Zagor je napisao/la:Evo jedan klip ne znam jesam li ikad bolji pogledao.
beton klip, jedan od najboljih
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Fakat je Ale najludji,posla velikog larsona u penziju,moram ga zvat na iftar za ramazan,zasluzio jebelafonte je napisao/la:Posla Ale Henkea u penziju...
Henrik Larsson To Retire After Injury Blow - Report
The veteran striker is set to hang up his boots after another serious injury...
Henrik Larsson broke a knee-cap during his last match for Helsingborg and, although medical exams indicate that he would be out of action for just eight weeks, the 37-year-old has reportedly decided to call time on his career.
"Before the injury he was 95 per cent sure he would quit football at the end of Autumn, when the league ends. Now, he says it's enough," a **** close to the player has told Sportbladet.
Larsson, who won the Champions League with Barcelona in 2006, had been linked with retirement in recent days, after his coach, Bosse Nilsson, said that he planned to quit football at the end of the season.
"He has been thinking about this matter and he told me this was going to be his last year," Nilsson said.
"Henke has had serious injuries throughout his career, but the groin problems are not that easy to heal and the recovery time is longer."
Luís Mira, Goal.com
hah,muzika sa NBA,prejakoMirza_Hordas je napisao/la:Zagor je napisao/la:Evo jedan klip ne znam jesam li ikad bolji pogledao.
beton klip, jedan od najboljih
Gerrard je napisao/la:Sutra nece biti zajebancije vjeruj mi , niko ne prica u klubu o Helsinborgu , svima u glavi je samo ova utakmica jer svjesni su da pobjedom , dizu jos vise ljude na noge , dok u slucaju kiksa pada donekle ta euforija za cetvrtak ... zato svi na sjever da pomognemo nasim momcima , i da se tebi ispuni zelja da mi do 60 minute vodimo sa 2 gola razlike , pa da priliku dobiju junioriMirza_Hordas je napisao/la:Gerrard je napisao/la:Sutra smo bez Jahovica koji ima povredu , ali svakako ga cuvaju za cetvrtak Avdic ce to da rijesi sutra !
i naravno tu je pliska....mislim da bi se trebala dati prilika juniorima, naravno ne da budu u prvoj postavi nego da uđu u igru od 60 minute
Mirza_Hordas je napisao/la:očekujem da u prvih šest kola donesemo 16 bodova tj. 6 kola - 5 pobjeda i jedan remi
dobijemo slobodu, velež, travnik i laktaše na koševu, olimpik igra na grbavici isto ga dobijemo i od modriče izvučemo bod....mislim da bi bilo ovo realno i bilo bi dobro da se izdvojimo na samom početku prvenstva od ostalih timova
miky_hz je napisao/la:Ma dabogdo pokrepat ce ovi nasi nakon ove sedmice koja je pred nama,jos ako prodju dalje,to ce se odrazit na ligu nigdje nas nece biti...jbg realno klupa nam je previse tanka da bi pucali na svim frontovima,ovi ce vuci dokle mogu,a bogami mislim da se za nesto vise mora imati najmanje 16 ravnopravnih igraca koji u svakom trenutku mogu zamjeniti nekoga ko fali i slal hajd valjda ce to izaci na dobro,samo kolo po kolo lagano sutra Slobodu opalit na pocetku im odma slozit gol pa nek se onda zatvaraju...
miky_hz je napisao/la:Ma dabogdo pokrepat ce ovi nasi nakon ove sedmice koja je pred nama,jos ako prodju dalje,to ce se odrazit na ligu nigdje nas nece biti...jbg realno klupa nam je previse tanka da bi pucali na svim frontovima,ovi ce vuci dokle mogu,a bogami mislim da se za nesto vise mora imati najmanje 16 ravnopravnih igraca koji u svakom trenutku mogu zamjeniti nekoga ko fali i slal hajd valjda ce to izaci na dobro,samo kolo po kolo lagano sutra Slobodu opalit na pocetku im odma slozit gol pa nek se onda zatvaraju...
Apsolutno nisam pesimist,veliki sam optimista gledajuci ovaj pocetak,jednostavno realno gledam pucat na 3 fronta sa nekih 12-13 igraca,nemogu ni puno vece ekipe...ali eto vjerujemo u najboljeMirza_Hordas je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ma dabogdo pokrepat ce ovi nasi nakon ove sedmice koja je pred nama,jos ako prodju dalje,to ce se odrazit na ligu nigdje nas nece biti...jbg realno klupa nam je previse tanka da bi pucali na svim frontovima,ovi ce vuci dokle mogu,a bogami mislim da se za nesto vise mora imati najmanje 16 ravnopravnih igraca koji u svakom trenutku mogu zamjeniti nekoga ko fali i slal hajd valjda ce to izaci na dobro,samo kolo po kolo lagano sutra Slobodu opalit na pocetku im odma slozit gol pa nek se onda zatvaraju...
ne budi pesimistprema izjavama igrača možemo očekivati odličnu sezonu
miky_hz je napisao/la:Apsolutno nisam pesimist,veliki sam optimista gledajuci ovaj pocetak,jednostavno realno gledam pucat na 3 fronta sa nekih 12-13 igraca,nemogu ni puno vece ekipe...ali eto vjerujemo u najboljeMirza_Hordas je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ma dabogdo pokrepat ce ovi nasi nakon ove sedmice koja je pred nama,jos ako prodju dalje,to ce se odrazit na ligu nigdje nas nece biti...jbg realno klupa nam je previse tanka da bi pucali na svim frontovima,ovi ce vuci dokle mogu,a bogami mislim da se za nesto vise mora imati najmanje 16 ravnopravnih igraca koji u svakom trenutku mogu zamjeniti nekoga ko fali i slal hajd valjda ce to izaci na dobro,samo kolo po kolo lagano sutra Slobodu opalit na pocetku im odma slozit gol pa nek se onda zatvaraju...
ne budi pesimistprema izjavama igrača možemo očekivati odličnu sezonu
arnele,jesi to ti?aakiica_sa je napisao/la:Vrlo je bitno da nas dodje dosta i da se igracima na pravi nacin oduzimo za protekle uspjehe, a ujedno da ih na taj nacin motivisemo da u cetvrtak poginu i izbore povoljan rezultat!
SVI NA SJEVER!!!
jesi jesi....aakiica_sa je napisao/la:jesi to ti osmane??hahahahahhahahaha...sala.nisam...
pasa...ti si lud...ili se zezas ili si lud!!!lolo d pitar je napisao/la:jesi jesi....aakiica_sa je napisao/la:jesi to ti osmane??hahahahahhahahaha...sala.nisam...
vidis da te znamaakiica_sa je napisao/la: pasa...ti si lud...ili se zezas ili si lud!!!![]()
![]()
odakle si,mozda te znam??
ako zivis na malti i u blizini onda me znas,ma zbunio si se ti malo mescini...lolo d pitar je napisao/la:vidis da te znamaakiica_sa je napisao/la: pasa...ti si lud...ili se zezas ili si lud!!!![]()
![]()
odakle si,mozda te znam??
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 17 gostiju.