Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la Carlo » 27 avg 2011, 15:06

FCUM je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
FCUM je napisao/la:we all hate leeds scum ! osveta se spremaaaa :twisted:
padobranac, jesi ti dobar? ne razumijem zašto ovdje dolaziš s tim riječima. treba te permamentno odstraniti.
je li te ko sta pitao ?
ohladi, zar ti je to jedino što imaš reći? prethodno, tebe niko nije provocirao pa da moraš ovdje da se iskaljuješ. treba stati u kraj ovim provokacijama.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 avg 2011, 15:13

je li te ko sta pitao ?[/quote]
ohladi, zar ti je to jedino što imaš reći? prethodno, tebe niko nije provocirao pa da moraš ovdje da se iskaljuješ. treba stati u kraj ovim provokacijama.[/quote]

ovo je klasicno navijacko prepucavanja niti sam kome majku opsovao,vjeru itd,a ti se pravi pametan nekom drugom,cao cao vozdrica ;)
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 avg 2011, 15:16

Smudge@Yorkshire je napisao/la:Taman na vrijeme za novu pobjedu, čini mi se da ste počeli da zaboravljate 3. januar... 8-)
Polako drug. Pustimo da dan utakmice da odgovor na to pitanje.
Ko se zadnji smije...

P.S: Nemoj mi samo onu najsporije konta. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 27 avg 2011, 16:55

Vodimo 1-0 protiv Ipswicha u prvom poluvremenu. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrom igrom u nastavku.

U Carling cupu kao što ste pisali, igramo protiv Manchestera :D Ono što sam priželjkivao upravo se desilo, i nadam se ponavljanju trećeg januara :D Biće teže igrati kući, a po iskustvima Arsenala i Tottenhama to mogu ustvrditi, jer smo u oba navrata potpuno nadigrani na Ellandu, nego na gostovanjima. Jednostavno je tu veći pritisak naših navijača, gosti ne napadaju konstantno i nema većeg prostora za kontre. No vidjećemo šta će biti, a u svakom slučaju na tribinama ćemo ih nagazit :D Kao na Old Traffordu kada su počeli napuštati stadion prije isteka 90. minute:

[youtube][/youtube]
Side before self

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 avg 2011, 17:03

mexy_whites je napisao/la:Vodimo 1-0 protiv Ipswicha u prvom poluvremenu. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrom igrom u nastavku.

U Carling cupu kao što ste pisali, igramo protiv Manchestera :D Ono što sam priželjkivao upravo se desilo, i nadam se ponavljanju trećeg januara :D Biće teže igrati kući, a po iskustvima Arsenala i Tottenhama to mogu ustvrditi, jer smo u oba navrata potpuno nadigrani na Ellandu, nego na gostovanjima. Jednostavno je tu veći pritisak naših navijača, gosti ne napadaju konstantno i nema većeg prostora za kontre. No vidjećemo šta će biti, a u svakom slučaju na tribinama ćemo ih nagazit :D Kao na Old Traffordu kada su počeli napuštati stadion prije isteka 90. minute:

[youtube][/youtube]

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 avg 2011, 17:06

Da i ja kažem:

We all hate Leeds SCUM
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 27 avg 2011, 17:39

1-1 i imamo crveni karton od početka drugog poluvremena. Još je Ipswich zabio golčinu :S Stvarno nemamo sreće ove sezone.
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 27 avg 2011, 17:51

2-1 u 90. minuti.....laganani Graysone, brani se ti odmah nakon crvenog kartona debilu jedan. Uvodiš Nuneza u 90. svaka ti čast majstore.
Side before self

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 avg 2011, 18:00

mexy_whites je napisao/la:2-1 u 90. minuti.....laganani Graysone, brani se ti odmah nakon crvenog kartona debilu jedan. Uvodiš Nuneza u 90. svaka ti čast majstore.
gdje si gledao tekmu ?

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 27 avg 2011, 18:26

Slušam na radiu, kad nema na tv. A na Tv bude jedino ako Sky ili BBC uzimaju. To je nekih 10, 15 tekmi godišnje.

Loš start sezone definitivno. Nadam se makar jednom pojačanju do kraja prelaznog roka i ostanku Gradela. Sljedeća tekma je tek za 15 dana. MOT
Side before self

Skeja888
Kontakt:

Post Postao/la Skeja888 » 27 avg 2011, 18:59

Nije dobro :x
We Are Leeds

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 31 avg 2011, 00:21

Gradel odlazi u St. Etienne. Sve više mi je žao Leeds Uniteda, nekad velikog kluba. Rečenica da niko nije veći od Leedsa, postaje apsurd. Bates je izgleda veći.

Samo se nadam da će 10.09.2011. protiv Crystal Palacea biti još više navijača na protestu. MOT
Side before self

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2011, 09:00

Što ga ne prodaste Sochaux-u? :x

Ovako ste syebali i sebe, a i Newcastle. :x Da je otiš'o u Sochaux, u tom slučaju bi Maiga preš'o na St. James Park. Al' eto, Gradonja ode u St. Etienne, tako da...

Btw, ovo dovoljno govori o ambicioznosti. Kao da se ni ove godine ne planira ući u Premiership (ne znam zašto, svi znamo koliko je Leedsu prošle godine nedostajalo). No, ko zna, možda nas/me na kraju godinu demantuju?! :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 31 avg 2011, 14:57

Monolog je napisao/la:Što ga ne prodaste Sochaux-u? :x

Ovako ste syebali i sebe, a i Newcastle. :x Da je otiš'o u Sochaux, u tom slučaju bi Maiga preš'o na St. James Park. Al' eto, Gradonja ode u St. Etienne, tako da...

Btw, ovo dovoljno govori o ambicioznosti. Kao da se ni ove godine ne planira ući u Premiership (ne znam zašto, svi znamo koliko je Leedsu prošle godine nedostajalo). No, ko zna, možda nas/me na kraju godinu demantuju?! :D
Ma Bates je totalno neambiciozan. Ja sam prvo pročitao da je Sochaux klub u koji će preći i da je Maiga već vaš, ali u zadnji trenutak je uletio St. Etienne. Uglavnom, ne krivim igrača ovaj put, želim mu svu sreću, jer Leeds mu nije ni ponudio novi ugovor, što znači da je Bates želio uzeti pare.

Nunez je zamjena za njegovu poziciju i zaista je sjajan igrač, ali nije u tome fazon. Fazon je što je cigan dobio oko 5 milona za transfer, a danas neće nikoga dovesti. Vjerovatnoća za to je 99%.
Side before self

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 03 sep 2011, 10:05

Mislim da od ove sezone nažalost ništa od ulaska u premierligu :(
Ima jačih ekipa od vas West Ham,Leicester...
Philadelphia
Championship
............................

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 03 sep 2011, 14:42

tih 5M ide Batesu jeli tako :lol: a likovi i dalje placaju ulaznice :?

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 09 sep 2011, 00:04

http://www.yorkshirepost.co.uk/sport/fo ... _1_3756724" onclick="window.open(this.href);return false;

U klub je došao finski reprezentativac Mikael Forssell. Potpisao je ugovor na jednu godinu, a došao je na free transfer. To je postala tradicija :D
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 10 sep 2011, 03:00

Leeds United - Crystal Palace, 10.09.2011, Elland Road, 16:00

slika

Nakon dvosedmične pauze, Leeds United se vraća utakmicama u Championshipu i dočekuje londonski Crystal Palace na Ellandu. Utakmica je must win, jer smo vrlo loše otvorili prvenstvo sa jednom pobjedom u pet mečeva. Glavna promjena u sastavu je prodaja najboljeg igrača od prošle sezone, Maxa Gradela. Njega će zamijeniti Ramon Nunez, a veliki dobitak je i povratak Luciana Becchia u napadačku liniju(prošle sezone najbolji strijelac kluba sa 20 golova). U odbrani će nam nedostajati Aidan White, jer je dobio crveni karton protiv Ipswicha. Takođe, Mikael Forssell, pojačanje od prije par dana, bi mogao dobiti neku minutažu na sutrašnjoj tekmi. Gosti na raspolaganju neće imati Nathaniela Clynea (foot), Kagisha Dikgacoia (hamstring), Alexa Marrowa (ankle) i Steffena Iversena. U napadu bi mogao debitirati Antonio Pedroza, pojačanje iz meksičkog Jaguaresa. Očekujem pobjedu Leedsa, mislim da smo kvalitetniji i to ćemo, nadam se, sutra i pokazati. MOT
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 10 sep 2011, 15:37

UNITED v CRYSTAL PALACE

United: Lonergan, Lees, Kisnorbo, O'Dea, Taylor, Snodgrass, Brown, Howson, Nunez, McCormack, Keogh. Subs: Rachubka, Becchio, Sam, Forssell, Bromby.

Palace: Speroni, Wright, Parr, McCarthy, Scannell, Jedinak, Zaha, Easter, Moxey, Tunchiev, Ramage. Subs: Ambrose, Murray, O'Keefe, Andrew, Price.

Referee: S Mathieson
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 10 sep 2011, 18:02

3 boda su tu......

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Belito, Brokula, Venom i 7 gostiju.