Da vidimo i vaše izvanzemaljcebadblueboylivno je napisao/la:Imaš na fejsiću u infu.
U šestom kolu, za tri tjedna. Ovdje.
Dotad imamo Igman vani, Klis doma, Slogu vain.

Ima i na hnksloga.ba

Da vidimo i vaše izvanzemaljcebadblueboylivno je napisao/la:Imaš na fejsiću u infu.
U šestom kolu, za tri tjedna. Ovdje.
Dotad imamo Igman vani, Klis doma, Slogu vain.
Mi smo ko Barcabadblueboylivno je napisao/la:Vidjet ćeš, ko Real Madrid.
Ma znam, zaj'ebancije nikad na odmet.slogauskoplje je napisao/la:Mi smo ko Barcabadblueboylivno je napisao/la:Vidjet ćeš, ko Real Madrid.![]()
![]()
Šalim se ja maloKo bude bolji nek uzmr bodove, tako je nama uvijek u Livnu bilo
Ovo vođenje lige iz Posušja je čudno,nigdje nema nikakvih informacija o sucima utakmica,strijelcima,zapisnicima sa utakmica.badblueboylivno je napisao/la:Ne znam, znam samo strijelce Troglava. Nemam zapisnik s utakmice.
Da nema chata i na sloginoj stranici ne bi znao rezultate.badblueboylivno je napisao/la:Da, poprilično.
Grdan je napisao/la:Ovo vođenje lige iz Posušja je čudno,nigdje nema nikakvih informacija o sucima utakmica,strijelcima,zapisnicima sa utakmica.badblueboylivno je napisao/la:Ne znam, znam samo strijelce Troglava. Nemam zapisnik s utakmice.
Utakmice uvik bile subotom kolko ja znamHamo je napisao/la:Komšo je li sljedeću tekmu igramo u Livnu(ako igramo je li nedelja ili subota) i ne vidim ja taj info nigdje ima rezultati prošlih kola i tabela lige.
Mogu li Bošnjaci i Srbi biti članovibadblueboylivno je napisao/la:Na sastanku Upravnog odbora NK Troglav održanom 5. rujna 2011. godine donesena je odluka o tiskanju klupskih iskaznica koje bi ujedno služile kao godišnje ulaznice za sve utakmice koje će NK Troglav igrati na domaćem terenu. Dogovoreno je da cijena iskaznice bude prihvatljiva za sve članove i u iznosu od 10 KM.
Ovim putem pozivamo sve navijače i prijatelje kluba da se uključe u klub navijača NK Troglav, jer će na ovakav način dodatnim financiranjem pridonijeti stabilizaciji kluba i masovnijoj posjeti utakmica te pridonijeti realizaciji ciljeva uprave i kluba, a to je povratak u viši rang natjecanja.
Članske iskaznice se mogu nabaviti od subote 10. rujna u prostorijama kluba i na ulazima stadiona Zgona. Za informacije možete se obratiti tajništvu kluba na telefon 034-202-210.
Uprava
Priopćenje Uprave o početku učlanjivanja u NK Troglav.
Za voljeni klub ništa nije puno.badblueboylivno je napisao/la: @ Neutralan
Mislim da je za ovaj nivo natjecanja dovoljno... dobiješ godišnju ulaznicu po 50% jeftinijoj cijeni, a mogu ju kupiti i ljudi iz dijaspore, koji ne mogu doći na utakmice, pa se to izjednači. Vjerujem da će se u prvoj godini skupiti bar 1000 ljudi, jer se to sigurno može napraviti. Nek u Zagrebu svaki peti "Livnjak" kupi tu iskaznicu (mislim da će se pokušati doći do livanjske organizacije gore) i ta brojka od 1000 je debelo prešišana, i da će to rasti ako/kad bude imalo očiti pozitivan učinak. A i 10KM nije puno - to je tri kutije cigara ili dva kredita za mobitel.
A usput, radi se i na dovođenju i traženju novih sponzora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.