Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dalix
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin

Post Postao/la Dalix » 03 sep 2011, 12:42

Mislio sam Kosevo veliko i moderno, u centru Sarajeva pa kontam tamo je najbolje no vidio sam da na BP bolje odigramo nego sto na Kosevu pa zato kazem ZENICA.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 03 sep 2011, 12:57

Ja sam iz Zenice i nemam nista protiv da repka igra i negdje drugo. Pratio sam repku cesto u Sarajevu.
Ali moram reci da je Zenica definitvno najbolja, ne samo zbog stadiona koji se apsolutno nemoze mjeriti sa Kosevom. Posto je puno moderniji i ljepsi nego i zbog samoga grada.
Sarajevo jeste nas glavni grad i pravo je lijep, ali nema tog naboja pred utakmicu postoje je veliki. Stadion se nalazi daleko od centra i onda se to nekako sve razlije. Jedni navijaci su na carsiji, drugi su krenuli vec prema stadionu, drugi su u autima. Posto je Zenica manja, stadion se nalazi u samom centru pa se stvori je neka posebna atmosfera i naboj. U blizini stadiona su 3 hotela gdje obadvije repke budu, navijaci i novinari. Sve se dogadza u tom malom krugu i daje naki poseban smek. I zato definitvno Zenica!!!! Usotalom igraci su se sami odlucili za Zenicu jer im najvise godi.
Jos kada bude na proljece zavrsen dom reprezentacije u Zenici , repka ce imati perfektne uslove.
Aerodrom je 70Km udaljen, sa Sarajevom povezani autoputom pa zar moze bolje.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 03 sep 2011, 13:12

Stvarno neznam što mi ovo treba ali:

zašto reprezentacija nebi odigrala makar koju prijateljsku utakmicu u Banjaluci?
YNWA!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 03 sep 2011, 13:27

HOPLIT je napisao/la:Stvarno neznam što mi ovo treba ali:

zašto reprezentacija nebi odigrala makar koju prijateljsku utakmicu u Banjaluci?
Vjerovatno zato sto vecina Banja Lucana to ne zeli. Uostalom nisu nikada ni trazili da repka kod njih igra.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 sep 2011, 13:29

moj je san da repka zaigra na aBd nekad sredjenoj grbavici

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 03 sep 2011, 13:32

cala je napisao/la:moj je san da repka zaigra na aBd nekad sredjenoj grbavici
San koji ce se aBd ostvariti, definitivno najbolja lokacija, glavni grad, sjajna atmosfera...SVE !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2011, 13:34

cala je napisao/la:moj je san da repka zaigra na aBd nekad sredjenoj grbavici
Ako Bog da ako se ikada izgradi, ali kako stvari stoje tesko da ce ikada. :mrgreen:

Zasto ne i da nekada zaigra na stadionu u Banja Luci ili bi to Dodik zabranio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 03 sep 2011, 13:38

dinoze je napisao/la:

Vjerovatno zato sto vecina Banja Lucana to ne zeli. Uostalom nisu nikada ni trazili da repka kod njih igra.
Ma kakve veze ima ko je šta tražio, sigurno ima dovoljno ljudi iz BL i okruženja koji bi takvoj utakmici rado prisustvovali, oni koje ne zanima ne moraju, normalna stvar. Ne znam, samo razmišljam.
YNWA!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 03 sep 2011, 13:42

HOPLIT je napisao/la:
dinoze je napisao/la:

Ma kakve veze ima ko je šta tražio, sigurno ima dovoljno ljudi iz BL i okruženja koji bi takvoj utakmici rado prisustvovali, oni koje ne zanima ne moraju, normalna stvar. Ne znam, samo razmišljam.

Ma izbili bi neredi bezveze, a to niko ne zeli.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 03 sep 2011, 13:48

dinoze je napisao/la:Ja sam iz Zenice i nemam nista protiv da repka igra i negdje drugo. Pratio sam repku cesto u Sarajevu.
Ali moram reci da je Zenica definitvno najbolja, ne samo zbog stadiona koji se apsolutno nemoze mjeriti sa Kosevom. Posto je puno moderniji i ljepsi nego i zbog samoga grada.
Sarajevo jeste nas glavni grad i pravo je lijep, ali nema tog naboja pred utakmicu postoje je veliki. Stadion se nalazi daleko od centra i onda se to nekako sve razlije. Jedni navijaci su na carsiji, drugi su krenuli vec prema stadionu, drugi su u autima. Posto je Zenica manja, stadion se nalazi u samom centru pa se stvori je neka posebna atmosfera i naboj. U blizini stadiona su 3 hotela gdje obadvije repke budu, navijaci i novinari. Sve se dogadza u tom malom krugu i daje naki poseban smek. I zato definitvno Zenica!!!! Usotalom igraci su se sami odlucili za Zenicu jer im najvise godi.
Jos kada bude na proljece zavrsen dom reprezentacije u Zenici , repka ce imati perfektne uslove.
Aerodrom je 70Km udaljen, sa Sarajevom povezani autoputom pa zar moze bolje.
Svaka čast za post!!!! Meni je Sarajevo iznimno drago i prelijepo mi je otići u Sarajevo.... Ali mislim da ima nešto u tome kad repka igra na B.P., nezz šta ali je taj dan čitav grad u znaku utakmice, možda i zbog ovoga što si ti naveo ili zato što ja živim u Zenici.... Nezz, ali ima ono nešto kada repka igra u Zenici....

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 03 sep 2011, 13:48

Vi ste izgleda zaboravili kup utakmice Sarajva i Banja Luke u Banja Luci i zvidanje himni BiH.
Mi smo 95te halili 49% zemlje. BiH ce zaigrati u Banja Luci najranije za 150-250 godina a mozda ni tada.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 sep 2011, 13:49

Ne znam da li se salis ili mislis ozbiljno ali ja, na primjer, bih isto to volio. Samo da ovi iz Borca ili neko iz gradske uprave malo ispita teren i da vidi raspolozenje raje. Mislim da bi to bilo dosta dobro,a i stadion je pravo fin.
O zblizavanju raje i sredjivanju odnosa da ne pricam...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 03 sep 2011, 13:58

neroazzuro je napisao/la:

Ne znam da li se salis ili mislis ozbiljno ali ja, na primjer, bih isto to volio. Samo da ovi iz Borca ili neko iz gradske uprave malo ispita teren i da vidi raspolozenje raje. Mislim da bi to bilo dosta dobro,a i stadion je pravo fin.
O zblizavanju raje i sredjivanju odnosa da ne pricam...
Ozbiljno mislim. Sve što bi bilo potrebno da to bude jedna normalna utakmica je da oni koje to ne zanima dogadjaj zaobidju. Ja sam takav čovjek da se onim što me ne zanima i nebavim, ne vidim razloga zašto se svi ne bi tako ponašali. Zapravo mislim da organizacija takve utakmice i nije toliko podvig koliko se to možda čini. U svakom slučaju nikad nećemo znati ako se neproba.
YNWA!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 03 sep 2011, 14:02

Vjerovatno bi to ovako isplao, ovi iz federacije bi dosli i pogledali utakmicu. Bilo bi par ceka potom neredi na ulicama Banja Luke, kada se sve smiri ovi iz Federacije odose, a najebali bi ljudi koji su se odlucili za povratak u Banja Luku i koji tu zive. Treba malo sire razmisljati, nije jos vrijeme doslo za to. Mozda ako se nekada ako Bog da plasiramo na veliko takmicenje pa da bude malo vise simpatija.

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 03 sep 2011, 14:07

ma kakva BL da nam se svijet smije da mi dodje sljam i zvizdi na himnu,nema sanse
namjerno bi dosli ovi fasistoidni papani da sabotiraju tekmu i sto ovaj momak gore navodi neredi bi bili neizbjezni jedan mini gradjanski rat, sto nam to treba :roll:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 sep 2011, 14:08

Anti NWO je napisao/la:Vi ste izgleda zaboravili kup utakmice Sarajva i Banja Luke u Banja Luci i zvidanje himni BiH.
Mi smo 95te halili 49% zemlje. BiH ce zaigrati u Banja Luci najranije za 150-250 godina a mozda ni tada.
ja vjerujem da ce prije :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 sep 2011, 14:08

Da se osramotimo pred svijetom kao u Ljubuškom da se u našoj zemlji zviždi našoj himni :oops: .

Lijepa Zenica i Bilino Polje.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 03 sep 2011, 14:11

neutralan__ je napisao/la:Da se osramotimo pred svijetom kao u Ljubuškom da se u našoj zemlji zviždi našoj himni :oops: .

Lijepa Zenica i Bilino Polje.

to ti kazem Bilino i kraj price,nije sto je moje al... 8-) 8-)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 03 sep 2011, 14:12

ja sam za Stadion Pirota u Travniku, usput trebali bi varupu dovest za dmf :D :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.