FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- neutralan__
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma kakav Šmigi i bek.Nije on za toga.Njega treba gurati u napad,eventualno na desnog veznog.A i Dobrinja nije tim po mjeri da se zaključuje da je najbolji bek lige.
Najbolja opcija za njega bi bila ako je istina ovo da ide "sporednim putem" da se pošalje negdje na posudbu na kaljenje,možda UNIS,Bosna,Famos-SAŠK,Radnik ... Bolje i to nego da samo sjedi na klupi,a baš kada se neki vrate pitanje je hoće li i tu imati mjesta.
Najbolja opcija za njega bi bila ako je istina ovo da ide "sporednim putem" da se pošalje negdje na posudbu na kaljenje,možda UNIS,Bosna,Famos-SAŠK,Radnik ... Bolje i to nego da samo sjedi na klupi,a baš kada se neki vrate pitanje je hoće li i tu imati mjesta.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
je li ovo plišek tražio da bude škodaVanBasten je napisao/la:Škoda, Telecom..Mourinhokilledbarca je napisao/la:Prestanite vise o tom zeljinom otkazivanju,nece i nece . Svaki ostali komentar je suvisan . Sto se tice naseg kluba,cujem neki novi sponzori,zna li ko o cemu se radi ?

-
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli, gledamo neke stvari samo realno...VanBasten je napisao/la:I to sve na osnovu utakmice protiv amatera iz DObrinje.sarajevo30 je napisao/la:Smigalovic ce za koju ekmu da bude glavni bočni igrac sarajeva, gledao sam ga danas
strasan mali...jedan medu jacim bekovima sarajeva , pa i premijer lčige

pa i ja brate pokušavam biti realan, utakmica protiv amatera nije mi naš dovoljna da donosem konačan zaključak.
Volio bi kada bi se ispostavilo da si u pravu, naravno. Ali dok ga ne vidim protiv jačeg protivnika, ništa.
Volio bi kada bi se ispostavilo da si u pravu, naravno. Ali dok ga ne vidim protiv jačeg protivnika, ništa.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ova ekipa Dobrinje 11 igraca ima jedno 5 tone svi zajedno, i vi pricate koje kakav bio i koje najbolji igrac premijer lige, pa to je smijesno. Isto kad su igrali Velez i Sarajevo i tekst na sport centru, igraju za titulu 5 kola i hajd otvori opet sc sport. Strasno ....
safira je napisao/la:Ova ekipa Dobrinje 11 igraca ima jedno 5 tone svi zajedno, i vi pricate koje kakav bio i koje najbolji igrac premijer lige, pa to je smijesno. Isto kad su igrali Velez i Sarajevo i tekst na sport centru, igraju za titulu 5 kola i hajd otvori opet sc sport. Strasno ....

Ma nije to nikakva ekipa za mjeru,ne mogu na osnovu te utakmice govoriti neke stvari.Prije svega mislim da Šmigi ipak treba da igra prema naprijed,nikako beka.Uz to još tu je i Zrnanović koji može igrati na toj poziciji bolje od njega.
Samo im treba priliku dati i vjerujem da će je iskoristiti.Ko čeka taj i dočeka

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ma oni su svi potpisali na 1 godinu, i oni mozda vec na polusezoni se hvataju noge. Tako da je to sve vrlo kratkog daha, a to ce se pokazati kad dodju malo jaci protivnici od Goska, a to se pokazalo protiv Veleza. Duga je sezona, a puno utakmica ...Ljuman je napisao/la:safira je napisao/la:Ova ekipa Dobrinje 11 igraca ima jedno 5 tone svi zajedno, i vi pricate koje kakav bio i koje najbolji igrac premijer lige, pa to je smijesno. Isto kad su igrali Velez i Sarajevo i tekst na sport centru, igraju za titulu 5 kola i hajd otvori opet sc sport. Strasno ....![]()
Ma nije to nikakva ekipa za mjeru,ne mogu na osnovu te utakmice govoriti neke stvari.Prije svega mislim da Šmigi ipak treba da igra prema naprijed,nikako beka.Uz to još tu je i Zrnanović koji može igrati na toj poziciji bolje od njega.
Samo im treba priliku dati i vjerujem da će je iskoristiti.Ko čeka taj i dočeka.
Je l' imaju mogućnost produženja ugovora ?
Ma dobro ima i toga,samo treba dobiti priliku da Plišek vidi može li računati ne njega.Barem pred kraj nekih 10-15 minuta kao što je Suljić dobivao kod Varešanovića.
Al' ima još 25 kola,biće valjda prilike
.
Ma dobro ima i toga,samo treba dobiti priliku da Plišek vidi može li računati ne njega.Barem pred kraj nekih 10-15 minuta kao što je Suljić dobivao kod Varešanovića.
Al' ima još 25 kola,biće valjda prilike

http://fkbuducnostbanovici.****/
jeli otiso onaj vas prvi golman ?
Zadnja izmjena: vm22, dana/u 04 sep 2011, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Svi ugovori u ovom prelaznom roku su potpisivani 1 plus 1Ljuman je napisao/la:Je l' imaju mogućnost produženja ugovora ?
.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Smigi,Haskic,Bajraktarevic,Djakovac su potpisali na 2 godine. Zrnanovic,Dzafic,Pantic,Adilovic,Sesar na 1+1.safira je napisao/la:Ma oni su svi potpisali na 1 godinu, i oni mozda vec na polusezoni se hvataju noge. Tako da je to sve vrlo kratkog daha, a to ce se pokazati kad dodju malo jaci protivnici od Goska, a to se pokazalo protiv Veleza. Duga je sezona, a puno utakmica ...Ljuman je napisao/la:safira je napisao/la:Ova ekipa Dobrinje 11 igraca ima jedno 5 tone svi zajedno, i vi pricate koje kakav bio i koje najbolji igrac premijer lige, pa to je smijesno. Isto kad su igrali Velez i Sarajevo i tekst na sport centru, igraju za titulu 5 kola i hajd otvori opet sc sport. Strasno ....![]()
Samo im treba priliku dati i vjerujem da će je iskoristiti.Ko čeka taj i dočeka.
[/quote]
.[/quote]
Ma oni su svi potpisali na 1 godinu, i oni mozda vec na polusezoni se hvataju noge. Tako da je to sve vrlo kratkog daha, a to ce se pokazati kad dodju malo jaci protivnici od Goska, a to se pokazalo protiv Veleza. Duga je sezona, a puno utakmica ...[/quote]
Smigi,Haskic,Bajraktarevic,Djakovac su potpisali na 2 godine. Zrnanovic,Dzafic,Pantic,Adilovic,Sesar na 1+1.[/quote]
Igraci koji su taraba su potpisali na 2 godine, a igraci koji su onako prosjek na 1 godinu, a ta prica plus nesto je prica za malu djecu, nema tu plus. Vrlo logicno dosli da igraju negdje, da ne budu bez kluba i poslije pola godine idu, a klub dobije neku crkavicu, ili na kraju sezone papire i pa-pa vozdrica i tako vas ljudi naloze, a niste svijesni sta ce na kraju biti.

Ma oni su svi potpisali na 1 godinu, i oni mozda vec na polusezoni se hvataju noge. Tako da je to sve vrlo kratkog daha, a to ce se pokazati kad dodju malo jaci protivnici od Goska, a to se pokazalo protiv Veleza. Duga je sezona, a puno utakmica ...[/quote]
Smigi,Haskic,Bajraktarevic,Djakovac su potpisali na 2 godine. Zrnanovic,Dzafic,Pantic,Adilovic,Sesar na 1+1.[/quote]
Igraci koji su taraba su potpisali na 2 godine, a igraci koji su onako prosjek na 1 godinu, a ta prica plus nesto je prica za malu djecu, nema tu plus. Vrlo logicno dosli da igraju negdje, da ne budu bez kluba i poslije pola godine idu, a klub dobije neku crkavicu, ili na kraju sezone papire i pa-pa vozdrica i tako vas ljudi naloze, a niste svijesni sta ce na kraju biti.
safira je napisao/la:

Igraci koji su taraba su potpisali na 2 godine, a igraci koji su onako prosjek na 1 godinu, a ta prica plus nesto je prica za malu djecu, nema tu plus. Vrlo logicno dosli da igraju negdje, da ne budu bez kluba i poslije pola godine idu, a klub dobije neku crkavicu, ili na kraju sezone papire i pa-pa vozdrica i tako vas ljudi naloze, a niste svijesni sta ce na kraju biti.[/quote]
Neka si ti svjestan,cak sta vise dobar prognozer pa pogodis sve ko prstom u ... evo me bas ocrnjaci, da ne bi tebe da nas prosvjetlis,jos bi tumarali po mraku

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Jirži Plišek, šef stručnog štaba tima s Koševa: Monika se zbog mene doselila u Sarajevo
Odličnim igrama protiv Orebra u Evropskoj ligi, ali i u domaćem prvenstvu, gdje bordo tim nakon pet kola zauzima prvo mjesto sa 13 osvojenih bodova, Jirži Plišek (Jiri) osvojio je simpatije navijača Sarajeva tako da na Koševu u posljednje vrijeme često odjekuje ime češkog nogometnog stručnjaka.
Ovo nije prvi Plišekov angažman u Bosni i Hercegovini. Naime, 2004. godine sjedio je na klupi Željezničara. Jirži se prije dolaska u Sarajevo malo pribojavao reakcija navijača Sarajeva, ali je poslije, upravo u razgovoru s njima, shvatio da će mu oni biti velika podrška.
Razmišlja o stanu
- Za sada je sve više nego dobro. Svi u klubu, od navijača do članova uprave i igrača, čine da se dobro osjećam. Atmosfera je odlična i polako ostvarujemo svoje ciljeve. Najveća podrška mi je dugogodišnji prijatelj Irfan Redžepagić - kaže Plišek.
I nakon odlaska iz Željezničara, nogometni stručnjak iz Češke bio je redovan posjetilac glavnog grada.
- U Sarajevo se uvijek rado vraćam. Nekoliko dana odmora koje sam imao, obavezno sam dolazio sam ili sa sinovima u glavni grad BiH. Od Sarajeva sam dobio na korištenje stan u blizini gradske bolnice. Blizu mi je i stadion tako da je lokacija više nego dobra. Polako se upoznajem i s komšilukom. Možda jednog dana tu i kupim stan, ali o tome je još rano pričati - kaže šef stručnog štaba bordo tima.
Plišek se razveo od prve supruge, s kojom ima trojicu sinova Jana, Jakupa i Jindrija, a sada je u Sarajevo došao s novom djevojkom.
Planine i turizam
- Imam ozbiljnu vezu. Moja djevojka Monika je Slovakinja i zbog mene je ostavila posao i preselila se u Sarajevo. Zajednički život za sada ide dobro, svjestan sam žrtve koju je podnijela zbog mene - kaže nogometni trener.
Jiržija je uvijek privlačila prirodna ljepota Bosne pa u slobodno vrijeme voli otići na neku od planina i uživati u netaknutoj prirodi.
- Bosna je prelijepa. Uživam u bh. planinama. Mislim da bi se one mogle mnogo bolje iskoristiti za razvoj turizma - kaže četrdesetogodišnji Čeh, koji priznaje da je na bosanskom jeziku prvo naučio psovke.
BiH riznica talenata
Češkom stručnjaku pripadaju velike zasluge za uspješnu karijeru Edina Džeke. Kada je otišao iz Željezničara, preporučio je ljudima iz Teplica da dovedu našu nogometnu zvijezdu.
- Edin je primjer da se trud isplati. BiH je uvijek bila riznica nogometnih talenata. Uz uspješan rad u klubovima, mislim da će reprezentacija biti sve bolja i bolja. U Sarajevu imamo koncept i polako radimo na našim ciljevima. Za uspjeh je potrebno da se dosta stvari poklopi - kaže Jirži.
Odličnim igrama protiv Orebra u Evropskoj ligi, ali i u domaćem prvenstvu, gdje bordo tim nakon pet kola zauzima prvo mjesto sa 13 osvojenih bodova, Jirži Plišek (Jiri) osvojio je simpatije navijača Sarajeva tako da na Koševu u posljednje vrijeme često odjekuje ime češkog nogometnog stručnjaka.
Ovo nije prvi Plišekov angažman u Bosni i Hercegovini. Naime, 2004. godine sjedio je na klupi Željezničara. Jirži se prije dolaska u Sarajevo malo pribojavao reakcija navijača Sarajeva, ali je poslije, upravo u razgovoru s njima, shvatio da će mu oni biti velika podrška.
Razmišlja o stanu
- Za sada je sve više nego dobro. Svi u klubu, od navijača do članova uprave i igrača, čine da se dobro osjećam. Atmosfera je odlična i polako ostvarujemo svoje ciljeve. Najveća podrška mi je dugogodišnji prijatelj Irfan Redžepagić - kaže Plišek.
I nakon odlaska iz Željezničara, nogometni stručnjak iz Češke bio je redovan posjetilac glavnog grada.
- U Sarajevo se uvijek rado vraćam. Nekoliko dana odmora koje sam imao, obavezno sam dolazio sam ili sa sinovima u glavni grad BiH. Od Sarajeva sam dobio na korištenje stan u blizini gradske bolnice. Blizu mi je i stadion tako da je lokacija više nego dobra. Polako se upoznajem i s komšilukom. Možda jednog dana tu i kupim stan, ali o tome je još rano pričati - kaže šef stručnog štaba bordo tima.
Plišek se razveo od prve supruge, s kojom ima trojicu sinova Jana, Jakupa i Jindrija, a sada je u Sarajevo došao s novom djevojkom.
Planine i turizam
- Imam ozbiljnu vezu. Moja djevojka Monika je Slovakinja i zbog mene je ostavila posao i preselila se u Sarajevo. Zajednički život za sada ide dobro, svjestan sam žrtve koju je podnijela zbog mene - kaže nogometni trener.
Jiržija je uvijek privlačila prirodna ljepota Bosne pa u slobodno vrijeme voli otići na neku od planina i uživati u netaknutoj prirodi.
- Bosna je prelijepa. Uživam u bh. planinama. Mislim da bi se one mogle mnogo bolje iskoristiti za razvoj turizma - kaže četrdesetogodišnji Čeh, koji priznaje da je na bosanskom jeziku prvo naučio psovke.
BiH riznica talenata
Češkom stručnjaku pripadaju velike zasluge za uspješnu karijeru Edina Džeke. Kada je otišao iz Željezničara, preporučio je ljudima iz Teplica da dovedu našu nogometnu zvijezdu.
- Edin je primjer da se trud isplati. BiH je uvijek bila riznica nogometnih talenata. Uz uspješan rad u klubovima, mislim da će reprezentacija biti sve bolja i bolja. U Sarajevu imamo koncept i polako radimo na našim ciljevima. Za uspjeh je potrebno da se dosta stvari poklopi - kaže Jirži.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- neutralan__
- Kontakt:
Kako je danas igrao Šmigalović i šta je igrao ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Usao u drugom poluvremenu. Plisek ga probao na desnom beku...polos bio...valjda bude bolje.neutralan__ je napisao/la:Kako je danas igrao Šmigalović i šta je igrao ?
Uze nas Olimpik na penale. Utakmica u prvom poluvremenu i drugom ,k'o nebo i zemlja.
U prvom bezveze i mi i Olimpik. A u drugom,narocito zadnjeh 20 minuta kada su usli Vucina i Ivan,bukvalno smo ih unistili igrom.
Zijan na penale,ali nema veze...budmo li igrali u prvenstvu kao drugo poluvrijeme sa Olimpikom,mnogo bodova nam se smijesi

-
- Kontakt:
Kakav je Sesar i sta je igrao.
Ivan dobar,veznog igrao. Nije puno igrao,jer je jucer imao utakmicu isto pa ga Plisek postedio malo. A Sesar moze komotno odmah igrati,jer se vidi da je VEC pojacanje.Adnan 1986 je napisao/la:Kakav je Sesar i sta je igrao.
-
- Kontakt:
Svaka cast momku iz BHF u litvaniji sa majcom Vedran Puljic.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, sekac i 21 gost.