Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Ma pustite ove što kometarišu i raspravljaju . Samo neznam ako je igrač iz Zenice da ga odmah drugi gradovi nemogu ili tako neke stvari pa čovječe gledate li vi utakmicu Reprezentacije ili već ćega ? Čovjek je odigrao predobro vidi se da večina nezna šta je igrač koji igra zadnjeg veznog . Uzmite poslije snimak i ako možete pratite samo njegovu igru i na kraju isjecite snimak koliko je presjekao lopti koje su oni uputili i koliko je iz odbrane prebacio u fazu napada ?
Nije njegovo da zabija ili da nešto tehnički pravi poteze i izbija igrače kako se to kaže .
Daj malo dignimo ovu atmosferu šta se više raspravljate oko tih stvari odakle je ko . Hajmo malo biti skupa svi zajedno bar MI !
Nije njegovo da zabija ili da nešto tehnički pravi poteze i izbija igrače kako se to kaže .
Daj malo dignimo ovu atmosferu šta se više raspravljate oko tih stvari odakle je ko . Hajmo malo biti skupa svi zajedno bar MI !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Zahirovic odigrao lavovski veceras, svaka cast takvi nam momci trebaju. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Odličan, odličan...
Protiv Grčke su ga gledali iz Udinesea, nadam se da će ubrzo put zapadne Evrope.
Protiv Grčke su ga gledali iz Udinesea, nadam se da će ubrzo put zapadne Evrope.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Iskreno,prvi put momka gledam,kao da je imao stotinu ovakvih utakmica za repku.Momak je klasa.
zaha se prodo veceras,dobijamo jos jednog igraca u ligama 5,i to mozda vec u januaru,svaka cast
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako su ga jos veceras gledali, onda ciao nalchikVanBasten je napisao/la:Odličan, odličan...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Fakat trebo bi negdje drugo, Nalchik je čini mi se zadnji u ruskoj ligi, a on sigurno zaslužuje bolje, al ima vremena, tek mu je 21. godina.Bosniacum Lilium je napisao/la:ako su ga jos veceras gledali, onda ciao nalchikVanBasten je napisao/la:Odličan, odličan...

Čelik Zenica 1945
jos se jedan nas prodao u lige petice veceras.. kakav igrac svaka cast .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Moguće, na Koševu znam sigurno da su ga gledali...Bosniacum Lilium je napisao/la:ako su ga jos veceras gledali, onda ciao nalchikVanBasten je napisao/la:Odličan, odličan...
- skyisthelimit
drago mi je da je nas divni selektor Pape uzrok toga sto je mali Zahirovic prije svega pozvan, a zatim i dobiva priliku koju odlicno koristi...Bio sam skeptican sto se tice Zahirovica ali Pape je ub`o sa njim

15.10 - 15.06 ...
Adnan je već sada stasao u vrlo dobrog mladog igrača. Nema sumnje da bi ga, u ovom trenutku, poželio svaki, iole ozbiljan klub u svojim redovima. Zaslužio je Zahirović da igra u jačem klubu od Nalčika, no šta je tu je. Prelazni rok je gotov, no ima još vremena za njega. Polako, tek je počeo... 

- NoName
- Kontakt:
Treba ga Džeko predložiti Mančiniju, njemu nikad dosta defanzivnih veznih
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
NoName je napisao/la:Treba ga Džeko predložiti Mančiniju, njemu nikad dosta defanzivnih veznih

true story
Stvarno je momak dobro odigro ma svaka mu čast što jes jes 

Pod prečku u devet banki.... :)
-
- Kontakt:
i sta kazes zasluzuje li covjek poziv a ne serendaj matreti tvoje nem da lajem ko ker veceras kad mi je srce ko munaraRosas7 je napisao/la:ko gura ovog momka,ko daje pare za njega,ne zasluzuje uopce poziv

-
- Kontakt:
Ja sam uvijek skeptičan što se tiče novih igrača, pogotovo ovih anonimusa. Ali šta reći nego da sam pogriješio oko Zahirovića. Momak igra odlično i ako ovako nastavi svijetla mu je budućnost, kako u reprezentaciji tako i u klupskom nogometu. Zaista odličan zadnji veznji.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- neutralan__
- Kontakt:
Nemoj zamjeriti ovom Rosasu,jer on stalno piše gluposti i lupeta,tako da ovo nije ništa novo.kinder_jaje je napisao/la:i sta kazes zasluzuje li covjek poziv a ne serendaj matreti tvoje nem da lajem ko ker veceras kad mi je srce ko munaraRosas7 je napisao/la:ko gura ovog momka,ko daje pare za njega,ne zasluzuje uopce poziv![]()
Večeras potvrdio da je novi Rahimić,te da u budućnosti pozicija zadnjeg veznog je njegova.Opravdao je povjerenje Sušića.
Samo u nekoliko navrata je išao kao muha bez glave.Zaleti se i onda ispadne iz takta skroz.No ipak sve u svemu još jedna odlična utakmica za njega.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Svaka čast Adnanu, odigrao vrhunski, sve odradio za 10+... Sve najbolje u daljoj karijeri
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zaha vec ima predugovor s Borussijom Dortmund, tamo prelazi u januaru aBd. Info je iz prve ruke
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.