SaltCityAttack je napisao/la:Garza je medju najoljim pitcherima u MLB to je definitivno...covjek ponovo pitchio citavu utkamicu u pobjedi Cubsa protiv Brewersa 7:1

..koliko nama samo znaci kad pitchi neko dobar... zaista slijedece sezone treba dovesti 2 pitchera i volio bi da Zambrano ostane, jer zaista tesko je izgubiti takvog kvalitetnog pitchera, jer u ovom trenutku nam samo oni i fale
Nikad necu zaboraviti nas pitching rotation iz 2003-2004 godine kad smo bili mozda i najbolja ekipa u MLB
Greg Maddux
Carlos Zambrano
Matt Clement
Kerry Wood
Mark Prior
Jon Lieber
znaci bilo ih je 6 da biras koji ce bacati

... bulpen je bio
LaTroy Hawkins
Kyle Farnsworth
Jon Leicester
Ryan Dempster
Joe Borowski
Sergio Mitre
Glendon Rusch
Bas neku noc kazu za ovu rotaciju da je bolja od danasnje kakvu ima Phila

...ja se sa tim slazem jer svi znamo kakav je bio Prior,Clement,Maddux,Wood.... jedino Zambrano tad je tek pocinjao i uklapao se uz njih, ali bio je odlican i takav

Garza danas maestralan, i mogu reci da sam se pravo obradovao kad Len rece da ce Garza biti u Cubs-ima i iduce godine. To je zaista jedna od boljih vijesti koje se mogu cuti.
Dempster se isto tako sigurno vraca, jer on ima "player option" za iducu sezonu, tako da tu Cubs-i nista nemogu, a on je vec izjavio da hoce da se vrati.
Ja sam i dalje misljenja da se traba kotarisati Zombrana. Meni je iskreno dosadilo njegovo dramatisanje.
Kad se samo sjetim Mark Priora. 2001 draftvovan od strane nasih Cubs-a, kad ga je Minesota propustila kao prvog picka a mi ga uzelio kao drugog. 2003 proglasen za najbolje startnog pitchera. ali, od tada nastupaju problemi sa razno raznim povredama, i Cubs-i ga otpustaju 2006. Na moju veliku zalost, jer mi je momak i do dan danas ostao jedan od najdrazih igraca u Baseballu. Vidim da pokusava od 2010 da se opet vrati u MLB, ali da ide to tesko. zelim mu sve najbolje da uspije u svojoj naumi.
Danas zadnja tekma na Wrigley-u za ovu sezonu. Sad samo 192 dana do iduce.
Castro, udario 199 danas. Nadao sam se i 200om, ali ipak bi samo walk. Ja sam se iznenadio kad Castro nije zamahivao uopste. Steta sto taj 200ti nije dosao na Wrigley-u. ali najvaznije je da ga on udari, pa gdje god.
Postovanje treba zaraditi.