Dok smo mi svoje utakmice redovno igrali pred desetinama hiljada gledalaca, 'stariji, veliki, trofejniji, najpopularniji i sta sve ne' klub je igrao pred....ne znam jesu li i jednu tribinu imali tih godina

dzaba sve, historija je cudo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Citat iz današnjeg Avazovog Sporta:VanBasten je napisao/la:Mahalska ide otprilike da je ušao u svlačionicu nakon tekme protiv Želje i rekao igračima da on više nij epredsjednik, da će im plate svima biti znatno umanjene i kako svi koji žele da idu su slobodni neće im se praviti nikakvi problemi oko papira.DRHAUSE je napisao/la:Društvo , znam da je nevezano za temu ali pitanje za one koji su pročitali Avazov Sport od jučer je li istina da Nijaz Gracić napušta Olimpic.
To nije dobra vijest, koliko god nekom Olimpic bio loš il' ljudi mislili da je on instant, treba ga održati, možda i ne treba njima prvi tim, al' za budućnost i razvoj sporta u Sarajevu Olimpik je napravio dobre uvjete za razvoj sporta i nogometa, Otoka je fantastičan projekt za sve koji se u budućnost žele baviti nogometom, za djecu Sarajeva.avlami97 je napisao/la:Citat iz današnjeg Avazovog Sporta:VanBasten je napisao/la:Mahalska ide otprilike da je ušao u svlačionicu nakon tekme protiv Želje i rekao igračima da on više nij epredsjednik, da će im plate svima biti znatno umanjene i kako svi koji žele da idu su slobodni neće im se praviti nikakvi problemi oko papira.DRHAUSE je napisao/la:Društvo , znam da je nevezano za temu ali pitanje za one koji su pročitali Avazov Sport od jučer je li istina da Nijaz Gracić napušta Olimpic.
Hamdo Spahić, direktor Olimpika, nakon ostavke Nijaza Gracića - EGZISTENCIJA KLUBA JE POD VELIKIM UPITNIKOM - sigurno je da razloga ima još, ali slabe igre i rezultati su mu teško pali, kaže Spahić.
Još jedan citat iz istog teksta: Na sastanku sa igračima, nakon poraza (0:1) od Želje, rekao im je da su oni glavni krivci za njegov odlazak, jer su na startu sezone dokazali da ne mogu ispuniti njegova rezultatska očekivanja. Zato im više ne želi davati svoj novac. Puno je uložio u ovosezonska pojačanja i stvaranje ekipe za evropsku scenu, a već sada daleko od toga - za kraj kaže Spahić.
Tekst počinje riječima: Nijaz Gracić više nije predsjednik Olimpica. To je vijest koja je početkom sedmice uzburkala bh. fudbalsku javnost.
Vama je realnost borba za opstanak,da vas Gracic sad nije pustio,bili bi zadnji na tabeli sa Celikom,tako da tisuEngland je napisao/la:A ti po Borovini, kako kaže , izračunao je mogućnost nakon drugog kola tko bude prvak, a nama teško otići s tribine.Tyson je napisao/la:Samo provocirate ovdje,gledajte tabelu lige i uzivajte,Za sve dusmane SARAJEVO SAMPION![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ev još jedno upozorenje, samo za tebe!!!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:brisi zagore, upozori, reaguj dok jos mozes i VIDIS
Konkurencija nikad nije loša stvar!Dirk je napisao/la:Sta ovdje raspravljate o Olimpicu??? Meni je licno drago sto im se bahatos obila o glavu, misle glavni u gradu protiv FKS je Nizaj davao bruku para da nas dobiju lozio se na nas i sad treba da ih zalim.
Danas svi trebate doci na Kosevo ko je u mogucnosti jer Keli je to zasluzio.
Danas je igrao...Sarajlijc@ je napisao/la:Nego sta je sa Smigalovicem ljudi nigdje ga
Kakav pad u drugi plan, momak je svaku utakmicu na klupi i sigurno će dobiti šansu. Konkurencija je trenutno izuzetno velika i teško je u 5 utakmica pružiti priliku svim igračima.VanBasten je napisao/la:Danas je igrao...Sarajlijc@ je napisao/la:Nego sta je sa Smigalovicem ljudi nigdje ga
A zašto je pao u prvi plan, kriv je on sam, dok ne nauči da je jedini put ka prvoj postavi rad na treningu, a ne neki sporedni putevi, tu će i ostati! u detalje nećemo na ovom mjestu.
nije bitno.dzenan01 je napisao/la:Kakav pad u drugi plan, momak je svaku utakmicu na klupi i sigurno će dobiti šansu. Konkurencija je trenutno izuzetno velika i teško je u 5 utakmica pružiti priliku svim igračima.VanBasten je napisao/la:Danas je igrao...Sarajlijc@ je napisao/la:Nego sta je sa Smigalovicem ljudi nigdje ga
A zašto je pao u prvi plan, kriv je on sam, dok ne nauči da je jedini put ka prvoj postavi rad na treningu, a ne neki sporedni putevi, tu će i ostati! u detalje nećemo na ovom mjestu.
Ne znam o kakvim sporednim putevima pričaš?
Sarajevo - Dobrinja 10:0Adnan 1986 je napisao/la:Koliko smo igrali danas ako neko zna rez i strijelce?
Hvala puno.VanBasten je napisao/la:Sarajevo - Dobrinja 10:0Adnan 1986 je napisao/la:Koliko smo igrali danas ako neko zna rez i strijelce?
Strijelci: Peljto x5, Handzic x2, Anel Skoro, Focic, Nuhic (?)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.