-Dabraoolyo je napisao/la:Koji Djordjevic? Filip?
Za Aleksica mi se cini da je izgubljen, je li on jos uvijek tamo u Njemackoj?![]()
A tek od Scepovica ne ocekujem nista...
-Ne(Sada je u Kavali)
-Ne mislim na Marka,od Stefana ce biti nesta.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-Dabraoolyo je napisao/la:Koji Djordjevic? Filip?
Za Aleksica mi se cini da je izgubljen, je li on jos uvijek tamo u Njemackoj?![]()
A tek od Scepovica ne ocekujem nista...
Vjerovatno je vec ranije odredjeno gdje ce se igrati a tad nije bilo vise stadiona sa reflektorima. Koliko znam jos samo Karadjordje ima reflektore, valjda ce se u buducnosti igrati koja utakmica i u NS.HOPLIT je napisao/la:Ne razumijem zašto reprezentacija igra na onom ruglu od stadiona? Ako se već ne igra na Marakani zašto ne u nekom drugom gradu?
Što se same utakmice tiče nema tu mnogo šta da se komplicira, 3 boda su sigurna, 2:0 najmanje.
Reflektori su jedini problem.Inace JNA stadion je toliko odvratan da je to strasno ( ne zelim nikoga da uvredim),ovakve utakmice sa Faranima se trebaju igrati ili u Nisu ili Kragujevcu ili Novom Sadu,ali eto fucking reflektoribraoolyo je napisao/la:Vjerovatno je vec ranije odredjeno gdje ce se igrati a tad nije bilo vise stadiona sa reflektorima. Koliko znam jos samo Karadjordje ima reflektore, valjda ce se u buducnosti igrati koja utakmica i u NS.HOPLIT je napisao/la:Ne razumijem zašto reprezentacija igra na onom ruglu od stadiona? Ako se već ne igra na Marakani zašto ne u nekom drugom gradu?
Što se same utakmice tiče nema tu mnogo šta da se komplicira, 3 boda su sigurna, 2:0 najmanje.
Neko nekoga pravi budalama po pitanju reflektora to ti mogu reci.Zvanicno osvetljenje u Novom Sadu je 1400 luksa.Tribalian je napisao/la:Reflektori su jedini problem.Inace JNA stadion je toliko odvratan da je to strasno ( ne zelim nikoga da uvredim),ovakve utakmice sa Faranima se trebaju igrati ili u Nisu ili Kragujevcu ili Novom Sadu,ali eto fucking reflektoribraoolyo je napisao/la:Vjerovatno je vec ranije odredjeno gdje ce se igrati a tad nije bilo vise stadiona sa reflektorima. Koliko znam jos samo Karadjordje ima reflektore, valjda ce se u buducnosti igrati koja utakmica i u NS.HOPLIT je napisao/la:Ne razumijem zašto reprezentacija igra na onom ruglu od stadiona? Ako se već ne igra na Marakani zašto ne u nekom drugom gradu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.