Znaš zašto ? Zato jer Chelshit nema kvalitete da bude ispred Liverpoola, vidjeli smo u prve 3 utakmice, 7 bodova protiv favoriziranih, Stoka, Swensea i Wba, mnogo sreće u sve tri utakmice, al' nadam se da je više nećete imati.Blue_He4rt je napisao/la:Han!$;Lfc je napisao/la:Uz povratak Gerrarda (i ulazak u pravoj formi), mogli bi se boriti za prvo mjesto u EPL. Teško ćemo prestići ekipe iz Manchestera, siguran sam da iza nas ostaje Chelsea, a Tottenham i Arsenal ne moram ni spominjati.
A sto si tako siguran?Vi odjednom postadoste sigurni.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Han!$;Lfc je napisao/la:Znaš zašto ? Zato jer Chelshit nema kvalitete da bude ispred Liverpoola,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo je onaj forumaš koji je rame uz rame sa Pajom i AllGunsBlazing. To dovoljno govori, ne trošim vrijeme na neke balavce koji sjede čitav dan za računarom i nemaju drugog posla.Virtu4l je napisao/la:Han!$;Lfc je napisao/la:Znaš zašto ? Zato jer Chelshit nema kvalitete da bude ispred Liverpoola,
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -than-ever" onclick="window.open(this.href);return false;
Gerrard: Spreman sam

VDV se povrjedio, tako da neće biti spreman za utakmicu na WHL protiv Liverpoola.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Priznaj da si se provalio.Han!$;Lfc je napisao/la:Ovo je onaj forumaš koji je rame uz rame sa Pajom i AllGunsBlazing. To dovoljno govori, ne trošim vrijeme na neke balavce koji sjede čitav dan za računarom i nemaju drugog posla.Virtu4l je napisao/la:Han!$;Lfc je napisao/la:Znaš zašto ? Zato jer Chelshit nema kvalitete da bude ispred Liverpoola,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekaj ne bih da branim tog rasistu, ali cuj mi u rangu sa pajom, a ti pises kako Cska nema kvalitete te kako je ovaj tim Liverpoola kvalitetniji, i to sve vidis nakon prve 3 utakmice, jarane koji si ti ekspert to je nevjerovatno, hajde prosvjetli nas ko ce nakon tri utakmice biti prvak ili United ili City jer ce oni ako cemo suditi po prve tri utakmice pobijediti i ostalih 35 utakmica..
Celik!3,2,2.
Ne bih ti odgovorio ipak na ova pitanja, al jedno ti mogu otkriti, Arsenal će se boriti za opstanak, Wenger je izjavio da je zadovoljan sa 1 bodom protiv Manutd-a Liverpoola i Newcastlea, također je rekao da nije iznenađenje što je izgubio 8:2 protiv Manutda i 2:0 protiv Liverpoola, priznao je kako su obje ekipe bolje. Na kraju sezone će sve stvari preokrenuti sjajni Izraelac, Yossi Benayoun, koji će svojim pogodcima ostaviti Arsenal u eliti.AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj ne bih da branim tog rasistu, ali cuj mi u rangu sa pajom, a ti pises kako Cska nema kvalitete te kako je ovaj tim Liverpoola kvalitetniji, i to sve vidis nakon prve 3 utakmice, jarane koji si ti ekspert to je nevjerovatno, hajde prosvjetli nas ko ce nakon tri utakmice biti prvak ili United ili City jer ce oni ako cemo suditi po prve tri utakmice pobijediti i ostalih 35 utakmica..

btw. Nisam rekao da Cska nema kvalitete, oni imaju kvalitete, al' vjerujem da nisu bolji od Liverpoola, to je neko moje mišljenje.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... te-gerrard" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thelfczone.com/site/2011/09/03/i ... -of-money/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://thelfczone.com/site/2011/09/03/i ... -of-money/" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Pjetlovi
Gerrard: Ako mislite da sam gotov onda vas čeka veliko iznenađenje
Kapetan nogometaša Liverpoola, Steven Gerrard, uvjeren je da je nakon oporavka od ozljede prepona jednako dobar kao i prije...
- Čuo sam sve glasine da sam gotov, da više neću biti igrač kao prije itd... Ne mogu se previše zamarati time što ljudi ili navijači misle, jer to ne mogu promijeniti. Ako su uvjereni da su u pravu onda ih čeka veliko iznenađenje - uvjeren je kaptean "redsa".
- Ne motiviraju me takve stvari. Jedina motivacija mi je da budem kapetan ove momčadi. Jedva čekam povratak, da pojačam momčad i da zajedno s ostalim dečkima krenem u lov na naslov. Još uvijek osjećam da imam četiri ili pet godina kvalitetnog nogometa u svojim nogama - zaključio je Gerrard.
Kapetan nogometaša Liverpoola, Steven Gerrard, uvjeren je da je nakon oporavka od ozljede prepona jednako dobar kao i prije...
- Čuo sam sve glasine da sam gotov, da više neću biti igrač kao prije itd... Ne mogu se previše zamarati time što ljudi ili navijači misle, jer to ne mogu promijeniti. Ako su uvjereni da su u pravu onda ih čeka veliko iznenađenje - uvjeren je kaptean "redsa".
- Ne motiviraju me takve stvari. Jedina motivacija mi je da budem kapetan ove momčadi. Jedva čekam povratak, da pojačam momčad i da zajedno s ostalim dečkima krenem u lov na naslov. Još uvijek osjećam da imam četiri ili pet godina kvalitetnog nogometa u svojim nogama - zaključio je Gerrard.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Čuj ovog Arsenal se borit za opstanak
Budi normalan momče, i shvati šta si napisao u tom postu

hajde ljudi ima i arsenal temu pa tamo pisite o arsenalu
You are someone else I am still right here
A ti si ozbiljno shvatio to što sam napisao ?frankqqqqq je napisao/la:Čuj ovog Arsenal se borit za opstanak![]()

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Jaka!Virtu4l je napisao/la:Han!$;Lfc je napisao/la:Znaš zašto ? Zato jer Chelshit nema kvalitete da bude ispred Liverpoola,

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
C'MON CHELSEA!
Pa i ne moraš, niko te i ne tjera.el_ninho_torres je napisao/la:Jaka!Virtu4l je napisao/la:Han!$;Lfc je napisao/la:Znaš zašto ? Zato jer Chelshit nema kvalitete da bude ispred Liverpoola,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemogu vise
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Uzmi malo pravopis u ruke, da odmoris.el_ninho_torres je napisao/la: Jaka!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemogu vise
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
- el_ninho_torres
- Kontakt:
@Han!$;Lfc jel to provaljujes?

Jedan je Joye Barton!
C'MON CHELSEA!
C'MON CHELSEA!
Stvarno ostao sam bez odgovora na ovo pitanje.el_ninho_torres je napisao/la:@Han!$;Lfc jel to provaljujes?![]()

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Samo se nadam da ovo nije sezona u kojoj mi trebamo da vratimo 6 bodova Chelsiju, nadam se da je vrijeme njima 6 nama 6 bodova prošlo.
Što se tiče ovako međusobnih duela, u utakmicama sa njima treba dobro razmisliti King kome će dozvoliti da postigne pogodak. Ipak, treba se King opredjeliti za Maxija pa da im ga naredne sezone prodamo za 10 - tak miliona funti.
Ovako o sezoni još je rano pričati, mi treći vi četvrti, ostalo je još samo 35 kola do kraja. U međuvremenu, svi ćemo se smijati Arsenalu i diviti se Papetu
Što se tiče ovako međusobnih duela, u utakmicama sa njima treba dobro razmisliti King kome će dozvoliti da postigne pogodak. Ipak, treba se King opredjeliti za Maxija pa da im ga naredne sezone prodamo za 10 - tak miliona funti.
Ovako o sezoni još je rano pričati, mi treći vi četvrti, ostalo je još samo 35 kola do kraja. U međuvremenu, svi ćemo se smijati Arsenalu i diviti se Papetu

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Vidi se da si ogranicen momak!Rizah je napisao/la:Samo se nadam da ovo nije sezona u kojoj mi trebamo da vratimo 6 bodova Chelsiju, nadam se da je vrijeme njima 6 nama 6 bodova prošlo.

Jedan je Joye Barton!
C'MON CHELSEA!
C'MON CHELSEA!
Gerrard se vraća protiv Tottenhama
Kapetan Liverpoola Steven Gerrard spreman je za povratak natjecateljskom nogometu nakon petomjesečne pauze uvjetovane ozljedom prepona...
Gerrard je izvan pogona ožujka, nakon čega je podvrgnut operativnom zahvatu kako bi se sanirao problem koji ga je mučio neko vrijeme. No, sada se vratio individualnim treninzima, a momčadskim bi se trebao priključiti sljedećeg tjedna.
- Trebao bi se vratiti momčadskim treninzima sljedećeg četvrtka ili petka. Neću zaigrati protiv Stokea sljedeće subote, ali nadam se da bih mogao protiv Tottenhama – rekao je 31-godišnji engleski veznjak aludirajući na utakmicu 5. premierligaškog kola koja je na rasporedu 18. rujna.
- Prošlo je već pet mjeseci otkako sam operiran. Dobro sam se odmorio, a sada sam nabrijan i spreman za igru. Vratit ću se jači i gladniji nego ikad. Igranje mi je tako nedostajalo.
Kapetan Liverpoola Steven Gerrard spreman je za povratak natjecateljskom nogometu nakon petomjesečne pauze uvjetovane ozljedom prepona...
Gerrard je izvan pogona ožujka, nakon čega je podvrgnut operativnom zahvatu kako bi se sanirao problem koji ga je mučio neko vrijeme. No, sada se vratio individualnim treninzima, a momčadskim bi se trebao priključiti sljedećeg tjedna.
- Trebao bi se vratiti momčadskim treninzima sljedećeg četvrtka ili petka. Neću zaigrati protiv Stokea sljedeće subote, ali nadam se da bih mogao protiv Tottenhama – rekao je 31-godišnji engleski veznjak aludirajući na utakmicu 5. premierligaškog kola koja je na rasporedu 18. rujna.
- Prošlo je već pet mjeseci otkako sam operiran. Dobro sam se odmorio, a sada sam nabrijan i spreman za igru. Vratit ću se jači i gladniji nego ikad. Igranje mi je tako nedostajalo.
IO SONO INTERISTA
Maxi u januaru prelazi u Chelsea za 20 miliona funtiRizah je napisao/la:Samo se nadam da ovo nije sezona u kojoj mi trebamo da vratimo 6 bodova Chelsiju, nadam se da je vrijeme njima 6 nama 6 bodova prošlo.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.