Ok, tvoje misljenje. No mislim da je suvisno nesto aludirati na fazon "utakmica bi otisla u drugom smjeru", jer smo imali terensku inicijativu dok nismo dali dva gola, ili si to mozda vec zaboravio? kada smo dali dva gola, LOGICNO je bilo da smo se povukli, zgusnuli sredinu i cekali kontre. Mislim, sta si ti ocekivao, ja ne znam... Mozda da dalje napadamo, da ganjamo gol razliku protiv tima koji je u zadnjih 12 tekmi primio 4 gola... Ono, fakat ne znam.harry_90 je napisao/la:Sa pruzenom igrom veceras nisam zadovoljan,gotovo da nista nismo ni pokazali,da nije bilo penala utakmica bi otisla u drugom smjeru,ponovo je dokazao da nema veze o ovom poslu,ljudi su nas nadigrali,htjeli vi to priznati ili ne,ko ne zeli neka pogleda jos jednom meccestitke momcima na pobjedi,a ovom zelim da ubrzo dobije nogu sa selektorske pozicije.
Da, u pravu si, nakon sto smo dali golove, nije izgledalo lijepo za oci, no nije nam gol visio osim sto je bilo malo panike pred kraj prvog. Ko ovdje ne vidi takticki dobivenu utakmicu, onda stvarno ne znam, bas ne znam sta da kazem...
Uostalom, s kime ste vi ocekivali da napadamo? Ionako je tesko igrati protiv ovakvih tvrdih ekipa, nema tu plaho leprsave igre, ljudi trce ko stoka, sve zatvaraju, i opet smo ih probijali u prvom dok smo ganjali rezultat... Kasnije je su druge stvari, kao sto rekoh, bile prioritet...
Bilo je trzavica u odbrani i nesporazuma, ali nije bilo lose kolektivne igre. Zalaganje je bilo na vrhunskom nivou i Bjelorusi nam ne bi dali go da smo igrali jos pola h. To je tako, a ti sad gledaj u kojem bi smjeru utakmica otisla i postavljaj brate razne hipoteze... Ja ti samo kazem, mi smo odigrali naprijed onoliko koliko je trebalo, dali golove jesmo sretno, ali to uopste nije bitno... Da nije bilo tih golova, stiskali bi dalje i prilika bi bilo. Cim je Lulic presao nazad, znalo se da necemo naprijed puno napraviti. Upozoravao sam na to da ce Dzeki biti tesko bez partnera u napadu, no opet je odradio lavovski dio posla...
Kazem, ko ovdje ne vidi takticku pobjedu, onda stvarno ne znam sta da mu kazem...