Safet Sušić - Pape

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la _dreamer_ » 03 sep 2011, 00:16

harry_90 je napisao/la:Sa pruzenom igrom veceras nisam zadovoljan,gotovo da nista nismo ni pokazali,da nije bilo penala utakmica bi otisla u drugom smjeru,ponovo je dokazao da nema veze o ovom poslu,ljudi su nas nadigrali,htjeli vi to priznati ili ne,ko ne zeli neka pogleda jos jednom mec ;) cestitke momcima na pobjedi,a ovom zelim da ubrzo dobije nogu sa selektorske pozicije.
Ok, tvoje misljenje. No mislim da je suvisno nesto aludirati na fazon "utakmica bi otisla u drugom smjeru", jer smo imali terensku inicijativu dok nismo dali dva gola, ili si to mozda vec zaboravio? kada smo dali dva gola, LOGICNO je bilo da smo se povukli, zgusnuli sredinu i cekali kontre. Mislim, sta si ti ocekivao, ja ne znam... Mozda da dalje napadamo, da ganjamo gol razliku protiv tima koji je u zadnjih 12 tekmi primio 4 gola... Ono, fakat ne znam.

Da, u pravu si, nakon sto smo dali golove, nije izgledalo lijepo za oci, no nije nam gol visio osim sto je bilo malo panike pred kraj prvog. Ko ovdje ne vidi takticki dobivenu utakmicu, onda stvarno ne znam, bas ne znam sta da kazem...

Uostalom, s kime ste vi ocekivali da napadamo? Ionako je tesko igrati protiv ovakvih tvrdih ekipa, nema tu plaho leprsave igre, ljudi trce ko stoka, sve zatvaraju, i opet smo ih probijali u prvom dok smo ganjali rezultat... Kasnije je su druge stvari, kao sto rekoh, bile prioritet...

Bilo je trzavica u odbrani i nesporazuma, ali nije bilo lose kolektivne igre. Zalaganje je bilo na vrhunskom nivou i Bjelorusi nam ne bi dali go da smo igrali jos pola h. To je tako, a ti sad gledaj u kojem bi smjeru utakmica otisla i postavljaj brate razne hipoteze... Ja ti samo kazem, mi smo odigrali naprijed onoliko koliko je trebalo, dali golove jesmo sretno, ali to uopste nije bitno... Da nije bilo tih golova, stiskali bi dalje i prilika bi bilo. Cim je Lulic presao nazad, znalo se da necemo naprijed puno napraviti. Upozoravao sam na to da ce Dzeki biti tesko bez partnera u napadu, no opet je odradio lavovski dio posla...

Kazem, ko ovdje ne vidi takticku pobjedu, onda stvarno ne znam sta da mu kazem...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 sep 2011, 00:19

harry_90 je napisao/la: Sta ima pametni,kakav si ?? Ja sam samo naveo ono sto ja mislim,al vidim dobrodosla vam pobjeda da malo solite pamet,i vidim da upada nepozvan,prvo malo kulture pa tek onda nekom pocni pametovat..Imas kucnog odgoja ili te nisu ucili ??
aj ti pametni nama reci kako to treba Susic da odigra da ga ti ne bi konacno kritikovao, kakva igra mora biti, kakav rezultat ...A i ti imas kucnog odgoja dok se tako ponasas, naravno tebi je ponestalo argumenata nakon sto smo pobjedili, ali na tvoju zalost jesmo..Nacekaces se mnogo da izgubimo pa da se nasladjujes
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 03 sep 2011, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2011, 00:19

Megaloman je napisao/la:
bumerang5 je napisao/la:ALO BA GLUPANI , čovjek je veceras postavio genijalnu taktiku i ostvario najsigurniju pobjedu na gostovanjima ikada ...ne moze vam se ugoditi , covjek izgubi protiv njega,dobije opet protiv njega ...zapitajte se malo
Sta znaju isfrustrirani, bubuljicavi tinejdzeri sta je fudbal. Na kompleksase ne treba obracati paznju vec se drzati one stare narodne: djukele laju a karavana prolazi.
Ja da sam Pape odmah bi se ubio ko me sokoli. Sreća je pa ne čita forum, bojim se da mu Spaha ne šapne. A ovom gore pušaču bih poručio nešto što je u suprotnosti sa pravilima foruma.

sanjaru, dosta je istine u tvom komentaru. Moja jedina primjedba je činjenica da smo igrali sa 5 igrača u sredini a da je lopta ponovo išla iz zadnje linije (izbijanje) prema Džeki. Onda nam trebaju 3 vezna igrača i 3 napadača, ako već tu sredinu nećemo koristiti. Isto tako, jedino dobro što vidim u ovoj noćašnjoj pobjedi, po pitanju taktike, jeste strpljenje i 3 defanzivna vezna, doduše, sreća je pa su golovi pali relativno rano.
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 03 sep 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 sep 2011, 00:21

harishp je napisao/la:
floyd je napisao/la:Dovoljno je pogledat na papiru gdje igraju nasi a gdje Bjelorusi. Ocekivana pobejda, s kojom selektor nema puno veze. Kao sto nece imati ni ako se plasiramo.

Nadam se da ce se dozvat i postaviti Begovica na gol.
Reci to Francuzima.
Imamo dobre igrače, solidnog selektora koji može još mnogo toga da nauči ali sa onim što ima radi oprezno i postepeno, u borbi smo opet najmanje za baraž.
S druge strane imamo korumpirane političare, razjebano stanje u državi, hiljade gladnih, bolesnih, bijednih, slabe plate, mizerne penzije, nezaposlenost alarmantnu, nesređeno stanje u svim sframa društva.
Sport je odavno na margini i fuca sa repkom bi nam trebala predstavljati svjetlo na kraju tunela, putokaz, pokaz nade u bolje sutra, bosanskohercegovački slumdogmillioner...
Ali mi smo čudan narod, i kad mu pobijediš opet si kloc, zaostao, teleći pogled, seljak iz zavidovića, papak, 'urac...
I kako da nam bude bolje sa nama ovakvima....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 sep 2011, 00:24

@dreamer

Vidi ja cijenim tvoje misljenje i ne napadam te,svako ima pravo iznijeti ono sto misli svidjalo se to nekome ili ne.

Ali problem kad izneses svoje misljenje dodju napaljeni tinejdzeri,koji su jedva docekali da pobjedimo da nekome sole pamet ;) al haj sta ces,nije im lako,zalim ih..

skyisthelimit je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Sta ima pametni,kakav si ?? Ja sam samo naveo ono sto ja mislim,al vidim dobrodosla vam pobjeda da malo solite pamet,i vidim da upada nepozvan,prvo malo kulture pa tek onda nekom pocni pametovat..Imas kucnog odgoja ili te nisu ucili ??
aj ti pametni nama reci kako to treba Susic da odigra da ga ti ne bi konacno kritikovao, kakva igra mora biti, kakav rezultat ...A i ti imas kucnog odgoja dok se tako ponasas, naravno tebi je ponestalo argumenata nakon sto smo pobjedili, ali na tvoju zalost jesmo..Nacekaces se mnogo da izgubimo pa da se nasladjujes
Ma hajde malo uzivaj veceras,ko je rekao da meni nije drago sto smo pobjedili ?? Samo sam rekao da nisam zadovoljan igrom i sta ti ovdje meni pametujes,halloo momcicu smiri se,docekao si nakon nekoliko mjeseci da pobjedimo,da bi ovdje prosipao svoju pamet.. Previse si opterecen momak,opusti se,cuj na moju zalost :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2011, 00:26

Kad si ti reprezentatovce i selektora, i sve one koji se ne slažu častio pogrdnim imenima, onda je to ok. Sad se pozivaš na lafo neku kulturu.
Ti i tvoja klapa ( za-raju, bparena, velez_mostar, velezovac) od mene apsolutno nikad, al nikad, nećete dobiti ni trunke poštovanja.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 03 sep 2011, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 03 sep 2011, 00:27

Čekamo @Za_Raju da dadne svoj komentar! :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2011, 00:28

VanBasten je napisao/la:
Kad si ti reprezentatovce i selektora, i sve one koji se ne slažu častio pogrdnim imenima, onda je to ok. Sad se pozivaš na lafo neku kulturu.
Ti i tvoja klapa ( za-raju, bparena, velez_mostar, velezovac) od mene apsolutno nikad, al nikad, nećete dobiti ni trunke poštovanja.
Šta je sa mnom? :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 sep 2011, 00:32

VanBasten je napisao/la:
Koje reprezentativce sam nazivao pogrdnim imenima ?? Za selektora jesam rekao al ovo (napredni,takticar itd..) ne vidim sta tu ima pogrdno ?? Nadji mi to gdje sam vrijedjao igrace,pa onda nesto pricaj.

Za ovo tvoje postovanje da znas sta me zaboli ne bi mi vjerovao :lol: odo se isplakat,nemam tvoje postovanje hahahha.. koja komedija od lika :mrgreen:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 sep 2011, 00:32

harry_90 je napisao/la:
Ma hajde malo uzivaj veceras,ko je rekao da meni nije drago sto smo pobjedili ?? Samo sam rekao da nisam zadovoljan igrom i sta ti ovdje meni pametujes,halloo momcicu smiri se,docekao si nakon nekoliko mjeseci da pobjedimo,da bi ovdje prosipao svoju pamet.. Previse si opterecen momak,opusti se,cuj na moju zalost :lol: :lol:
jel to broj 90 govori o tvom godistu :lol:

e sad ozbiljno, ja sam nakon svake tekme iz ovih kvalifikacija bio zadovoljan,osim na pocetku protiv francuza...Ja nisam nicim opterecen vec si to ti, opterecen si Susicem, smeta ti sta god uradi i samo se ceka bilo kakav kiks selektora za napad, ali na vasu zalost selektor ih u zadnjih nekoliko utakmica nije imao, ali naravno opet ce se naci takvi kao ti koji traze iglu u sijenu...Pa sve im smeta, da je bilo 0-5 rekli bi lose je to, da je pravi selektor bilo bi 10-0 i slicno..

Naravno i da osvojimo Euro opet bi se nasli pljuvati selektora, iz samo vama znanih razloga i nikome drugome..Ovo samo ima U Bosni :roll:
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2011, 00:33

NoName je napisao/la:
Megaloman je napisao/la:
bumerang5 je napisao/la:ALO BA GLUPANI , čovjek je veceras postavio genijalnu taktiku i ostvario najsigurniju pobjedu na gostovanjima ikada ...ne moze vam se ugoditi , covjek izgubi protiv njega,dobije opet protiv njega ...zapitajte se malo
Sta znaju isfrustrirani, bubuljicavi tinejdzeri sta je fudbal. Na kompleksase ne treba obracati paznju vec se drzati one stare narodne: djukele laju a karavana prolazi.
Ja da sam Pape odmah bi se ubio ko me sokoli. Sreća je pa ne čita forum, bojim se da mu Spaha ne šapne. A ovom gore pušaču bih poručio nešto što je u suprotnosti sa pravilima foruma.

sanjaru, dosta je istine u tvom komentaru. Moja jedina primjedba je činjenica da smo igrali sa 5 igrača u sredini a da je lopta ponovo išla iz zadnje linije (izbijanje) prema Džeki. Onda nam trebaju 3 vezna igrača i 3 napadača, ako već tu sredinu nećemo koristiti. Isto tako, jedino dobro što vidim u ovoj noćašnjoj pobjedi, po pitanju taktike, jeste strpljenje i 3 defanzivna vezna, doduše, sreća je pa su golovi pali relativno rano.
Bezimeni pa valjda i sam vidis da nam je od svih napadaca ostao bukvalno samo jedan, Dzeko.
Muslimovic bez kluba i pitaj boga kad ce ga naci sa ovakvom zeljom.
Zec u grmlju i ne planira da izlazi.
Vedi i dobar transfer propao zbog povrede.
Mozda kontas na Skoru,Adilovica,Bilbiju ili da Lazara prebacimo na tobe.
Sto se tice srece,bas nas plaho puno ganja ta stvarcica ali u mekinjama.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 sep 2011, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2011, 00:35

NoName je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Šta je sa mnom? :lol:
hehe..
Tvoje druže analize uvijek rado čitam, kao i Virtulove, Monologove, i još par insana, bojim se nekog da ne zaboravim. I ako imamo različito mišljenje o Papetu još od imenovanja.
Nije meni ba Pape svetac, nikakav automatizam nije upitanju. Pape je nebitan u cjeloj priči.
Jednostavno ljudi koji uzimaju za pravo da jebu majke, prozivaju seljakom, teletom, i čime sve ne, odnosno cjeli svoj slučaj baziraju na ad hominem napadu od mene mogu dobiti samo prijezir, i ništa drugo. I naravno, što bi amerikanci rekli, taste of their own medicine, u malo blažoj verziji.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 03 sep 2011, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2011, 00:36

"Istina je da imamo sjajnih igrača na klupi. Bio sam zadovoljan kad sam poslao pozive igračima i kada su mi se svi odazvali. Međutim, ostali smo bez igrača bez kojih ne znam kako sastaviti jaku ekipu. Bez Spahića i Pjanića ne znam kako će to izgledati. Ne znam kako će njih dvojica doživjeti da ne igraju takvu jednu utakmicu. Bez obzira na sve, možemo sastaviti jaku reprezentaciju"
U fokusu: Međutim, ostali smo bez igrača bez kojih ne znam kako sastaviti jaku ekipu
Poslije dvije rečenice: Bez obzira na sve, možemo sastaviti jaku reprezentaciju

Fino čovjek kaže: Možemo sastaviti jaku reprezentaciju, ali da on to ne zna. Ne trebate ga više braniti, priznao je!

Harise, kontam da neko napokon kaže da ne ispucavaju **** loptu iz zadnje linije prema usamljenom Edinu, ili da stavi 3 igrača naprijed.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 sep 2011, 00:38

NoName je napisao/la: Šta je sa mnom? :lol:
Ti si postedjen, jer si veceras pijan (od srece ili... :mrgreen: ).

@harry_90, ohladi malo buraz. vjeruj da je dosadno citati jedna te ista jadikovanja.
ha se ukaze nova prilika za upotrebljavanje tvojih postapalica, tipa...takticar, napredni i sl. ti izvoli.
ovo sada je pisanje uz vjetar i tjeranje nekog svog vlastitog inata.
Vom Jäger zum Gejagten

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 sep 2011, 00:39

skyisthelimit je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
jel to broj 90 govori o tvom godistu :lol:

e sad ozbiljno, ja sam nakon svake tekme iz ovih kvalifikacija bio zadovoljan,osim na pocetku protiv francuza...Ja nisam nicim opterecen vec si to ti, opterecen si Susicem, smeta ti sta god uradi i samo se ceka bilo kakav kiks selektora za napad, ali na vasu zalost selektor ih u zadnjih nekoliko utakmica nije imao, ali naravno opet ce se naci takvi kao ti koji traze iglu u sijenu...Pa sve im smeta, da je bilo 0-5 rekli bi lose je to, da je pravi selektor bilo bi 10-0 i slicno..

Naravno i da osvojimo Euro opet bi se nasli pljuvati selektora, iz samo vama znanih razloga i nikome drugome..Ovo samo ima U Bosni :roll:
Izgleda da ti mene ne shvatas,ja sam samo naveo da mi se nije svidjala igra i to je to. Ne znam sta si toliko navalio na mene,da li sam ja tebe ikad napadao zbog necega,imas svoje misljenje i to je to,osim kada me ti prvi napadnes,normalno da cu vratit ;) drago mi je zbog pobjede,ali previse smo dopustili Bjelorusiji da se razmase,a znamo kakvu ekipu imamo. Svaciji cu rad pohvaliti,pa i Susicev ako ga odradi kako treba,to sam uradio protiv Rumunije,ali stvari koje mi se ne svidjaju ja cu to reci,svidjalo se to nekome ili ne. Ako osvoji euro tad cu ga zavolit :D

@geronimo

Znas da moram malo ja ubosti :mrgreen:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2011, 00:40

Joj Papeta, on se pogubio...mislim da ne zna gdje udara od adrenalina :mrgreen:

Uzimamo ih hladno ba u Zenici.
Samo da BP bude uređeno, bar neki minimum...

@NoName igrali smo mi druže po zemlju, pogotovo u prvom poluvremenu. Nemoj zezat...Ali teren nam je malo otežavao situaciju. Ja se smijem zaklet da je teren večeras bio na nivou da bi ih natrpali u prvom poluvremenu s još kojim golom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2011, 00:45

Kamo srece da nam je ovakva svaka slaba tekma.Citajuci vjecite kriticare.
Nego manite se iz supljeg u prazno.Nalaziti manu pobijedi nad ekipom koja je cjelo vrijeme bila druga na tabeli i to jos na njihovom terenu.Definitivno moze biti samo kompleks ili napad ludila.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 sep 2011, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 sep 2011, 00:48

Hocu ofanzivu u utorak Susicu,hocu da ih natrpamo,a ne pustat ih da se razmasu pa moram se ukocit kad dodju do gola :mrgreen:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2011, 00:50

VanBasten je napisao/la:Joj Papeta, on se pogubio...mislim da ne zna gdje udara od adrenalina :mrgreen:
Eno sad. Doduše, u pravu si, pogubio se :mrgreen:

VanBasten je napisao/la:@NoName igrali smo mi druže po zemlju, pogotovo u prvom poluvremenu. Nemoj zezat...Ali teren nam je malo otežavao situaciju. Ja se smijem zaklet da je teren večeras bio na nivou da bi ih natrpali u prvom poluvremenu s još kojim golom.
Teren jest bio težak ali ono mora biti bolje. Igralo se s vremena na vrijeme po zemlji ali nikako da se uigra iznošenje lopte, uglavnom se to svodi na ispucavanja. To može proći protiv Bjelorusije, očito, ali neće moći da prođe protiv jačih ekipa.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2011, 00:50

harry_90 je napisao/la:Hocu ofanzivu u utorak Susicu,hocu da ih natrpamo,a ne pustat ih da se razmasu pa moram se ukocit kad dodju do gola :mrgreen:
Ako tako nastavis osim pobjede mozes dobiti i ban,jer fakat te ni jedan moderator ne gotivi.A gdje su moderatori tu je i admin. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 sep 2011, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.