Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BH Patriot
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la BH Patriot » 03 sep 2011, 09:41

Harisu je zaista dobro u Izraelu, ali on ima kvalitetu za Lige 5. Nalazi se u odličnoj formi i nadam se da će ovako i nastaviti, vrlo značajan igrač u našoj reprezentaciji. Pred njim su još velike godine igračke karijere, nadam se da će imati velikih uspjeha.
Livin' La Vida Loca ;)

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 03 sep 2011, 10:30

Ali kakva samo reakcija Medunjanina kod gola :o ,vecina igraca bi pucalo svom snagom u guzvu,nekog bi napucalo i lopta bi se odbila do centra,dok je Medunjanin to fino ciljano,lagano pospremio u mrezu,jer u onakvim situacijama je najvaznije pogoditi gol,golman je prakticno nemocan ;) 8-)

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 03 sep 2011, 10:32

H.I.M je napisao/la:Ali kakva samo reakcija Medunjanina kod gola :o ,vecina igraca bi pucalo svom snagom u guzvu,nekog bi napucalo i lopta bi se odbila do centra,dok je Medunjanin to fino ciljano,lagano pospremio u mrezu,jer u onakvim situacijama je najvaznije pogoditi gol,golman je prakticno nemocan ;) 8-)
isti robben kad je Man Unitedu :D
>>No body likes us but we dont care<<

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 sep 2011, 10:48

Napis'o sam prije mjesec dana - NAŠ NAJBOLJI VEZNI IGRAČ! :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 03 sep 2011, 10:55

Po meni je najbolji jučer bio.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 03 sep 2011, 11:07

Red je da Hare napusti Tel Aviv.Dosadasnjim partijama je po meni trebao se kupiti u veci klub.Neka dođe na otok.
Chelsea F.C.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 sep 2011, 11:14

Onaj gol, ne da je golcina, nego nemam naziva za onu majstoriju :mrgreen: . Stvarno, genijalan igrac, i kao sto Monolog rece, nas najbolji vezni igrac. Uprkos tome sto igra u slabijem klubu nego ostali, ali jednostavno, briljantan je u reprezentaciji.

Elmar78430
Kontakt:

Post Postao/la Elmar78430 » 03 sep 2011, 11:36

Blue_He4rt je napisao/la:Red je da Hare napusti Tel Aviv.Dosadasnjim partijama je po meni trebao se kupiti u veci klub.Neka dođe na otok.
Dobro je i tamo, meni nije bitno moze on igrati jos 100 godina u Izraelu dok on igra ovako dobro za reprezentaciju nema razloga za panike!

Jucer je bio najbolji na terenu, po meni.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 03 sep 2011, 11:41

Haris je dobar igrač,ali je spor i ima sporu predaju lopte. To se jasno vidjelo u jednoj situaciji kada je Džeko bio u punom naletu ali je Haris kasnio sa dodavanjem i Džeko je već bio u offside-u. Ali i takav je trenutno bolji od Misimovića i rame uz rame za Pjanićem.
FEDERER= KLOC

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2011, 11:43

Iker C je napisao/la:Haris je dobar igrač,ali je spor i ima sporu predaju lopte. To se jasno vidjelo u jednoj situaciji kada je Džeko bio u punom naletu ali je Haris kasnio sa dodavanjem i Džeko je već bio u offside-u. Ali i takav je trenutno bolji od Misimovića i rame uz rame za Pjanićem.
Teren je bio izuzetno loš, tako da je kontrola lopte bila veoma otežana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 sep 2011, 15:52

Haris je meni veom blizu da bude najbolji dio ovog tima. Za dlaku bolji od Pjanica i Lulica. Kljucni igrac !
Kako je samo odigrao sjajno juce na svojoj neprirodoj poziciji ! Druga stvar nas najbolji strijelac trenutno sa par kljucnih golova !!!!!!! Covjek je sa svojim fudbalskim kvalitetima i hladnocom na terenu predodredjen za kapitena. Cekajte samo da ga kupi netko od velikih timova !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 03 sep 2011, 15:58

kimbo je napisao/la:Haris je meni veom blizu da bude najbolji dio ovog tima. Za dlaku bolji od Pjanica i Lulica. Kljucni igrac !
Kako je samo odigrao sjajno juce na svojoj neprirodoj poziciji ! Druga stvar nas najbolji strijelac trenutno sa par kljucnih golova !!!!!!! Covjek je sa svojim fudbalskim kvalitetima i hladnocom na terenu predodredjen za kapitena. Cekajte samo da ga kupi netko od velikih timova !!!
Od Lulica ? pa neznam kad je kod nas Lulic igrao lijevog veznog pa da pokaze svoje mogucnosti ??

Medo je klasa al mi odma jednog dizemo drugog omalovazavamo, nevalja to Pjanic je klasa nije dzaba u Romi a Hare u izraelu ;) i slicno .... Hare tu je mozda dole i bolje daje sve za reprezentaciju nebil se pokazao to nam treba nekaga jos u Tel Avivu ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 sep 2011, 15:59

Pjanić je sigurno bolji igrač od njega, al' je Medunjanin u našoj reprezentaciji neprikosnoven. Usuđujem se reći da jedini uz Džeka i Spahića ima zagarantovano mjesto (s tim da ovaj dvojac nema konkurenciju, dok je Medunjanin svoju konkurenciju davno prešiš'o).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 sep 2011, 16:20

@SemPer_fi
Citam tvoj post i ne znam sta zelis da kazes iskreno :D :D . Meni je Pjanic kao sin drag i odakle ti to da Pjanica crnim samo zato sto sam pohvalio Medu.
Ono sto mozda ne kontas da sam htio da kazem je da Medo ima jednostavno neki mentallni pondus i intelginciju na koju puno raje ne obraca paznju izgleda. Znaci one sitne odluke kojih ima milion :kada potrcati , kada stati, kako i gdje se postaviti , kako kontrolisati ritam cijele igre (svih 10 igraca). Sistem toplo hladno , to smo sinoc imali a to Medo diktira fantasticno pogotovo kada igra na zadnjem veznom.

Pjanicu to fali , doduseon ima neke druge strasne karakteristike. Recimo onaj zuti sinoc Medo tesko da bi dobio.

@Monolog
Slazems se a mozd cak vidimo u Zenici da nam je Medo i bitniji od Spahica. Medo i Pjana su meni kao Xavi i Igniesta svaki fantastican na svoj nacin.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 sep 2011, 02:46

Svaka cast, podsjeca me na onog starog (mladog) Medunjanina, koji je bio ogroman talenat!
Ocigledno da nije ostalo samo na talentu, covjek igra za 10!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 04 sep 2011, 12:11

Hare svaka ti cast za pogodak, moj najdrazi igrac iz repke pored Dzeke :)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 sep 2011, 16:53

Ma sta reci Medo svaka cast. Dosao je na mala vrata u repku, a sada je prakticki nezamjenjiv. Nadam se da cemo ga uskoro vidjeti u ligama petice.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 sep 2011, 09:29

Monolog je napisao/la:Napis'o sam prije mjesec dana - NAŠ NAJBOLJI VEZNI IGRAČ! :D
Monolog je napisao/la:Pjanić je sigurno bolji igrač od njega
:lol: :lol: :lol:

rekoh ja tebi da ne mijesas vino i rakiju.
iznenadih se, casti mi :lol:
medo je odlican, pjana takodjer, ali nas najbolji veznjak, a ujedno i igrac jeste sejo salihovic.
sto se tice utakmice u bjelorusiji, mora se reci da je medonjica odigrao fenomenalno.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 07 sep 2011, 17:17

Ne znam sta mu se desilo sinoc. Nigdje ga nije bilo. U zadnjih nekoliko utakmica jedan od najboljih nasih igraca, al sinoc... Poznavajuci njegove kvalitete vjerujem da je ovo samo jedna losa noc.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 sep 2011, 17:19

szlaja je napisao/la:Ne znam sta mu se desilo sinoc. Nigdje ga nije bilo. U zadnjih nekoliko utakmica jedan od najboljih nasih igraca, al sinoc... Poznavajuci njegove kvalitete vjerujem da je ovo samo jedna losa noc.
ma losa taktika pa imali smo jucer 4 MC a sto je najgore preskakali sredinu , ma didje veze al je haris jedan od boljih u repci ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kaunas, sagitarius i 31 gost.