Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 sep 2011, 01:56

ja se nadam da se ne zeza
covjek ne zasluzuje ovakav tretman..hvala mu kad je se odazvao onom krelcu..covjek ipak presao preko ponosa i opet dosao branit za domovinu
a onda **** susic izostavi golmana koji brani u zivotnoj formi.. :twisted:
ZZ

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 03 sep 2011, 01:58

Pf gdje ćeš sa bolan igrati sa ovakvim stvarima :o

Prve dvije rečenice prethodnog posta povlačim, zadnju ne.
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2011, 01:58

tztztz, No Name... :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 sep 2011, 02:04

NoName je napisao/la:Oglasio se i prvotimac Stoke-a
OVO JE DEFINITIVNO MOJE POSLJEDNJE ODAZIVANJE SUŠIĆU

Piše: A. G, Subota, 00:27

Iako je nakon veličanstvene pobjede protiv opasnog protivnika sve izgledalo sjajno, izgleda da ipak neće sve proći bez problema. Naime, odmah po završetku utakmice, dok se još nije ni smirila euforija oko pobjede, prvi golman engleskog Stokea, koji je noćašnju pobjedu odgledao sa klupe, zatražio je razgovor sa selektorom Sušićem.

Iz naših izvora saznajemo, a što je vidljivo i iz same izjave Begovića, ovaj mladi golman je bio izuzetno razočaran što se ponovo desila situacija da nije zauzeo mjesto među stativama. Kako je Begović u vrhunskoj formi, njegovo razočarenje je donekle i opravdano.

U izjavi za naš list Begović je kratko izjavio: "Da, razgovarao sam sa selektorom. Nisam zadovoljan tretmanom od strane selektora, koji je najavio da će braniti onaj koji je u najboljoj formi a i iz naših dosadašnjih razgovora sam zaključio da ću protiv Bjelorusije stajati na golu od 1. minute. Međutim, bez ikakvog obrazloženja, ponovo sam ostavljen na klupi. Ja ne želim da se bilo ko sa mnom poigrava, te se ubuduće sigurno neću odazivati pozivu selektora, makar dok je u pitanju Sušić".

Nadalje, Asmir nam objašnjava razloge zašto se odazvao ovom pozivu, iako je najavljivao suprotno: "Od mojih prijatelja i rodbine sam dobio informacije da me u BiH prate i vole, da su navijači odlični i iskreno, zbog njih sam tako postupio. Međutim, iako mi je žao navijača, ja se dalje ne mogu odazivati pozivima Sušića. Reprezentaciji i saigračima želim sve najbolje", zaključio je Begović.

Ostaje da vidimo da li će ova situacija uzrokovati neke potrese u samoj reprezentaciji, pred vrlo važan uzvrat u Zenici.
Pauza izmedju ovog posta i prijasnjeg je 12 minuta. Uzimajuci u obzir tvoje intelektualne i lingvisticke sposobnosti, mogu sa zadovoljstvom da konstatujem da je ovo ponocno paljenje vatre... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 sep 2011, 02:06

Koje su kvote da ce no name završiti u Banovićima :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2011, 04:44

Jbmu,jest mi cudno sto se po ovom pitanju razilazim u misljenju sa osobama s kojima se uglavnom slazem,Cartman,Monolog itd :mrgreen:

Ja volim vidjeti Kenana medju stativama,i sad mi neugodno biti na istoj strani sa Haretom :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2011, 04:59

Dylan Dog je napisao/la:Jbmu,jest mi cudno sto se po ovom pitanju razilazim u misljenju sa osobama s kojima se uglavnom slazem,Cartman,Monolog itd :mrgreen:

Ja volim vidjeti Kenana medju stativama,i sad mi neugodno biti na istoj strani sa Haretom :lol:
Ne mozes ti biti na mojoj strani cak i onda kad mislis da jesi.Ne vjerujem ti vala i da za mlijeko da kazes da je zuto. :mrgreen: Prevrtljiv si haman gore od Begsona.
Kod Begsona je problem sto se previse nasrao prije hale.I Mudonja je to cinio,al mu nebi mrsko da halu na vrijeme pocisti.Ovaj ni djoger cestito nije uzeo a kamoli pocistio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2011, 05:21

harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Jbmu,jest mi cudno sto se po ovom pitanju razilazim u misljenju sa osobama s kojima se uglavnom slazem,Cartman,Monolog itd :mrgreen:

Ne mozes ti biti na mojoj strani cak i onda kad mislis da jesi.Ne vjerujem ti vala i da za mlijeko da kazes da je zuto. :mrgreen: Prevrtljiv si haman gore od Begsona.
Kod Begsona je problem sto se previse nasrao prije hale.I Mudonja je to cinio,al mu nebi mrsko da halu na vrijeme pocisti.Ovaj ni djoger cestito nije uzeo a kamoli pocistio.
Zasto sam prevrtljiv,ne vjerujem da sam ikada spadao u "pljuvace",uvijek sam znao naci i pokoju lijepu rijec za Susica :lol:

Ajd spomeni Hamsika :lol:

A sto se tice Begovica,i ti si mi sumljiv,naslucujem da ga i ti prizeljkujes na golu BiH,ostajem jedini zestoki fan Hasagica :(
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 03 sep 2011, 09:04

I ja sam za Hasagića. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 03 sep 2011, 10:19

DRHAUSE je napisao/la:I ja sam za Hasagića. 8-)
Nisi ti za Hasagica, ti si kontra svih !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 03 sep 2011, 11:12

harishp je napisao/la: Kod Begsona je problem sto se previse nasrao prije hale.I Mudonja je to cinio,al mu nebi mrsko da halu na vrijeme pocisti.Ovaj ni djoger cestito nije uzeo a kamoli pocistio.
Kratko i jasno
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 03 sep 2011, 11:17

VanBasten je napisao/la:Nek' mu je sasrećom.
Ja nemam ništa protiv Kene...skroz solidan goman, ali Asmir je u pravu jer je Sušić jedan kontradiktorni idiot. A i ti razmisli malo sa ovom svojom izjavom, jer ja neću da gledam Šehića na golu kada Kenana opet uhvati diskushernija koju ima...zato nemojte da serete beze!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 03 sep 2011, 11:19

Dok god Hasagic bude mogao braniti on zasluzuje biti broj 1.... A razlog je jasan-njegov patriotizam...
ZA repku se ne brani da se negdje proguras kao Begovic vec se za repku brani iz casti i domoljublja kao sto to radi Hasagic...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 03 sep 2011, 11:24

Arogantni je napisao/la:Dok god Hasagic bude mogao braniti on zasluzuje biti broj 1.... A razlog je jasan-njegov patriotizam...
ZA repku se ne brani da se negdje proguras kao Begovic vec se za repku brani iz casti i domoljublja kao sto to radi Hasagic...
Tako je. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2011, 11:27

Necromacer je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Nek' mu je sasrećom.
Ja nemam ništa protiv Kene...skroz solidan goman, ali Asmir je u pravu jer je Sušić jedan kontradiktorni idiot. A i ti razmisli malo sa ovom svojom izjavom, jer ja neću da gledam Šehića na golu kada Kenana opet uhvati diskushernija koju ima...zato nemojte da serete beze!
Asmir, niti bilo koji drugi igrač, u ovom slučaju ne može nikako biti u pravu. Selektor selektuje, na igračima je da se povinuju odluci. Kraj priče.
Uostalom, ovo je bila zajebancija, i nema potrebe za daljom diskusijom na ovu temu.

Begović će ako Bog da dugo biti naša jedinica, baš kao što je to Keno bio.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 sep 2011, 11:28

onda od nas nikad ozbiljne reprezentacije, kao sto vec napisah , kad je jedan Raul mogao na klupu kad su dosli bolji, moze vala i Hasagic.

momak jeste zaduzio, jedan od top 5 svih vremena po igrama u reprezentaciji, ali moraju igrati najbolji a ne ko je najvise zaduzio ako zelimo da igramo na velikom takmicenju. Zaduzio je i Miske skoro kao i Keno pa kad moze on na klupu moze i Keno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 03 sep 2011, 11:30

Pa ko kaze da do sad ne bi bio jedinica da je redovno dolazio ??????
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 sep 2011, 11:36

jest naso idealno vrijeme za taj "razgovor"... odlicna pobjeda s kojom smo jednom nogom u barazu i on odmah poslije tekme uhvatio kukat'.. ovo ako je istina ne mora ni dolazit' pa makar bolji od ikera bio.. ja sam bio siguran da ce mu pape pruziti sansu u utorak.. poslije ovoga ne znam fakat vise..
ser del barça es el millor que hi ha !

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 03 sep 2011, 11:58

Arogantni je napisao/la:Dok god Hasagic bude mogao braniti on zasluzuje biti broj 1.... A razlog je jasan-njegov patriotizam...
U ovom slučaju tj. fudbalskoj igri, patriotizam umire kada se sudari sa kvalitetom. Istina tako je u svim normalnim zemljama no mi smo još jednom pokazali da smo u svemu iznimka.

Begović se nema šta da gura preko repke, on je već na najjačoj pozornici gdje ima najveću gledanost i gdje se za kvalitet mari. Sam će svojim igrama napredovati još više.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 03 sep 2011, 12:05

Alucard je napisao/la:
U ovom slučaju tj. fudbalskoj igri, patriotizam umire kada se sudari sa kvalitetom. Istina tako je u svim normalnim zemljama no mi smo još jednom pokazali da smo u svemu iznimka.

Begović se nema šta da gura preko repke, on je već na najjačoj pozornici gdje ima najveću gledanost i gdje se za kvalitet mari. Sam će svojim igrama napredovati još više.
Ja napisa da se za repku igra iz casti i domoljublja a Begovic to ne radi jer se nije odazvao par puta... A nesto mi nije jasno na osnovu cega vi tvrdite da bi Begovic bio bolji golman od Hasagica.... Ne znam koje je to Hasagic pravio greske u svim dosad utakmicama kojima je branio a da ih Begovic nebi pravio... I da, znas kada bi Begovic branio u najjacoj Ligi da je kao Hasagic krenuo od 0 tj. iz nase lige... NIKAD A jos mu je veliki + sto tada nije bio Bosanac vec Kanadjanin koji je zivio u Engleskoj... A znamo kako nas tretiraju vani...

HASAGIC br. 1 dok god bude mogao braniti...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Majestic-12 [Bot], Miske01, Normus90, xinxee i 35 gostiju.