Sad će ovi moji

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Otkad je Finska velesila.Donnie Darko je napisao/la:Otkad Boozer igra za Makedoniju?
Edin TM87 je napisao/la:Hocu scenario da prodjemo mi Makedonija i Hrvatska, te da mi prenesemo 4 boda
pa odakle si tiRosas7 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Hocu scenario da prodjemo mi Makedonija i Hrvatska, te da mi prenesemo 4 boda
i ja bi voli isti scenario,samo ta 4 boda,neznam bas![]()
CoDe je napisao/la:pa odakle si tiRosas7 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Hocu scenario da prodjemo mi Makedonija i Hrvatska, te da mi prenesemo 4 boda
i ja bi voli isti scenario,samo ta 4 boda,neznam bas![]()
Šalim se . Ma samo da prodzemo kako god XD
Za kog navijas sutra? Zivo me interesuje...Rosas7 je napisao/la:uuuuhh dobro je,pobjedili smo,tomic odigro strasnu utakmicu.......idemo dalje
da ti ne lazem, za hrvatskuEdin TM87 je napisao/la:Za kog navijas sutra? Zivo me interesuje...Rosas7 je napisao/la:uuuuhh dobro je,pobjedili smo,tomic odigro strasnu utakmicu.......idemo dalje
za BIH NECE SIGURNOEdin TM87 je napisao/la:Za kog navijas sutra? Zivo me interesuje...Rosas7 je napisao/la:uuuuhh dobro je,pobjedili smo,tomic odigro strasnu utakmicu.......idemo dalje
ako se razmase teletovic,sve je moguce,covjek je zvijer.....plus domercant i djedovic,Edin TM87 je napisao/la:dubrava, sta mislis kakve imamo sanse da vas dobijemo sutra?
vas? nas?Edin TM87 je napisao/la:dubrava, sta mislis kakve imamo sanse da vas dobijemo sutra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.