Koliko sutra dobijamo Finsku,jedva cekam da vidim kako igramo protiv reprezentacije koja nas ne moze naskakati,ja sam uvjeren da cemo barem 20 razlike dobiti

Ja htio napisati 10,ali pogrijesi,e neka ostane sad 20

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
'Kobe doin work' se zove emisijarogeRF je napisao/la:Ne bih se slozio s @nenom u vezi Parkera. Mislim da je on preiskusan igrac da bi mu se to desilo. Nisam ga gledao na ovom EP-u, malo u ovoj utakmici s Nijemcima, ali mislim da mu nema konkurencije na njegovoj poziciji, niko jos nije ni blizu njegovog kvaliteta, a gdje je jos i njegovo iskustvo?? Calderon (inace, meni jedan od najdrazih NBA igraca) mu je mozda najblizi, ali, Parker je Parker.
P.S. Ne znam, jeste li gledali onu emisiju kad Kobe kao komentarise svoju utakmicu koju je nekad ranije igrao. I bas bila utakmica protiv Spursa (igrala se mozda tamo 2005-2006.). Sta Kobe kaze za Parkera, koliko ga jedan takav igrac cijeni i hvali, tako da, mislim da nema potrebe dalje raspravljati.
majestic24 je napisao/la:Jucer Turci izgubise najvise zahvaljujuci Preldzicu
Uzeo je sve u svoje ruke i na kraju syebo.
Prvo je 5 min do kraja pogodio jedno strasno polaganje ,a onda je pogodio 3 od 4 slobodna bacanja. Ovo 4 nije pogodio pri rezultatu 69:68 u korist Litvanije. Nakon toga ide na polaganje kroz 3 igraca litvanaca i naravno masi,a vec u sljedecem napadu gubi loptu zbog iskljucivo njegove greske.
Uglavnom da skratim,kad se lomila utakmica,uzeo je stvari u svoje ruke i PROMASIO.
Bio je preiskusan i prije dvije godine pa je zakop'o Francuze. Imaju vrlo loseg selektora, a plus tom selektoru je Parker nadredjeni u njegovom klubu.rogeRF je napisao/la:Ne bih se slozio s @nenom u vezi Parkera. Mislim da je on preiskusan igrac da bi mu se to desilo. Nisam ga gledao na ovom EP-u, malo u ovoj utakmici s Nijemcima, ali mislim da mu nema konkurencije na njegovoj poziciji, niko jos nije ni blizu njegovog kvaliteta, a gdje je jos i njegovo iskustvo?? Calderon (inace, meni jedan od najdrazih NBA igraca) mu je mozda najblizi, ali, Parker je Parker.
P.S. Ne znam, jeste li gledali onu emisiju kad Kobe kao komentarise svoju utakmicu koju je nekad ranije igrao. I bas bila utakmica protiv Spursa (igrala se mozda tamo 2005-2006.). Sta Kobe kaze za Parkera, koliko ga jedan takav igrac cijeni i hvali, tako da, mislim da nema potrebe dalje raspravljati.
Sve to stoji, Parker je vjerovatno najbolji internacionalni playmaker. Ali, dzaba sve kad u odlucujucim utakmicama nece pogurati ekipu. Ja bih uvijek dao Teodosicu prije loptu na EP nego njemu za zadnji sut, ili da kreira nesto nego Parkeru. Da se razumijemo Parker ima karijeru koju Teodosic nece stici, ali kada je potrebno pretezno zakaze za reprezentaciju.Kobe doin work' se zove emisijaveliki sam fan Spursa i volim Parkera ,jer je strasan igrac....medjutim, 'evropski' Parker i onaj u NBA-u nisu isti i zato razumijem nenu donekle....zasto? pod broj jedan sistem Spursa je strasan i ne moze se porediti sa Francuskom,te se u njemu uvijek nadje prostora da se on razigra,a da ekipa ne trpi,kao ni rezultat,pod broj dva zona je mnogo cesca na EP-u i to mu moze praviti problem,jer on nije vrhunski suter,vec onaj koji stekne dobar osjecaj kada mu udju prve 2-3 lopte i poznato je da se on tada ne moze cuvati s obzirom na strasnu brzinu i jos strasnije uglove polaganja kada se dopusti njegova pentracija(godinama najbolji pg u u poenima iz reketa u NBA-u)e sad ako ne udju te lopte,a u zoni se tesko napada kos,mogao bi da pocne da forsira i odvede ekipu u kontraritam.....e upravo tu je je jedan mali dio koji neno zaboravlja,a to je da je Parker sazrio i kao licnost i kao igrac,a tome je doprinijelo i njegove postepeno preuzimanje liderske uloge u S.A... dakle nece forsirati previse dok ijedan drugi francuski igrac pokazuje 'znake zivota' a u prilog tome ide i cinjenica da je drugi asistent EP-a
Mislis da ce to biti bas tako lagano Srbima uzeti Francuze?neno#4 je napisao/la:Sve to stoji, Parker je vjerovatno najbolji internacionalni playmaker. Ali, dzaba sve kad u odlucujucim utakmicama nece pogurati ekipu. Ja bih uvijek dao Teodosicu prije loptu na EP nego njemu za zadnji sut, ili da kreira nesto nego Parkeru. Da se razumijemo Parker ima karijeru koju Teodosic nece stici, ali kada je potrebno pretezno zakaze za reprezentaciju.Kobe doin work' se zove emisijaveliki sam fan Spursa i volim Parkera ,jer je strasan igrac....medjutim, 'evropski' Parker i onaj u NBA-u nisu isti i zato razumijem nenu donekle....zasto? pod broj jedan sistem Spursa je strasan i ne moze se porediti sa Francuskom,te se u njemu uvijek nadje prostora da se on razigra,a da ekipa ne trpi,kao ni rezultat,pod broj dva zona je mnogo cesca na EP-u i to mu moze praviti problem,jer on nije vrhunski suter,vec onaj koji stekne dobar osjecaj kada mu udju prve 2-3 lopte i poznato je da se on tada ne moze cuvati s obzirom na strasnu brzinu i jos strasnije uglove polaganja kada se dopusti njegova pentracija(godinama najbolji pg u u poenima iz reketa u NBA-u)e sad ako ne udju te lopte,a u zoni se tesko napada kos,mogao bi da pocne da forsira i odvede ekipu u kontraritam.....e upravo tu je je jedan mali dio koji neno zaboravlja,a to je da je Parker sazrio i kao licnost i kao igrac,a tome je doprinijelo i njegove postepeno preuzimanje liderske uloge u S.A... dakle nece forsirati previse dok ijedan drugi francuski igrac pokazuje 'znake zivota' a u prilog tome ide i cinjenica da je drugi asistent EP-a
Mnogo su mi tanki ovi Francuzi. Sinoc su dobili na horuk, na presing. Ali nece uvijek tako da bude. Vidjet cemo protiv Srbije, to ce da im bude prvi ozbiljan ispit. Mislim da Duda to dobija glat.
Nisu mi bas toliko tanki,dobili su puno u defanzivnom smislu(Noah)a i Batum je puno bolji nego ranijih prvenstava..Postoji ta sumnja preuzimanja odgovornosti kod Parkera,ali ona proizilazi iz cinjenice da on nikada nije bio lider,osim u utakmicama Francuske repke, u kojoj je, ranijih godina, ipak nosio to tesko breme,a nije bio dovoljno zreo za takvo nesto....Medjutim to se vec mijenja,mnogo je zreliji,a od titule sa S.A 2007 god polako preuzima lidersku ulogu,i iako je trenutni lider Ginobili,svi koji su ga gledali prosle sezone vide da on ima nesto novo u svojoj igri,a to je uvijek pronaci najbolje rjesenje za ekipu,bez srljanja i razigravanja samog sebe....neno#4 je napisao/la:Sve to stoji, Parker je vjerovatno najbolji internacionalni playmaker. Ali, dzaba sve kad u odlucujucim utakmicama nece pogurati ekipu. Ja bih uvijek dao Teodosicu prije loptu na EP nego njemu za zadnji sut, ili da kreira nesto nego Parkeru. Da se razumijemo Parker ima karijeru koju Teodosic nece stici, ali kada je potrebno pretezno zakaze za reprezentaciju.Kobe doin work' se zove emisijaveliki sam fan Spursa i volim Parkera ,jer je strasan igrac....medjutim, 'evropski' Parker i onaj u NBA-u nisu isti i zato razumijem nenu donekle....zasto? pod broj jedan sistem Spursa je strasan i ne moze se porediti sa Francuskom,te se u njemu uvijek nadje prostora da se on razigra,a da ekipa ne trpi,kao ni rezultat,pod broj dva zona je mnogo cesca na EP-u i to mu moze praviti problem,jer on nije vrhunski suter,vec onaj koji stekne dobar osjecaj kada mu udju prve 2-3 lopte i poznato je da se on tada ne moze cuvati s obzirom na strasnu brzinu i jos strasnije uglove polaganja kada se dopusti njegova pentracija(godinama najbolji pg u u poenima iz reketa u NBA-u)e sad ako ne udju te lopte,a u zoni se tesko napada kos,mogao bi da pocne da forsira i odvede ekipu u kontraritam.....e upravo tu je je jedan mali dio koji neno zaboravlja,a to je da je Parker sazrio i kao licnost i kao igrac,a tome je doprinijelo i njegove postepeno preuzimanje liderske uloge u S.A... dakle nece forsirati previse dok ijedan drugi francuski igrac pokazuje 'znake zivota' a u prilog tome ide i cinjenica da je drugi asistent EP-a
Mnogo su mi tanki ovi Francuzi. Sinoc su dobili na horuk, na presing. Ali nece uvijek tako da bude. Vidjet cemo protiv Srbije, to ce da im bude prvi ozbiljan ispit. Mislim da Duda to dobija glat.
Ne vjeruješ ti meni kad ti kažem ,da ćemo se napatiti,nego kažeš nabićemo ih 20 razlike .Dylan Dog je napisao/la:![]()
Koliko sutra dobijamo Finsku,jedva cekam da vidim kako igramo protiv reprezentacije koja nas ne moze naskakati,ja sam uvjeren da cemo barem 20 razlike dobiti
Ja htio napisati 10,ali pogrijesi,e neka ostane sad 20
Vidjet cemo. Ja mislim da ce Srbija ipak da bolji rezultat napravi od Francuza. Mozda grijesim.Mislis da ce to biti bas tako lagano Srbima uzeti Francuze?
Jeste tu Duda miljama ispred Francuskog selektora,ali ipak ja mislim da ce to Francuzi uzeti evo samo malo i zasto:
1.Teodosic osim assista ne igra nista na ovom prvenstvu,ima par ulaza ali se od njega ocekuje mnogo vise,a Parker pokazuje i izvanredne odbranbene vjestine
2.Afik Nissim je svoj brzinom probijao Srbe mal te ne kao djecu sta ce tek Parker da im radi,ako bude na jedno 70% jucerasnje partije
3.Kakva odbrana Francuske nad Dirkom koji nije mogao meda kad su ga ovi stisli,sta ce se desiti Savanovicu,da ne kazem Krsticu kojeg ce Noah strpati u dzep u odbrani
4.Srbija je do sada nadskakala protivnike jako velikom razlikom,protiv Francuza to nece bas tako ici
5.Batum bi trebao po prvi puta ici preko 20 ipak su Keselj i Bjelica dvije klase ispod
Naravno ima i Srbija svojih aduta u Tepicu i Rasicu koje ce cuvati De Colo ono ako se raspucaju to ce biti zeznuto za Francuze.Ima Srbija i sirine al Francuzima to bas i nije neki problem taj umor...
Ja što ti je drago ,eto ti kao stručnjak znaš ,eto ja kažem da imaju šta da traže i da će pobjediti u obje utakmice ,a Finska će pobjediti Makedonce (oni su nama odmogli ,ali će nam i pomoći u to nema sumnje )mnogo_smo_jaki je napisao/la:.BiH nema šta da traži sa Hrvatskom realno,sa Makedoncima isto teško.Finska neće pobjediti nikoga više.
Nakon dvije prosječne partije, mor'o je i on doći na svoje. Ovo mu je prvi put da ode na 10+ kada su poeni u pitanju. S druge strane, sve se naravno vrti oko Bo McCalebba.retro je napisao/la:Fotsis u elementu, uzimaju ovo Grci.
Bogami zajebani Makedonci ,evo i Todor pogodi tricu ,mogli bi makedonci dobiti oba favorita ove grupeMonolog je napisao/la:Nakon dvije prosječne partije, mor'o je i on doći na svoje. Ovo mu je prvi put da ode na 10+ kada su poeni u pitanju. S druge strane, sve se naravno vrti oko Bo McCalebba.retro je napisao/la:Fotsis u elementu, uzimaju ovo Grci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.