FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel bilo kolko raje na turniru ?
VB kako su odigrali sesar i dzakovac ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PAr stotina, kako mi drug reče.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel bilo kolko raje na turniru ?
Sesar bio jako dobar, kako mi on reče. A inače je to ters insan pa mu vjerujem

Za Džakovca nisam pitao.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja konto ti bio
Nego evo sad gostovao Pantelija na pinku

Poso buraz, poso...Sarajlijc@ je napisao/la:Ja konto ti bio![]()
JUčer ništa uradio nisam, a rok mi je ponedjeljak. Danas se moralo zapet i za jučer i za danas kako bi se sutra finale rahat gledalo i malo akšamlučilo poslije

Šta je pričao Đole?
Nisam bio danas,al je igrao danas za drugi tim,po komentarima ovih sto su bili igrao i to dobro ,kazu bas se sprdao sa ovim iz Dobrinje ,vidilo se da odskace od ostalih po kvaliteti,i to valjda igrao desnog bekaSarajlijc@ je napisao/la:Nego sta je sa Smigalovicem ljudi nigdje ga

Kako god sutra idem na finale,pa se nadam da ce i tu poceti da ga malo detaljnije prostudiram(valjda bude tekma sa Olimpicom,trebalo bi da su oni dobili ovu drugu)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Smigalovic danas na beku strasan bio,igrao se sa protivnikom,brza,prodoran,jak u duelima sigurno bi bolje i od Comora i od Belosevica igrao i to duplo bolje!
Fina Gradska sarajevska raja
-
- Kontakt:
ti si sigurno iz Rajvosa zini "dati" kazem haha nauci gramatiku za pocetak pa cemo pricatnick je napisao/la:hajde intelektualac, cire prezime dati kazem odakle si...zubizareta je napisao/la:uvijek bili i ostali gospoda za zeljeznicare a primjera je mnogo,od smanjivanja nase tribine,do nedolaska na turnir itd. a da znaju balavci i novopeceni navijaci ovi sto kazu j... vas turnir ko je bio covjek u cije se ime igra turnir,al neznaju nisu oni krivi sto su im roditelji sljegli sa raznih brda,sela,i planina
Fina Gradska sarajevska raja
Danas smo se uvjerili u kvalitet kantonalne lige, tako da neće biti problema za drugi tim da ovo izdominiraju.
Prvu tekmu igramo za sljedeći vikend sa FK Hrid .
P.S. Po onoj voditeljici na Pinku, već smo prvaci.
Prvu tekmu igramo za sljedeći vikend sa FK Hrid .

P.S. Po onoj voditeljici na Pinku, već smo prvaci.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
drogira se zenskadzenan01 je napisao/la: P.S. Po onoj voditeljici na Pinku, već smo prvaci.
Opet strumfovski kompleksi,idi bolan slavi Alilovic kloc napokon zabio gol,makar u prijateljskojlech je napisao/la:drogira se zenskadzenan01 je napisao/la: P.S. Po onoj voditeljici na Pinku, već smo prvaci.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ova ce ekipa izdmonirat ligu valjda nece primiti nijedan gol medju onim amaterima
Jel sutra utakmica na glavnom ?

Sarajlijc@ je napisao/la:Ova ce ekipa izdmonirat ligu valjda nece primiti nijedan gol medju onim amaterimaJel sutra utakmica na glavnom ?
Jest
btw igramo sa Olimpicom koji je dobio Radnika na penale...ugl bi sutra volio da vidim neki mjesani sastav ne kao ovo danas,al recimo nesto tipa da brani Pantic,da igra Zrnanovic,Sesar,Smigalovic,Dzafic,Dzakovac,Maksumic..i ovi sto ugl vrijeme na klupi provode,pojacan sa par standardnih igraca iz prvih 11
P.S. mislio sam da ce Skoro igrati,posto je vec igrao neke prijateljske al nista od toga

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- neutralan__
- Kontakt:
A kakvim to "sporednim putem" ide Šmigalović ? Može i preko pp.Samo bih volio da saznam.Unaprijed hvala.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
ma nikakvim baneutralan__ je napisao/la:A kakvim to "sporednim putem" ide Šmigalović ? Može i preko pp.Samo bih volio da saznam.Unaprijed hvala.
Pricalo se nesto kako je Dzeka Muminovic nesto zakuho sa njim pa je momku malo pao moral mada ja ne vjerujem u to.
Danas je igrao i kazu da je bio od boljih.
ne igra puno jer je konkurencija na krilu bas velka, Pixi s Suljic odlicni tu su jos i Haris,Pehlic,Hadzija...
Nije niko s njim zakuho.samosarajvo je napisao/la:ma nikakvim baneutralan__ je napisao/la:A kakvim to "sporednim putem" ide Šmigalović ? Može i preko pp.Samo bih volio da saznam.Unaprijed hvala.
Pricalo se nesto kako je Dzeka Muminovic nesto zakuho sa njim pa je momku malo pao moral mada ja ne vjerujem u to.
Danas je igrao i kazu da je bio od boljih.
ne igra puno jer je konkurencija na krilu bas velka, Pixi s Suljic odlicni tu su jos i Haris,Pehlic,Hadzija...
Olimpic je dobio Igmana na penale jedva, a sutra igra prvi timmiky_hz je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Ova ce ekipa izdmonirat ligu valjda nece primiti nijedan gol medju onim amaterimaJel sutra utakmica na glavnom ?
Jest
btw igramo sa Olimpicom koji je dobio Radnika na penale...ugl bi sutra volio da vidim neki mjesani sastav ne kao ovo danas,al recimo nesto tipa da brani Pantic,da igra Zrnanovic,Sesar,Smigalovic,Dzafic,Dzakovac,Maksumic..i ovi sto ugl vrijeme na klupi provode,pojacan sa par standardnih igraca iz prvih 11
P.S. mislio sam da ce Skoro igrati,posto je vec igrao neke prijateljske al nista od toga

SVI NA KOSEVO!
-
- Kontakt:
Smigalovic ce za koju ekmu da bude glavni bočni igrac sarajeva, gledao sam ga danas
strasan mali...jedan medu jacim bekovima sarajeva , pa i premijer lčige
I to sve na osnovu utakmice protiv amatera iz DObrinje.sarajevo30 je napisao/la:Smigalovic ce za koju ekmu da bude glavni bočni igrac sarajeva, gledao sam ga danas
A i nije bek,nego je eto danas igrao to jel nije imo ko 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To si zakljucio nakon utakmice sa Dobrinjomsarajevo30 je napisao/la:Smigalovic ce za koju ekmu da bude glavni bočni igrac sarajeva, gledao sam ga danas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.