Safet Sušić - Pape

NoName
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 02 sep 2011, 23:43

skyisthelimit je napisao/la:za ove pljuvace selektora naseg sta kazete na ovo:

Ball posession last 15 minutes Albania 86%, France 14%.

hey Francuska :shock: protiv `nakih pekara aljabanca da se ovako brani :oops:

gdje sad arena da se upali ko kutnjak :lol:
Može se to posmatrati i na drugi način. Uzmi, recimo, naš posjed protiv Francuza u zadnjih 15 minuta, pa ga uporedi sa ovim Albanaca.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2011, 23:45

NoName je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:za ove pljuvace selektora naseg sta kazete na ovo:

Ball posession last 15 minutes Albania 86%, France 14%.

hey Francuska :shock: protiv `nakih pekara aljabanca da se ovako brani :oops:

gdje sad arena da se upali ko kutnjak :lol:
Može se to posmatrati i na drugi način. Uzmi, recimo, naš posjed protiv Francuza u zadnjih 15 minuta, pa ga uporedi sa ovim Albanaca.
I jos kad uzmes u obzir da smo od takvih Albanaca uzeli 4 boda od mogucih sest. 8-)
Sve zavisi od djozluka sa kojim gledas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 sep 2011, 23:48

Sa pruzenom igrom veceras nisam zadovoljan,gotovo da nista nismo ni pokazali,da nije bilo penala utakmica bi otisla u drugom smjeru,ponovo je dokazao da nema veze o ovom poslu,ljudi su nas nadigrali,htjeli vi to priznati ili ne,ko ne zeli neka pogleda jos jednom mec ;) cestitke momcima na pobjedi,a ovom zelim da ubrzo dobije nogu sa selektorske pozicije.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 sep 2011, 23:49

harishp je napisao/la:
NoName je napisao/la:Može se to posmatrati i na drugi način. Uzmi, recimo, naš posjed protiv Francuza u zadnjih 15 minuta, pa ga uporedi sa ovim Albanaca.
I jos kad uzmes u obzir da smo od takvih Albanaca uzeli 4 boda od mogucih sest. 8-)
Sve zavisi od djozluka sa kojim gledas.
Ako nisi shvatio, upravo to sam i rekao. Smetaju ti ove 8-) , ne vidiš kroŽ njihA
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 02 sep 2011, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 sep 2011, 23:50

harry_90 je napisao/la:Sa pruzenom igrom veceras nisam zadovoljan,gotovo da nista nismo ni pokazali,da nije bilo penala utakmica bi otisla u drugom smjeru,ponovo je dokazao da nema veze o ovom poslu,ljudi su nas nadigrali,htjeli vi to priznati ili ne,ko ne zeli neka pogleda jos jednom mec ;) cestitke momcima na pobjedi,a ovom zelim da ubrzo dobije nogu sa selektorske pozicije.
:lol: :lol: :lol: :lol: teski kompleksi moram priznati
15.10 - 15.06 ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 sep 2011, 23:50

[youtube][/youtube]

Pape :arrow:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2011, 23:55

skyisthelimit je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sa pruzenom igrom veceras nisam zadovoljan,gotovo da nista nismo ni pokazali,da nije bilo penala utakmica bi otisla u drugom smjeru,ponovo je dokazao da nema veze o ovom poslu,ljudi su nas nadigrali,htjeli vi to priznati ili ne,ko ne zeli neka pogleda jos jednom mec ;) cestitke momcima na pobjedi,a ovom zelim da ubrzo dobije nogu sa selektorske pozicije.
:lol: :lol: :lol: :lol: teski kompleksi moram priznati
Grohotom se smijem,grohotom.
@Bezimeni ja to ko indijanac to gledam iz plemena apachi.Nije djabe @geronimo skvo ovaj poglavica.
P.S Nebi ni tebi bilo lose da progleads.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 sep 2011, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 sep 2011, 23:56

Možeš mi napisati samo segment igre u čemu su nas nadigrali ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 sep 2011, 23:57

CoDe je napisao/la:
Puno ga pitaš, prvo mu moraš objasniti značenje riječi segment, pa onda preći na osnove sporta u diskusiji..
Mislim, fakat, postavljaš teška pitanja, koji ti je?
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 02 sep 2011, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2011, 00:00

Elegant je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pa onda je najbolje da Džeku stavimo da bude trener / igrač. Mislim, ako je za trenersku poziciju već relevantno kako je ko igrao, onda nam dajte najbolje što imamo u ovom momentu.

I dajte malo normalizirajte diskusiju, okanite se ovog rječnika debil, kreten i slično. Stvarno nema smisla, svako ima pravo da iznese svoje viđenje situacije, nismo jednojajčani blizanci pa da moramo misliti isto.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 sep 2011, 00:01

Adinjo je napisao/la:Sudbina je tako htjela da nas nabolji igrac svih vremena, bude prvi covjek koji ce nas odvesti na veliko takmicenje.

SAFETE DIKO NASA :D
Pozpis jarane imaš jagnje, teletinu i tepsiju hurmašica kad se sretnemo...
Pa šta je ovom narodu, kakvih sve frustracija iz ljudi izbija to je nevjerovatno, a ono ima samo tastaturu ispred sebe.
Da ih je bilo u rov '93 na -20, ili '95 na -31 pa da osjete pravi život, raju, zafrkanciju u tom teškom vremenu, druženje, smrt, rađanje života kroz prinove ratnih saboraca, samilost, zebnju, strepnju, iščekivanje i da prođu kroz sve to odrasli bi ...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2011, 00:02

NoName je napisao/la:
Elegant je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pa onda je najbolje da Džeku stavimo da bude trener / igrač. Mislim, ako je za trenersku poziciju već relevantno kako je ko igrao, onda nam dajte najbolje što imamo u ovom momentu.

I dajte malo normalizirajte diskusiju, okanite se ovog rječnika debil, kreten i slično. Stvarno nema smisla, svako ima pravo da iznese svoje viđenje situacije, nismo jednojajčani blizanci pa da moramo misliti isto.
Nemere,jos Dzeko mora pure halisati,pa haman pola vagona..
I u pravu si ne treba kretene vrijedjati. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2011, 00:04

ramiral je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Sudbina je tako htjela da nas nabolji igrac svih vremena, bude prvi covjek koji ce nas odvesti na veliko takmicenje.

Pa šta je ovom narodu, kakvih sve frustracija iz ljudi izbija to je nevjerovatno, a ono ima samo tastaturu ispred sebe.
Da ih je bilo u rov '93 na -20, ili '95 na -31 pa da osjete pravi život, raju, zafrkanciju u tom teškom vremenu, druženje, smrt, rađanje života kroz prinove ratnih saboraca, samilost, zebnju, strepnju, iščekivanje i da prođu kroz sve to odrasli bi ...
Ja, i?

Sve što pišeš sam prošao, i šta sad to znači? Nikakve frustracije nemam ali pravo na mišljenje imam. A malo sam prestar da bi me neko ubjedio u nešto, više vjerujem svojim očima.

Harise, jes' to pred ogledalom?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2011, 00:08

NoName je napisao/la:
ramiral je napisao/la:

Ja, i?

Sve što pišeš sam prošao, i šta sad to znači? Nikakve frustracije nemam ali pravo na mišljenje imam. A malo sam prestar da bi me neko ubjedio u nešto, više vjerujem svojim očima.

Harise, jes' to pred ogledalom?
Jok, citam sta pises ;)
Tebe prvog ne bih uvrijedio :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 sep 2011, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 03 sep 2011, 00:08

Sada mnogi hvale Safeta, ali ja i dalje imam o njemu nisko mišljenje kao o treneru. Činjenica je da ima toliko dobru ekipu koja može i sama pobjeđivati. Stavljati Hasagića ispred Begovića je svjetska sramota. Da BiH ima boljeg trenera, možda bi sada bila i prva u grupi. Ali sve u svemu ok zasada, otkrio je Zahirovića.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 sep 2011, 00:08

@No Name , ne znam otkud se ti pronađe u mom postu?
Btw baš nisam primjetio za tebe, kao inače jednog kvalitetnog forumaša, da si toliko isfrustriran Papetom
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 03 sep 2011, 00:10

Oni ti ga puse Safete!!!
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 sep 2011, 00:11

VanBasten je napisao/la:
CoDe je napisao/la:
Puno ga pitaš, prvo mu moraš objasniti značenje riječi segment, pa onda preći na osnove sporta u diskusiji..
Mislim, fakat, postavljaš teška pitanja, koji ti je?
Sta ima pametni,kakav si ?? Ja sam samo naveo ono sto ja mislim,al vidim dobrodosla vam pobjeda da malo solite pamet,i vidim da upada nepozvan,prvo malo kulture pa tek onda nekom pocni pametovat..Imas kucnog odgoja ili te nisu ucili ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 03 sep 2011, 00:14

Dovoljno je pogledat na papiru gdje igraju nasi a gdje Bjelorusi. Ocekivana pobejda, s kojom selektor nema puno veze. Kao sto nece imati ni ako se plasiramo.

Nadam se da ce se dozvat i postaviti Begovica na gol.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2011, 00:15

floyd je napisao/la:Dovoljno je pogledat na papiru gdje igraju nasi a gdje Bjelorusi. Ocekivana pobejda, s kojom selektor nema puno veze. Kao sto nece imati ni ako se plasiramo.

Nadam se da ce se dozvat i postaviti Begovica na gol.
Reci to Francuzima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.