covjek ne zasluzuje ovakav tretman..hvala mu kad je se odazvao onom krelcu..covjek ipak presao preko ponosa i opet dosao branit za domovinu
a onda **** susic izostavi golmana koji brani u zivotnoj formi..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pauza izmedju ovog posta i prijasnjeg je 12 minuta. Uzimajuci u obzir tvoje intelektualne i lingvisticke sposobnosti, mogu sa zadovoljstvom da konstatujem da je ovo ponocno paljenje vatre...NoName je napisao/la:Oglasio se i prvotimac Stoke-a
OVO JE DEFINITIVNO MOJE POSLJEDNJE ODAZIVANJE SUŠIĆU
Piše: A. G, Subota, 00:27
Iako je nakon veličanstvene pobjede protiv opasnog protivnika sve izgledalo sjajno, izgleda da ipak neće sve proći bez problema. Naime, odmah po završetku utakmice, dok se još nije ni smirila euforija oko pobjede, prvi golman engleskog Stokea, koji je noćašnju pobjedu odgledao sa klupe, zatražio je razgovor sa selektorom Sušićem.
Iz naših izvora saznajemo, a što je vidljivo i iz same izjave Begovića, ovaj mladi golman je bio izuzetno razočaran što se ponovo desila situacija da nije zauzeo mjesto među stativama. Kako je Begović u vrhunskoj formi, njegovo razočarenje je donekle i opravdano.
U izjavi za naš list Begović je kratko izjavio: "Da, razgovarao sam sa selektorom. Nisam zadovoljan tretmanom od strane selektora, koji je najavio da će braniti onaj koji je u najboljoj formi a i iz naših dosadašnjih razgovora sam zaključio da ću protiv Bjelorusije stajati na golu od 1. minute. Međutim, bez ikakvog obrazloženja, ponovo sam ostavljen na klupi. Ja ne želim da se bilo ko sa mnom poigrava, te se ubuduće sigurno neću odazivati pozivu selektora, makar dok je u pitanju Sušić".
Nadalje, Asmir nam objašnjava razloge zašto se odazvao ovom pozivu, iako je najavljivao suprotno: "Od mojih prijatelja i rodbine sam dobio informacije da me u BiH prate i vole, da su navijači odlični i iskreno, zbog njih sam tako postupio. Međutim, iako mi je žao navijača, ja se dalje ne mogu odazivati pozivima Sušića. Reprezentaciji i saigračima želim sve najbolje", zaključio je Begović.
Ostaje da vidimo da li će ova situacija uzrokovati neke potrese u samoj reprezentaciji, pred vrlo važan uzvrat u Zenici.
Ne mozes ti biti na mojoj strani cak i onda kad mislis da jesi.Ne vjerujem ti vala i da za mlijeko da kazes da je zuto.Dylan Dog je napisao/la:Jbmu,jest mi cudno sto se po ovom pitanju razilazim u misljenju sa osobama s kojima se uglavnom slazem,Cartman,Monolog itd![]()
Ja volim vidjeti Kenana medju stativama,i sad mi neugodno biti na istoj strani sa Haretom
Zasto sam prevrtljiv,ne vjerujem da sam ikada spadao u "pljuvace",uvijek sam znao naci i pokoju lijepu rijec za Susicaharishp je napisao/la:Ne mozes ti biti na mojoj strani cak i onda kad mislis da jesi.Ne vjerujem ti vala i da za mlijeko da kazes da je zuto.Dylan Dog je napisao/la:Jbmu,jest mi cudno sto se po ovom pitanju razilazim u misljenju sa osobama s kojima se uglavnom slazem,Cartman,Monolog itd![]()
Ja volim vidjeti Kenana medju stativama,i sad mi neugodno biti na istoj strani sa HaretomPrevrtljiv si haman gore od Begsona.
Kod Begsona je problem sto se previse nasrao prije hale.I Mudonja je to cinio,al mu nebi mrsko da halu na vrijeme pocisti.Ovaj ni djoger cestito nije uzeo a kamoli pocistio.
Nisi ti za Hasagica, ti si kontra svih !DRHAUSE je napisao/la:I ja sam za Hasagića.
Kratko i jasnoharishp je napisao/la: Kod Begsona je problem sto se previse nasrao prije hale.I Mudonja je to cinio,al mu nebi mrsko da halu na vrijeme pocisti.Ovaj ni djoger cestito nije uzeo a kamoli pocistio.
Ja nemam ništa protiv Kene...skroz solidan goman, ali Asmir je u pravu jer je Sušić jedan kontradiktorni idiot. A i ti razmisli malo sa ovom svojom izjavom, jer ja neću da gledam Šehića na golu kada Kenana opet uhvati diskushernija koju ima...zato nemojte da serete beze!VanBasten je napisao/la:Nek' mu je sasrećom.
Tako je.Arogantni je napisao/la:Dok god Hasagic bude mogao braniti on zasluzuje biti broj 1.... A razlog je jasan-njegov patriotizam...
ZA repku se ne brani da se negdje proguras kao Begovic vec se za repku brani iz casti i domoljublja kao sto to radi Hasagic...
Asmir, niti bilo koji drugi igrač, u ovom slučaju ne može nikako biti u pravu. Selektor selektuje, na igračima je da se povinuju odluci. Kraj priče.Necromacer je napisao/la:Ja nemam ništa protiv Kene...skroz solidan goman, ali Asmir je u pravu jer je Sušić jedan kontradiktorni idiot. A i ti razmisli malo sa ovom svojom izjavom, jer ja neću da gledam Šehića na golu kada Kenana opet uhvati diskushernija koju ima...zato nemojte da serete beze!VanBasten je napisao/la:Nek' mu je sasrećom.
U ovom slučaju tj. fudbalskoj igri, patriotizam umire kada se sudari sa kvalitetom. Istina tako je u svim normalnim zemljama no mi smo još jednom pokazali da smo u svemu iznimka.Arogantni je napisao/la:Dok god Hasagic bude mogao braniti on zasluzuje biti broj 1.... A razlog je jasan-njegov patriotizam...
ZA repku se ne brani da se negdje proguras kao Begovic vec se za repku brani iz casti i domoljublja kao sto to radi Hasagic...
Ja napisa da se za repku igra iz casti i domoljublja a Begovic to ne radi jer se nije odazvao par puta... A nesto mi nije jasno na osnovu cega vi tvrdite da bi Begovic bio bolji golman od Hasagica.... Ne znam koje je to Hasagic pravio greske u svim dosad utakmicama kojima je branio a da ih Begovic nebi pravio... I da, znas kada bi Begovic branio u najjacoj Ligi da je kao Hasagic krenuo od 0 tj. iz nase lige... NIKAD A jos mu je veliki + sto tada nije bio Bosanac vec Kanadjanin koji je zivio u Engleskoj... A znamo kako nas tretiraju vani...Alucard je napisao/la:U ovom slučaju tj. fudbalskoj igri, patriotizam umire kada se sudari sa kvalitetom. Istina tako je u svim normalnim zemljama no mi smo još jednom pokazali da smo u svemu iznimka.Arogantni je napisao/la:Dok god Hasagic bude mogao braniti on zasluzuje biti broj 1.... A razlog je jasan-njegov patriotizam...
Begović se nema šta da gura preko repke, on je već na najjačoj pozornici gdje ima najveću gledanost i gdje se za kvalitet mari. Sam će svojim igrama napredovati još više.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, kakarut, Lekqqq1921 i 45 gostiju.