tvojih simpatija ići prema tim timovima, kao što si rekao, u razvoju. Ići će također timovima gdje igra čovjek koji igra za tvoju domovinu, gdje ti je neki simpatičan igrač ( Ako si nastran :P ) itd.

Ali ovaj momak ( gore ) je napisao da je Arsenal uvijek najviše volio.
On je sve osim neutralnog..

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 sep 2011, 15:43

warden je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
Pa to je nekako svim neutralinim navijacima u krvi ,recimo meni je draza Borussia Dormtund od Bayern ,sad City od Liverpool-a etc,etc jer mi smo samo fanovi u svemu tome (osim timova za koje navijamo ,npr Zeljo ,Inter itd ., ) zato razumijem ja ovog momka ,nekako timovi koji su u fazi razvoja dobivaju vecu podrsku sa strane ,pa tako i sam City ,pa svakodneveno cujes pun grad navijaca City-a tebi Jimmy i sl je tesko to shvatit al mozda je tebi Malaga draza recimo od Barce upravo zbog tih ambicija etc ,etc ..
Ne samo to, dosadi da jedne te isti uvijek vladaju.
Čelik Zenica 1945

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 sep 2011, 16:07

Jimmy from the hood je napisao/la:To si u pravu, ako si neutralan onda će najviše tvojih simpatija ići prema tim timovima, kao što si rekao, u razvoju. Ići će također timovima gdje igra čovjek koji igra za tvoju domovinu, gdje ti je neki simpatičan igrač ( Ako si nastran :P ) itd.

Ali ovaj momak ( gore ) je napisao da je Arsenal uvijek najviše volio.
On je sve osim neutralnog..
Tako nekako ,ali to samo pokazuje da nije bio pravi fan (ne navijac ) Arsenala :geek:
IO SONO INTERISTA

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 sep 2011, 16:08

Pa to Senada lutko. :mrgreen:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 sep 2011, 18:45

:o :o :o

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 04 sep 2011, 19:32

HZ_ilidzaa je napisao/la:
:o :o :o
a onouha :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 sep 2011, 21:07

Biće je*eno za lijevog beka, Clichy i Kolarov... Stvarno ne znaš koji je bolji. :roll:
Čelik Zenica 1945

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 sep 2011, 21:37

Nove gluposti Balotellija, izbornik Prandelli ogorčen

Mario Balotelli, nogometaš Manchester Cityja i talijanski reprezentativac, ponovno je privukao pozornost svojim ponašanjem koje je ovom prilikom naljutilo izbornika Italije Cesarea Prandellija...

Dotični ga je vratio u krug reprezentacije kada je došao na tu poziciju, a igrač ga je razbjesnio prilikom posljednje kvalifikacijske utakmice, kada je Italija kao gost, jedva, pobijedila na Farskim otocima 1-0.

Balotelli je ogled počeo na klupi za pričuve, ali je Prandelli imao namjere, tako je kasnije izjavio, ubaciti ga u igru znatno ranije nego što je to učinio. A, dogodilo se to tek šest minuta prije kraja ogleda.

Prandelli je takvo što učinio jer se ovaj "pospano i bezvoljno zagrijavao", a uz to se velikim dijelom boravka na klupi "igrao sa svojim iPadom".
IO SONO INTERISTA

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 sep 2011, 23:13

Nimla_RZ je napisao/la:Biće je*eno za lijevog beka, Clichy i Kolarov... Stvarno ne znaš koji je bolji. :roll:
Gdje će to biti yebeno, Aco neprikosnoven, ovaj će ga samo odmarat i u slučaju povrede ili kartona igrat.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 05 sep 2011, 00:54

jel Boyata u momcadi il je na pozajmici??? ja mislim da ce on bit extra stoper za par godina...odlican talent, veliki potencijal...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 05 sep 2011, 00:56

amadeus21 je napisao/la:jel Boyata u momcadi il je na pozajmici??? ja mislim da ce on bit extra stoper za par godina...odlican talent, veliki potencijal...

Cini mi se da je otisao na pozajmicu u Bolton. Boyatu je "unistila" utakmica protic Arsenala kad dobi crveni u 10-15 minuti i skrivi penal a City izgubi 3:0 ili tako nesto
RIP SALE VILENJAK

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 05 sep 2011, 00:57

RKO je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:jel Boyata u momcadi il je na pozajmici??? ja mislim da ce on bit extra stoper za par godina...odlican talent, veliki potencijal...

Cini mi se da je otisao na pozajmicu u Bolton. Boyatu je "unistila" utakmica protic Arsenala kad dobi crveni u 10-15 minuti i skrivi penal a City izgubi 3:0 ili tako nesto
al je takodje imao i dosta dobrih utakmica prosle sezone...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 9 gostiju.