EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 sep 2011, 17:25

mnogo_smo_jaki je napisao/la:http://balticpicks.com/livestream.php

Dobri moji drugari,evo vam link ,preko njega imate stream za sve i jednu tekmu na EP :D uživajte! :D

vidi stvarno ovo fercera od prve,hvala ti

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 02 sep 2011, 19:18

Italija se stvarno pošteno namučila da dobije Latviju tek su u zadnjoj četvrtini prelomili utakmicu.
Za 40-ak minuta slijede nam utakmice dana Francuska-Njemačka i Turska-Litva.Za očekivati je da utakmice završe tijesno no sve ćemo vidjeti na kraju kako stvari stoje
Philadelphia
Championship
............................

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 sep 2011, 19:45

Nas jaran @ Neno se izgleda aktivirao na drugom forumu,a nas malo zapostavio. :cry: Steta. Voleo bih da gresim,ali nema njegovih komentara opsirnih,a prodje vec toliko utakmica.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 sep 2011, 20:52

Tribalian je napisao/la:Nas jaran @ Neno se izgleda aktivirao na drugom forumu,a nas malo zapostavio. :cry: Steta. Voleo bih da gresim,ali nema njegovih komentara opsirnih,a prodje vec toliko utakmica.
Na kojem drugom forumu ,ja o tome ništa ne znam :?: pa samo našu repku komentariše i kad ima vreman za ostale ,ali urijetko ,kaže ima sad puno stručnjaka ovdje i on nije potreban :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 sep 2011, 22:30

Tribalian je napisao/la:Nas jaran @ Neno se izgleda aktivirao na drugom forumu,a nas malo zapostavio. :cry: Steta. Voleo bih da gresim,ali nema njegovih komentara opsirnih,a prodje vec toliko utakmica.

na kojem forumu?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 sep 2011, 22:47

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

na kojem forumu?
Na onom,na kom ti imas isti nick.

OLEOLEOLEEEEEEEEEEEE NENO VRATI SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 sep 2011, 22:53

Tribalian je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

na kojem forumu?
Na onom,na kom ti imas isti nick.

OLEOLEOLEEEEEEEEEEEE NENO VRATI SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :mrgreen:

Misliš onaj kasparov ,što piše na sax.com :?: :?: ono ti je neki nenov obožavatelj koji kopira njegove postove ,čak smo se neno i ja registrovali tamo zbog njega ,ali on neda reći da kopira ,nego kaže kako je on najveći košarkaški stručnjak :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 sep 2011, 23:41

Noah je ofanzivno 3x slabiji igrac od Kikanovica :mrgreen:

Ali kako je covjek brz,kako se samo krece u odbrani,kako je skocan,pomislio bi da je 1.80 a ne preko 2.10 :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 sep 2011, 23:55

Ja da nisam gledao prvu cetvrtinu Francuska-Nemacka ne bih znao da u kosarci moze bunker da se igra :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 sep 2011, 23:56

Tribalian je napisao/la:Ja da nisam gledao prvu cetvrtinu Francuska-Nemacka ne bih znao da u kosarci moze bunker da se igra :lol:
Jesi vidio Nowitzkog,galami,mlatara rukama,ne smiju mu sudije da daju tehnicku :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 sep 2011, 23:59

Dylan Dog je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ja da nisam gledao prvu cetvrtinu Francuska-Nemacka ne bih znao da u kosarci moze bunker da se igra :lol:
Jesi vidio Nowitzkog,galami,mlatara rukama,ne smiju mu sudije da daju tehnicku :lol:
Brate,dobro sto si to napisao,ja se ne bih setio.Mislim da ono nikako nije u redu :!: Dvostruki Arsini na EP,to je potpuno nepotrebno,zamisli da ono radi Kikanovic,Teodosic ili neki Letonac? Pa dobio bi zabranu igranja na EP u narednih 100 godina.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2011, 00:27

Tribalian je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Brate,dobro sto si to napisao,ja se ne bih setio.Mislim da ono nikako nije u redu :!: Dvostruki Arsini na EP,to je potpuno nepotrebno,zamisli da ono radi Kikanovic,Teodosic ili neki Letonac? Pa dobio bi zabranu igranja na EP u narednih 100 godina.
Ni meni se to nikako ne svidja,mada je ipak on institucija,pa eurobasket postane 30% zanimljiviji samim njegovim ucescem :lol:

Francuzi su strasni,kad gledas Parkera tad ti cak i Tedosic ne izgleda nista posebno :oops:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 sep 2011, 00:29

Ma brate,Parker je Parker,sta reci vise? Ali opet ne mogu ja biti objektivan,nadam se da ce ga barem delimicno zaustaviti neko od srpskih kosarkasa.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2011, 00:33

Parker ce da nas kara veoma ruzno. :cry:
Al' zato cemo i mi Nemce da prevaspitamo i prenesemo 2 boda u narednu rundu. 8-) ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 sep 2011, 00:37

Devil je napisao/la:Parker ce da nas kara veoma ruzno. :cry:
Al' zato cemo i mi Nemce da prevaspitamo i prenesemo 2 boda u narednu rundu. 8-) ;)
Sa mnogo jakom grupom idemo u drugi krug,bice veselo i tamo.Ja se opet nosim mislju da mi mnogo bolje igramo sa jakim ekipama ,nego sa prosecnim.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 03 sep 2011, 00:45

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:Parker ce da nas kara veoma ruzno. :cry:
Sa mnogo jakom grupom idemo u drugi krug,bice veselo i tamo.Ja se opet nosim mislju da mi mnogo bolje igramo sa jakim ekipama ,nego sa prosecnim.

pa i logično je to ;)

veća je želja i motiv kad se igra sa repkama iz top 5 nego sa Latvijom, Italijom i sl.

ovako ove levate nabiješ, pa se opustiš, pa ako zagusti opet malo stisni i privedi kraju..dok se protiv ozbiljnih ekipa igra 40 min. na vrhunskom nivou, a Srbija definitivno ima igrače za takvo nešto ;)
Zadnja izmjena: hodža, dana/u 03 sep 2011, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MARŠAL !!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 sep 2011, 00:46

Jeste logicno,ali nije normalno :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 sep 2011, 00:48

Onog Rasica nikad nisam volio ko igraca :mrgreen:

Marko Marinovic mi se uvijek puno vise svidjao kao igrac,ali Rasic je povratkom u Srbiju kod Duleta spasio karijeru.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 sep 2011, 00:51

Dylan Dog je napisao/la:Onog Rasica nikad nisam volio ko igraca :mrgreen:

Marko Marinovic mi se uvijek puno vise svidjao kao igrac,ali Rasic je povratkom u Srbiju kod Duleta spasio karijeru.
To ti je Dylane i tragedija na neki nacin,spasava se covek u reprezentaciji :lol:

P.S. Sad nam fali jaran @ Mnogo smo jaki da kaze " Sta qrac Francuzi i Parker i Nemci i Spanci,ima sve njih da sprzimo sanse 85%-15% u korist Srbije" :lol:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 03 sep 2011, 00:59

slika

Prejako 8-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.